Aile & Toplum Bu nasıl erkek sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Konuşmalari farklı yere kaydırıyor. söyledim ve cevapları bu oldu. Ve jandarma kendisi Bu nasıl erkek sizce? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Kendi olamamış.. Sana beni istediğin biri yap diyor.. Birinin bunu hoş bulacağını düşünüyor.. Kimse karakteri oturmamış birini istemez ki.. Çok saçma ve vasat bir düşünce tarzı :)) 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,7b cevap paylaştı. kötü bence 0 0 Yorumla
alarasulara Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Çocuk köpeğin olayım demiş resmen 🤣 çabaya hayran kaldım şahsen 0 0 Yorumla
belissayy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl bu ne ya adam olsun sonra gelsin sen çocuk mu büyüyeceksin 0 0 Yorumla
Richerbey0 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Sakın kesinlikle tersle detaylarını söylicem 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Abi sen kimsin ya Yorumla
07Antalyamm Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Tecrübesiz sanırımKonuşmayı pek bilmiyor 0 0 Yorumla
Eireneqq Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Karakteri oturmamış bir çocuk 0 3 Yorumla BaySade 1 yıl Ciddi olamazsın. Yorumla Eireneqq 1 yıl Komik misin şimdi sen Yorumla BaySade 1 yıl Komiklik olsun diye yazdığımı kim söyledi ki? Yorumla