Evet, kainat güzeli hatun.
Hayır, daha güzelleri vardır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence bu zamana kadar gelmiş güzellerin hiç biri hak etmiyor. Eğer gerçekten bir guzellik yarışması yapılacaksa BUNUN İCİN TEKNOLOJİDEN FAYDALANİLMALİ.
NASİL Mİ?
Dünyanın bütün imkanı olan o yaştaki ve şartlardaki insanlarından online olarak yarışmaya katılma durumu olmalı ve akıllı yazılımlar aracılığıyla yüz hatları görsellik görüntü her bir analizden sonra milyonlarca ince detay elemeyi , akıllı zeka sayesinde yaparak GUZEL OYLE SECİLMELİ.
Yoksa belli az bir sayıdaki kızdan birini Dünyanın en güzel kızı seçmek çok sacma
Çok daha güzel kızlar vardı bnce. Türkiye güzelleri de hcbiri güzel değil çok güzel kızlar vardı elemisler neymiş yeterli ingilizceleri yoktu ondan elendi o zmn hizlandirilmis ingilizce eğitimi verilseydi evlenmeseydi yani ne kadr çirkin kız varsa bizi temsil etsin die seçtiler🤦🏻♀️
Cevap
40Cevap
Kainat güzeli midir bilmem ama bence gayet güzel kadın. Daha güzelleri tabii ki vardır ama o mantıkla bakarsak herkesten güzeli bulunur. Bu yarışmalarda pek çok şeye bakıyorlar yani sadece yüz güzelliğiyle de bitmiyor. Aldıysa hak etmiştir.
Hak etti bence
Şimdi bu kadını beğenmeyecek, bundan daha güzel olduğunu veya bundan daha güzellerinin gördüğünü iddia edecek kızlar ve erkekler keşke bir kez bu kadınla yan yana durup fotoğraf çekilse.
Not: Boyu 1.73
@Hazal2000 15 yaşında bir tane kiz çocuğu gelmis bana maval okuyor. Hadi kızım git işine
Çok itici bir görüş. Bu kadından daha çirkin bir insanın (kime göre neye göre çirkin tartışılır) bu kadının tipini beğenmeme hakkı yok mu da yan yana gelip fotoğraf çekilse diyorsun
@the_vampire_diaries genel olarak kadın güzellik yarışması kazanacak temele sahip. Onu secmeyebilirlerdi de ama herhangi bir insanin "bu mu guzel" diyebilecegi bir kadin değil. Kadın ciddi anlamda kusursuza yakin. Tipki kazandigi yarismadaki diğer adaylar gibi.
Kişiden kişiye değişir bence daha güzelleri vardır hatta güzellik algısı bile değişebilir bi zaman sonra çirkin dediğin insan güzel gelebilir güzel denilen çirkin gelebilir
Kendi kendilerine ödül veriyorlar. Bu kadının neyi güzel yarabbim. Yola çıksam bundan daha güzelleri var.
Katılanlar arasında birini seçmeleri lazım amma abarttınız güzel kadın sonuç olarak hepsi güzel juri değilim seçilmiş bitmiş.
Gayet tatlı ve güzel hatun. Hande Erçelı falan beğenıyorlar bu ülkede. Bu kadın Barbara Palvın kalır Handenın falan yanında
Güzel kadın ama benim favorim değildi açıkçası ben Fransa’yı beğenmiştim en çok ilk 16 ya bile girememiş çok şaşırdım.
Mahalle aralarında öyle güzeller varki dönüp bunun yüzüne bakmazsınız
Yazık oldu lan kıza simdi Trump bunu kimlere pazarlayacak Allah bilir 😮💨
Orta Amerika'da efsane sarışınları var, bu kızı ben beğenmedim.
Herhangi bir Türk kızı bile bundan daha güzel. Düşünün daha sırada Ruslar, Asyalılar var.
