Güncellemeler
1 yıl
Ben niye sevdim bunu? Peşinden koştum beynime sokayım
İnstada privde 35 takipçisi var birde araba hesabı var çok takipçili ama arkadaş çevresi pek yok gibi. Kokain alıyor 35 yaşında kadınlarla yatıp kalkıyor ama tip pek yok. Nasıl bir insan evladı bu? Ben bu malı sevmiştim köpek gibide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kanki herkes belli dönemlerde böyle hatalar yapar sen biraz abartmışsın ama olsun nsfndkskfsdf
Bak ben mantıklı düşünemiyorum aq. Beynime sokayım kimi seveyim ben o zaman
Daha düzgün birini mesela
Örnek ver ayrıntılı düzgün birisi nasıl birisidir?
Çok basit değil mi uyuşturucu sigara kullanmasın birileriyle yatıp kalkmasın arkadaşları olsun tipi iyi olsun
Soran kişi, ağzımızla kuş da tutuyoruz beğendiremiyoruz. Sizler böylelerini sevmekte inatçısınız, ne diyelim söylesek de yapacağın yok ya.
@Musti423 bize beğendirmek için yapma o zaman bunları sen kadınlara göremi kendini şekillendiriyorsun ki
Yoo ama konuşmanızdan anlaşılıyor, adam kötü ama peşinden koşuluyor. Niye ama?
@Musti423 çevreye asi olma kötü ya da iyi kavramlarının birbiriyle var oldukları ve adamda kendimde bir parça görmüş olmam onun dünyasını anlama isteği onun neden bu halde olduğunu ve onu bu halde kurtarıp huzura kavuşturmak isteği.
Ve bir sürü sebep
Olabileceğine inanıyor musun? Peki ya seni de o hayatın içine çekerse ne yapacaksın? Senin Ailen yok mu? Onlar müsade edecekler mi?
@Musti423 Tamam işte o öyle düşünüp aşık olmuş anloyrum ben önemli olan farkedip kurtulması
@Musti423 bitti. Kötü bitti. Adam beni sevmiyor sevmedi hiç ve bana zarar verecek şeyler yaptı. Ben insan ilişkilerinde zayıfım sanırım. Belli bir karakterim yok ya da Bilemiyorum?
Herşeye rağmen sevmek istedim beni sevmediği halde pnu istedim ve onun ne istediği veni sevip sevmediği umurumda olmadı sadece istedim bunun içinde kendimi feda ettim.
Soran kişi sana geçmiş olsun, Cevap sahibi de kusura bakma, senin yorumunda muhabbet oluştu üzgünüm.
@Musti423 aklımı bir kenara koyup sadece düşünmeden hareket etmek istedim bir kerede olsa bunu deneyimlemek kurallara karşı gelmek çiğneyip atmak
Soran kişi, Üzgünüm ama bu gönül işleri böyle ilerlemiyor. Sevileceğin kişiyi sevmeye bak. Gidip sevgi dilenme. Ben de çok sevmek istiyorum ama kimse bakmıyor bile, gidip belalarını buluyorlar bazen. yapacak bişey yok, kendi tercihi diyorum. Seninki de ona benzemiş, dünyada iyiler ve kötüler var. Sürekli kötüleri bulup da herkes kötü deme bence.
Ama bak sonrası ne oluyormuş. Bilenler bizlere neden uyarı veriyor? Demek ki bazı şeylerin de dinlenilmesi gerekiyor.
Neyse daha sıkma canını olan olmuş bi kere. Umarım bu ilişkiden zarar görmedin. Hayat devam ediyor, hayatında sadece 1 kişi sevmiyorsun merak etme.
senden bir cacık olmaz cinayet haberini izler a haber den artık
Ya ne bilim
bi gün kör kurşuna kurban gider olur biter.
Gitmez bence. Bu herifin anasını nasıl sever?
Bireyler yapmam lazım
bile bile lades aferin
Lades ne demek. Nasıl birisini sevseydim sence
kendine öz saygın yok sanırım kendin bilirsin
akıllanmışsın bu da bir şey
Neden böyle bir şey yaptım ki? Ben canım birisi değilim normalde
saçma bir çevren olmuş demek ki garip böyle leş tipleri bazı kadınlar saçma şekilde yok cool cart curt diye peşinden gider öyle bir saçmalığın olmuş
Ya en azından topluma köle değil anlıyor musun. Asi ve özgür dikbaşlı? Koyun olması daha kötü?
ahsfhahfhafhadhs ya harcadığım zamana yazık bir yol olmaz bu kafadan
Fikrin ne peki? Neden yorumumu saçma buldun açığım fikirlerine
bence senin kafan fazla karışmış saçma sapan şeyleri gözünde fazla büyütmüşsün ve manipüle olmuşsun topluma köle olup olmamakla beş para etmez biri olmak çok farklı olaylar asi özgür ve dik başlı değil de bildiğin sokak serserisi keş ve şerefsiz daha doğru olur insanların boktan özelliklerini yüceltmek saçma olur biraz peri masalından uyan böyle bir şeyi savunuyorsan vay haline yazık derim sadece
Evet saçmaydı zaten çünkü o herif beş para etmez malın teki. Ama içimden bir seste onu bu hale düşüren durumu farkedip merhamet ediyor yardım etmek istiyor? Duymayayım mı bu sesi
kadınlar gerçekten aptal bu doğruymuş valla böyle böyle kandırıcaksan kendini sonradan yok öyle yok böyle diye ağlama azıcık karakteriniz olsun ya
Bir erkeğin priwi olmaz