Sıradan bir güzelliği yok gayet de dikkat çekici. Böyle diyorsunuz ama kendini gösterse keşke böyle konuşanlar. Ekrandakindan daha güzel gördüğümde hayran kaldım böyle konuşuyorsun da kendini göster sen. Büyük ihtimal ondan daha az güzelsin gelmiş sallıyorsun. Ünlü olmaları onlara sallama hakkı vermiyor size ergenler
Kardeşim sanane? Neden taktın buna? Anlatımı pekiştirmek için böyle cümle kullanmış olabilir bu Fahriye Evcen kıskançlığı neden sizde, çoğu kişide var?
Ya adam hayranlık olarak söylemiş bunun yaşla ne ilgisi var kardeşim? Sanki adam gelsin benle sevgili olsun mu demiş? Siz hangi kafada yaşıyorsunuz? Sen bu konuya bu kadar taktıysan acilen psikiyatriste gitmeni öneririm kendi hayatına bak önce.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Selamlar, biraz abartmış ya o kadarda değil. Fahriye Evcen güzelden ziyade tatlı bir kadın bence. Böyle bakınca güzel değilde tatlı dersin.
Hayır güzel dersin ilk bakışta. Çok saçma bir yorum yapmışsın
@_Ecemm Zevkler ve renkler
Tamamen haklısınız, bende aynısını düşünüyorum @Taaip
Tatlı mı😄 ben o kadına öncelikle çekici ve güzellik abidesi diyorum defalarca da gördüm. Ama zevk meselesi tabiki
@Ceeereenn Bu benim düşüncem, sizin düşüncenize de saygı duyuyorum.
Türkiye’de en beğendiğim kadın oyuncu Fahriye Evcen. Haklı adam
Ölüyü diriltir falan demesi doğrumu
Hiç sevmiyorum bu adamı acuna çok yalakalik yapıyor
Evli değilmi bu adam
Fayriye evcenin o kadar abartılacak bir güzelliği yok sadece çok şanslı biri ayrıca diriltir lafları falan çok abazaca
Sıradan bir güzelliği yok gayet de dikkat çekici. Böyle diyorsunuz ama kendini gösterse keşke böyle konuşanlar. Ekrandakindan daha güzel gördüğümde hayran kaldım böyle konuşuyorsun da kendini göster sen. Büyük ihtimal ondan daha az güzelsin gelmiş sallıyorsun. Ünlü olmaları onlara sallama hakkı vermiyor size ergenler
@Ceeereenn o kadar bakımı estetiği kim yaparsa yapsin güzel olur kimseyle yarış halinde falan değilim ben fikrimi söyledim
Ufak dokunuşlar vardır ama alt yapı olmasa kimse ufak dokunuşlarla böyle olmaz neyse konu kapansın
Bence haklı.2014’te Fahriye Evcen Çalıkuşu’nda oynuyordu ve çok güzeldi hala da güzel.
Peki böyle insanı diriltir falan demesi doğrumu?
Kardeşim sanane? Neden taktın buna? Anlatımı pekiştirmek için böyle cümle kullanmış olabilir bu Fahriye Evcen kıskançlığı neden sizde, çoğu kişide var?
Kıskandığımı nerden çıkardın? Adam Fahriyeden 23-24 yaş büyük ve tvde bu kız ölmüş adamı diriltir gibi sözleri size normalmi geliyor
Ya adam hayranlık olarak söylemiş bunun yaşla ne ilgisi var kardeşim? Sanki adam gelsin benle sevgili olsun mu demiş? Siz hangi kafada yaşıyorsunuz? Sen bu konuya bu kadar taktıysan acilen psikiyatriste gitmeni öneririm kendi hayatına bak önce.
Azgınlıktan başka birşey değil, saygısız adam.
Yaş farkında var
Haklı bence Fahriye Evcen çok güzel.
Peki böyle ölü insanı bile diriltir demesi doğrumu?
Ya beğendiğini abartarak dile getirmiş neden bu kadar takılıyorsun? Konuşurken mübalağa sanatını yapması suç falan mı?😄
. mk abaza köpeği 😂😂😂😂
Fahriye aklını başından almış
Aynen fark ettim 😂
Öhhh o ne biçim cümle kadın evli
Ama 2014 yılında kullandı bu kelimeleri yani evli değildi o zaman
Yine de normal bir cümle değil
Yaş farkından dolayımı
Iğrenç üslubundan
Sinir oluyorum bu adama
Hahah sapsi