Allah'ım ne güzellikler yaratmıştır. Çok daha güzlleri var.
burada sen dururken onun seçilmesi tam bir vahşet gözlerimize 😂
En güzeli bu değildir çünkü kişiye göre güzellik algısı değişir
Kainat güzeli seçilenlerden 10000 kat daha güzel bilinmedik kızlar var.
Ben Azra Akın'dan sonra bıraktım kimse iyi gelmedi :)
Kainatta tek güzel bu mu?
Abd li olduğu icin kazanmistir
Bence bu değil o daha güzell...😌 kendisini biliyor
Güzellik yarışmalarında inanmıyorum.
Her zaman daha güzelleri var.
kadın daki güzelliğin üçte biri bizim türk kadınların da olsa keşke türk erkekleri olarak ölüm yaşımız uzardı
siz cok yakisiklisiniz sanki
@Prada_ gayet guzeliz bence
@Prada_ sadece bizin okulda bile 93832929 tane taş gibi kız sayabilirim ki Türkiye'de emin ol çok güzel kadınlar var. Ciddi ciddi Türklerin çok güzel ve yakışıklı olduklarını düşünüyorum. Senin Türk dediğin kişi kaç milletin gelini taşıyor bir bilsen, bu yorum sadece sana değil böyle düşünen herkese. Eski nesil ortalama olabilir ama yenisi fena.
Genini*
@Prada_ lise sona gidiyorum 18 yaş ve altı turkiyede estetikli bulmak zordur ve tanidiklarimin hepsi de doğal ayrıca ben göreceli olarak slavları beğenmiyorum sarı saç mavi göz benim tipim değil. Şu slavlari Türk milleti kadar abartan başka millet olamaz. Yurt dışından bir sürü arkadaşım var bu konularda slavın s'sini acmiyorlar. Kuzey Afrika, Güney Amerika varken slav demekte 💀 yani
@Prada_ çok saçma bir cevap vermişsin yazdıklarıma 😹 aynen böyle devam et ayrıca arkadaslarimin umrunda olmaması cokta skmde
Sadece tip olarak değil vucut boy pos göre seçiyorlar. Kadının vücudu güzel
Ben ondan daha güzel olurdum kadın olsam, erkek halimle daha yakışıklıyım tabi 😅
Kendisini tebrik ediyorum ve 41 kere maaşallah diyorum. 😏
Çok daha güzelleri var yüzü güzel davranısı boş tutmuyor o işler huyu güzel kendi güzel yüregi güzel insanlar gerekiyor bize... 🦂
Bunu güzel seçenin kafasını s..
Pek beğenmedim maalesef daha güzelleri var
Çubuk kraker gibi adamsın, bir tokatlık canın var ama beğenmediğin kadına bak
Fiziğimi şöyle anlatayım, seni 8 saniyede ikiye bölerim. Geçmişte lisanslı dövüştüğümü hesaba katmıyorum.
Wing chun'un federasyonu bile yoktu ben yari profesyonel dovusurken. Çakma uzak dogu stilleri, danstan farkı yok. Mma'de görüyoruz kimin kimlere dokunamadigini.
Valla reis ne kadar anlatsam boş bana göre teknik ön planda bu zamana kadar da faydasını çok gördüm. Cüssesi iki katı adamlar dokunamıyor bile benim gibi biri uluslararası dövüşmüyo kendini savuna bilsin yeterli he beni dövermisin büyük olasılıkla döversin bende öyle lisans falan yok 1 sene gittim o kadar. Kadın dan daha iyileri var dedim konu nerelere geldi kadın iyi okey de benim 1 numaraya layık gördüğüm aday farklıydı zevkler ve renkler farklü sen bunu seçersin ben başkasını
Güzel görmesek... Neyse...
ben beğenmedim
Bana göre güzel değil
Güzelleri vardır
bu yarışlarn yüzde 99 u torpil tabi ki.
Daha güzelleri var örnek ben
Çokta güzel değil
Daha güzeli yok öuymuş?
Baya güzellerini gördüm şahsen
Doğru tabi. Çirkin değil ama buna güzel diyen kördür. Slav kozlarına bakın bi
Benim tarzım değil
daha güzelleri vardır bence