Magazin Bu erkek nasıl sizce? aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor çok yakışıklı buluyorum :D https://images.app.goo.gl/TTy6oe5mV2TYEUvt9 Güncellemeler+1 yıl benziyor muyuz tip olarak ;) Bu erkek nasıl sizce? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,8b cevap paylaştı. Ben sandım girdim baktım başkasıymış sıradan işte 0 0 Yorumla
uykusugelenbalık Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Ya şımdı mesela Crıstıano Ronaldo , christian bale , Chris Hemsworth falan tamam zaten bulman zor ama yanı extra bışı yok bence :) 0 0 Yorumla
Beröztprk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Sedat bu rapcı... saçların uzun olmasa yolda görsem çekimler ne ara bitti derim 0 2 Yorumla aslıı_449 +1 yıl benziyo muyuz yani <3 Yorumla Beröztprk +1 yıl Evet Yorumla
Blacklonghair Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 50 kuruş vermeyince ayağıma sıkıcak gibi bir tipi var kankq 😶 0 1 Yorumla aslıı_449 +1 yıl oo dfjhfjkldfhfkl Yorumla
Havacı27 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sıradan ama sen ne için soruyorsun orası önemli 0 4 Yorumla aslıı_449 +1 yıl çok seviyom onu yerimmm Yorumla Havacı27 +1 yıl Çok sıradan ama başka açılardan seni memnun edebilir belki onu bilemem. Yorumla aslıı_449 +1 yıl he canım memnun eder. beni tanımıyor bile. bir sürü fanlarından sadece biriyim Yorumla Havacı27 +1 yıl Hee iyi ozaman. Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Keki bu 0 1 Yorumla aslıı_449 +1 yıl yok kek değil pasta Yorumla
AYUBOĞMAYAN Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Puhahah 0 2 Yorumla aslıı_449 +1 yıl kıskanma Yorumla AYUBOĞMAYAN +1 yıl Peki Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Doğrudur. Hayır 0 2 Yorumla aslıı_449 +1 yıl :( Yorumla BirCentilmen06 +1 yıl Surat çevrime sen beğendiysen tamam Yorumla
Sksoo34 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bence ben daha yakışıklıyım knk 0 1 Yorumla Sksoo34 +1 yıl Bana yazar mısın aşırı beğendim seni ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben sandım girdim baktım başkasıymış sıradan işte
Ya şımdı mesela Crıstıano Ronaldo , christian bale , Chris Hemsworth falan tamam zaten bulman zor ama yanı extra bışı yok bence :)
Sedat bu rapcı... saçların uzun olmasa yolda görsem çekimler ne ara bitti derim
benziyo muyuz yani <3
Evet
50 kuruş vermeyince ayağıma sıkıcak gibi bir tipi var kankq 😶
oo dfjhfjkldfhfkl
Sıradan ama sen ne için soruyorsun orası önemli
çok seviyom onu yerimmm
Çok sıradan ama başka açılardan seni memnun edebilir belki onu bilemem.
he canım memnun eder. beni tanımıyor bile. bir sürü fanlarından sadece biriyim
Hee iyi ozaman.
Sedat tabi yakışıklı kaşlar şekil
Hayır ben daha yakışıklıyım bence 🤪
Benim kadar değil aşko
Benden sonra 2 numarayı alabilir
Ben dahanyakışıklıyım
Bence yakışıklı değil... :/
Normal
10 üzerinden 6 buçuk
Keki bu
yok kek değil pasta