Sosyal medya 2 ye ayrıldı bazıları diyor makyajsız cıkması güzel olmuş bazıları makyajlı çıkması lazımdı siz ne düşünüyorsunuz makyajlı mı makyajsız mı çıkması lazımdı

Sosyal medya 2 ye ayrıldı bazıları diyor makyajsız cıkması güzel olmuş bazıları makyajlı çıkması lazımdı siz ne düşünüyorsunuz makyajlı mı makyajsız mı çıkması lazımdı

Merhaba
Yani o günde de bir zahmet makyajsız gelsinler. Sonuçta yardım için toplanılıyor abartı bir şekilde makyaj yaparak gelinse hiç hoş olmaz bu. Bence böyle bir anda kimse güzel olup olmadığına pek dikkat etmiyordur. Sonuçta mankenlik için podyuma falan çıkmıyor. Yani zaten gelenlerin çoğuda fazla makyaj yapan kişiler değildi ben öyle gördüm.
Merhaba.
Bir şey düşünmüyorum. isteyen makyajlı katılabilir isteyen makyajsız. yani buradan bir anlam çıkartmak zorunda değiliz. ama insanlar maalesef her şeye bir kalıp buluyorlar. yani makyaj yapanlar üzülmüyor diye bir şey yok. sadece yaptığı doğal ve düşünceli bir davranış olmuş o kadar. o kadar can kaybı varken zaten makyaj konuşulması gereksiz.
Cevap
6Cevap
Merhaba.
Deprem zedelere ve hayatını kaybedenlere karşı olan saygısı ve üzüntüsünü makyaj yapıp süslenmeyerek doğal bir halde saygı duyarak karşıladı. Acılı bir zamanda makyaj süs zamanı değil cidden taktir ettim.
İsteyen istediğini yapar. Tabi insanlar ne yaparsa yapsın bir kulp buldukları için makyajlı çıksaydı ona da laf ederlerdi.
doğru olan oydu çoğu zaten makyajsızdı müge anlı makyajlıydı ama
Canı nasıl istiyorsa onu yapar. Kaldı ki acı bir olay için toplanırken süslenmek abes kaçmaz mı? Nasrettin Hocanın olayına döndü bu iş
Normal bir durum sonuçta biz de her gün makyaj yapmıyoruz bu durumu normalleştirsek? Ünlü ünsüz farketmez?
Bence böyle bir konunun tartışılması aşırı saçma, makyajla çıkana da makyajsız çıkana da hiç bir şey diyemeyiz
Millet kafayı yemiş. Makyajlı çıksa ne olur çıkmasa ne olur. Orada bir hayır yapılmaya çalışılıyor
Aynen öyle
Makyajlı çıkmalıydı veya makyajsız çıkmalıydı diyenlerin kafasına...
Ay cidden buna mı takıldılar ayh bana bir şeyler oluyor artık 😄😠
Ortada milli bir yas varken hala makyaj peşine düşen insanlar farkında değil demekki durumun çok ta takmayın böyle insanları
en doğrus nu yapmış bence helal
Bencede
bu konunun gündem olması çok saçma
Buna takılanlarin aklini s... ler.
Ne gereksiz insanlarsınız size ne ya
Ben takdirle karşıladım.
Olabilir
Makyajsız haliyle bile çok güzel zaten
Hiç bir sorun yok.
ne var bund
Sosyal medyada birileri makyajlı çıkması lazımdı diyor birileri en iyisi böyle çıkması lazımdı diyor
o kim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?