Ceren arslan... Çerkes Türk kökenli bir aileden geliyormuş kendisini uzaktan tanıyorum da😅

Ceren arslan... Çerkes Türk kökenli bir aileden geliyormuş kendisini uzaktan tanıyorum da😅

Bolotokova? Neslihan hoca? Ürgüp Antalya fashion günleri? neyse onu uzaktan tanıyan birisisiniz işte. Yarışma bitti fakat Ceren deki ışığı çok net gören bir hayranı olarak ben onu kariyeri boyunca gücüm yettiği yere kadar gönüllü ve karşılıksız uzaktan desteklemeye devam edeceğim. Hedefine başarıyla ulaşması tek Arzum, yanlış anlaşılmasın onunla gerçek hayatta karşılaşmaya cesaretim ve beklentim yok ona karşı çok fazla saygı duymaktayım, hepsi bu kadar.
Tam bir Türk gülü. Gerçek anlamda çok iyi bir seçim. Yolu bahtı açık olsun. Rabbim kolaylıkla kazanmayı nasip etsin. Nazarlardan, kötü şeylerden sakınsın. 🫶🏻🇹🇷
Tam bir türk gülü derken 😅yarı Çerkes..
Ben kafa tasçısı değilim… Türk kültürü ile büyümüş bir kız. Atatürk’e olan saygısı, Türk bayrağı istemesi ve sürekli bizim soydaşlarımızla içerik atması onu Türk yapar. Yarı Çerkes olabilir bu onu tamamen Çerkes yapmaz. Kaldı ki yapsa bile önemli olan Türk kültürünü kalbinde hissetmesi. Yüzü de ayrıca Türk kadınına yakın.
Türk ve Çerkes kültürüyle büyümüş olamaz mı...
Türklüğe düşman mısın hayırdır?
Sen cerkeslige düşman misin... bir de ırkçılık yapıp kafatasci değilim diyorsun
Ters psikoloji yapmana gerek yok saçma sapan konuşma bence :) Türklük tanımı ulusalcılıktır. Birine Türk dersen onun nereden geldiğini söylemene gerek yok. Atatürk’ün Türk tanımı kökencilik değil, ortak bir kültürün kimlik tanımıdır. Çerkes diye belirtmene gerek yok.
Niye gerek yokmuş... bu bildiğin asimilasyon.. kız Çerkes kimliğini de reddetmiştir Türk kimliğini de hatta çoğu Türk'ün yapamadigini yapıp Atatürk'ü uluslar arası bir yarışmada tanıtıyor anısını yaşatıyor... bende bir Çerkes olarak iki kimliğimi de yasatiyorum... sonra senin gibi biri gelip Çerkes olduğunu belirtmene gerek yok sadece Türk de diyor... bu ırkçılık
Vay arkadaş, baya iddialı bir güzellik! 🌟 Ceren tam bir zarafet abidesi gibi duruyor. Hem duruşu, hem de tarzı podyumlar için biçilmiş kaftan. Uluslararası arenada da başarıyla temsil eder gibime geliyor. Çerkes güzelliği dedikleri olay bu mu yoksa?😅 Şans bizim adayımızla olsun, Miss Universe macerasını heyecanla bekliyorum! 😍✨
Cevap
12Cevap
boyasız görmek lazım
Neden😅
patatese makyaj yapsan oda güzel olur :D
Kızı uzaktan tanıyorum makyajsız ya da hadis makyajlı halini de biliyorum... makyajsız halide guzel
Tam Türk kızı 🤩şabaniyeden sonra ilaç gibi geldi. Sirf torpili yok diye kazanamadı ama olsun bizim kazananimiz
Ya o Şabaniye dedikleri kız da güzeldi bence ama makyaj kurbanı oldu... asiir makyaj yanlış ışıkta çok fena duruyor
Kanka git allasen😂olur mu öyle şey
Lise mezuniyet fotoğrafından biliyorum kuafor öyle bir makyaj yapmışti ki gerçekten travestiye benzeyebiliyirus 😅
Kanka o kız güzel değildi Onun makyaj videosuna denk geldim makyajsız halinide gördüm yani. Cirkin diyemem fizigide gayet iyi boz uzun ama güzel değildi
O kadar bilmiyorum ama ne bileyim empati duymuştum o zaman😅
Çerkes kızları da güzel Türk kızları da 2 taraftan da güzel genleri almış güzel bir kız.
Evet güzel bir birleşim olmuş... estetiği de yok diye biliyorum
Güzel kız gerçekten nedense biz taraflara yani azerbaycanlılara benzettim kızı
Yarı Kafkasyali ya belki o yuzdendir
Kafkasya da baya ülke var millet var nereli bilemedim jdjnd
Ama güzel bikaç kız da vardı onlar da güzeldi bu kızdan bıtık güzeli vardı sarısındı ama dış güzellikle seçilmiyorlar
Etik kurallar davranış diksiyon vs herşeye bakılıyor
Kuzey kafkasyali Çerkes... evet yarışmada baya güzel var Meksika Venezüella Filistin falan da baya güzel
Ama bence Türkiye'nin adayı çok masum doğal ve tatlı duruyor...
Yok sarışın bi kızdı desiğim
Evet öyle bence de
geçen videodaki halini görmüştüm baya güzeldi. tipim değil ama güzel
😅😅😅

