Acun Ilıcalı kadroyu yavaş yavaş açıklıyor. TikTok & Youtube fenomenlerinden sonra da Basketbolcu Aysu Keskin ve Ampute Milli Takım Futbolcusu Barış Telli dahil olmuş.
Survivor kadrosuna Basketbolcu Aysu Keskin ve Ampute Milli Takım Futbolcusu Barış Telli dahil olmuş. Survivor'u izleyecek misiniz?
Açıkçası seçilen kişilerden öte.. Artık sürekli Master şef ve Survivor görmekten gına geldi desem yeridir. Yani kısa süre içerisinde daha farklı güzel projeler geliştirebilirler diye düşünüyorum. Bir şeyin başarılı olması illaki sürekli yenileyerek tekrarlayacağımız anlamına gelmemeli.
iyide survıvor gibi bir yerde barış telli olur mu? nasıl yarışacak bu çocuk ampute survıvor değilki bu? acun alışkın buna gerçi geçen sene nisa'yı şampiyon yapmasından sonra her şey beklenir ondan. yeterki sms'ler gelsin. hak eden umurundamı acun'un...
2 sezondur tamamen izlememekle birlikte geçen sene nisa nin sampiyon yapılmasıyla iyice sacmaladilar sanırım artık Survivor değil sadece para adası oldu hayır yuoutuberlerin katılmasıyla zaten belli doğru düzgün yarışma olmayacağı birde yanlış anlaşılmasın ama ampute milli takimindaki barış telli Survivor da nasıl yarisicak merak ediyorum...
Zengin zıpzıplarını topluyor Acun bu yıl. Sadece Barış kardeşime şaşırdım, umarım bu kadroda akıl sağlığını yitirmeden gidebildiği en iyi yere kadar gider.
Böyle saçma sapan yarışmayı izlemeye tenezzül etmem acunun yapımından ne beklenir ki zaten bi bitmek bilmedi şu Survivor inşallah 2023 Survivor son olur
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Survivor kadrosuna Basketbolcu Aysu Keskin ve Ampute Milli Takım Futbolcusu Barış Telli dahil olmuş. Survivor'u izleyecek misiniz?