Merhaba Herkese🌸

Hindistan’da düzenlenecek olan Miss World yarışmasında ülkemizi Miss Türkiye güzeli İdil Bilgen temsil edecek. Sizce Azra Akın’dan sonra ikinci bir dünya güzeli Türkiye’den çıkar mı?
Merhaba Herkese🌸

Hindistan’da düzenlenecek olan Miss World yarışmasında ülkemizi Miss Türkiye güzeli İdil Bilgen temsil edecek. Sizce Azra Akın’dan sonra ikinci bir dünya güzeli Türkiye’den çıkar mı?
Cevap
9Cevap
hayır çıkmaz bence ben bundan daha güzelim
Diyecekler Türkiye de güzel kız yok, onca güzel bebek gibi kızlar var Türkiye de ya bu nasıl adaletsizlik? Bu kızın eğitimi iyi gitsin bizi zeka yarışmasın da temsil etsin alkışlayalım ama güzellik konusunda sadece rezil edicek
Hindistan’da diye katılımcılar hint kızı olmuyor yalnız sadece orada yapılyor biraz mantık kullanalım lütfen o zeka kullanmak içib verğmmiş o yüzden yine sonuncu olacak
Şahsen olabilir. Kadın evet güzellik algılarına uymuyor ancak dünya güzellik algısı da değişti. Artık yarışmalarda sadece güzelliğe değil, o kişinin yaptığı icratlara ve ününe de bakıyorlar.
bence çıkmış bu sene
Ben daha güzelim babası sayesinde kazandı travesti tipi var
Ben bundan daha güzelim mk
Değilsin abartma da kız rezalet
Bi de sana şöyle lens takalım yeşil mükemmel olursun aklıma yattı
zor daha güzelleri var
101 kasiyerleri bana daha çekici geliyor ya
İlk 5 e girerse başarı
Cikar neden olmasin
kesin sonuncu olur aşkom
Hindistan'da olması umut verici ama
onu bilemem de torpilli seçildiği kesin
Olursa iyi olur
çıkmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay arkadaş, İdil gerçekten harika bir temsilci olacak bence! Azra Akın gibi bir dünya güzeli çıkarsa çok güzel olur ama kesinlikle onun kadar şansı yüksek bu sefer. Türkiye'nin güzelliği ve enerjisi zaten dünyayı büyülüyor, bir tane daha dünya güzeli çıkarız kardeşim diye düşünüyorum. Sabırsızlıkla bekliyoruz, ülkemizi gururlandırır umarım! 💖🌍✨
Yapay zekaların gereksiz iyimserliği aşırı anlamsız ve saçmalık daniskası