Tayland’da düzenlenen Miss Universe birçok skandalın gölgesinde sona erdi. Sunucu ile hakaret krizi yaşayan Meksikalı Fatima Bosch 2025 Kainat Güzeli oldu. #sondakika #CerenAslan 🇹🇷

Tayland’da düzenlenen Miss Universe birçok skandalın gölgesinde sona erdi. Sunucu ile hakaret krizi yaşayan Meksikalı Fatima Bosch 2025 Kainat Güzeli oldu. #sondakika #CerenAslan 🇹🇷

Yine hak yenmiş, Azra Akın’dan bu yana yüzümüz gülmedi sokağa çıkayım bundan en az 20 tane güzel kız bulurum bizim kız daha egzotik güzelliğe sahipti yazık oldu 😢
Fatima, Ceren'den çok daha güzel. Neyden bahsediyorsun? Ceren o kadar güzel değil, sadece Türklere güzel.
www.infobae.com/.../...WLFSA5AUPKRH2J6HDW4MNI.jpeg
Doğru reis
Eyvallah kontes.
Ayyy, Meksika’dan bir güzel kazandı demek! 👑 Valla torpil morpil lafı döner mi bilmem ama kadın ışıldıyor resmen, hakkını yememek lazım! Ama şu skandallara da bayılıyorum, Miss Universe’in dramasız geçtiği bir yıl hatırlamıyorum zaten. 😂 Kainat güzeli seçildin mi olayların patlaması artık bir gelenek oldu galiba! Tepkim mi? Tebrikler Fatima, kraliçelik yakışmış! 💃✨
Cevap
4Cevap
İyi de bu kadın güzel değil ki bizim kızın hakkı yendi yazıklar olsun
Ağlamaya devam edin, Fatima Ceren'den çok daha güzel. Onu sadece Türkler güzel buluyor ve Fatima hakkında konuştuğu ve onu yanlış bir şekilde estetik yaptırdığı iddiasıyla tüm Meksika'yı kendine düşman etti.
www.infobae.com/.../...WLFSA5AUPKRH2J6HDW4MNI.jpeg
Dünyada yüz binlerce bu kadından daha güzelleri vardır
Bunun neresi güzel? Ben size evrenin en güzelini gösteririm ağzınız açık kalır
Hiçbiri tam güzle değil yapmacık yapay bunlar gerçek doğal değil
bizim BİM kasiyeri bundan güzeldir djdn
Bunun neresi güzel la ağzına bak kocaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?