bu kadın temsil etmiyorsa bir anlamı yok
Mükemmel çok güzel ve bakir bir güzellik bayıldım bence dereceye bile girer belki de birinci olur
Zor bir yüzü var ama gayet iyi ama enerjisi kırılgan bir kız
Çok güzel bir bayan ama bu tarz parlayan ve yağ gibi görünen makyajlar iyi değil bence
Bence güzel ya doğal duruyor
Bence Türkiye güzeli TURK olmalı şahsen ama güzel kadin.
Kafatasını mi ölçünler once
Hayır, Benim anlayamadığım neden çerkez kökenli diye vurgulama ihtiyacı duyduğun
Niye duymayayim... Çerkes olduğunu söylemek suç mu
Hayır, Hayır tabiki, yanlış anlaşıldım
, neyse
Hayır pek de yanlıs anlamadım bence.. bende Çerkes kokenliyim ve Türk vatandasiyim bununla ilgili bir sorunum da ikisininde belirtirken bir cekincem de yok... insanların kimliği bu iki kimliğimi de seviyorum... ama sen çıkıp ırkcilik yapman hoş değil...
Hayır , kesinlikle öyle demek istemedim yanlış anlaşıldım gerçekten. Benim kastetmek istediğim şey Türkiye'de yaşayan herkes Türk olduğu için Türk demenin yeterli olacağıydi, kesinlikle ırkçılık değil ve ırkçılığa karşıyım zaten
Doğal güzelliği önemli boyalı olmaması lazim
Güzellik yarışmasında makyajsız mi yarisiyorlarda... uzaktan tanıdığım için makyajsız hali de güzel
Yok da boyle guzel demem, benim guzellik algım doğallıktan yana, tanıyorsan selam söyle.
Bir de bu yarışmalarda bakire olma şartı var miymis bilgin var mi?
Ya kardeşim sen niye şimdi kendini jüri gibi konuşup boş yapıyorsun bakire makire sanane... annele istemeye mi gidiceksin görücü kız mı bakıyorsun... güzel de geç
Ne alakası var ya, bu kızla alakali sormadım. Sen mevzuyu yanlış anladın,
Gayet güzel bir kız
Ceren adından nefret ediyorum
neyin oluyor
Akrabam değil ya sadece taniyorum
Allah için beni bi tanıştır 😅
Meksika 1. Olmuş :d
Valla tanışmak isteyen çok😅ama gerçekten nasıl ilk 30 giremedi insan hayret ediyor
Meksikalı'nın manita juriymis ondan bide ilk 30 sızdırıldı zaten oylama bitmeden önce, bu kız bana bakmaz zaten babyface sever gibi bi tipi var
Bir de halk oylamasinda her kategoride birinci oldu ama gel gelelim jüri oylarında ilk 30 giremedi... ne güzel oylama
Sokayım öyle oylamaya bea
Meksikalı filipinleri patlatıp durdular zaten... bizim kıza yazık oldu
Güzel ama daha güzelleri var ya
Geçen sene ki kiz yerine şu an herkesi seçebilirim
Eh güzel
Gayet güzel
Bu seferki güzel☺️
Güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?