Bu Soruyu Bende Sordum Sonuç Belli Olduktan 1 Saat Sonra Sordum KS de 😊 Evet Evet Diyorum İsmail Balaban Şampiyon Olmayı Sonuna Kadar Haketti Çünkü Çok Uğraştı Emeği Mücadelesi Çok İyi Verdi ki Doğrusu Şampiyon Olması Oldu Ben Başta Sonuç Belli Olmadan Önce Biraz Gerildim Poyrazda Var Çünkü Şundan Poyrazda Şampiyon Olma Durumu Yüksekti Eğer Ayşe Poyraz Çıksaydı Büyük Finale o zaman Poyraz Şampiyon Yaparlardı İzleyiciler çoğu Ve Çok Büyük Haksızlık Olur du Ayşe'nin Yarı Finalde Elenmesi üzdü beni ya Kız o kadar uğraştı Büyük finale gelemedi Madem şampiyon olamayacak bari Büyük finale Gelseydi İsmail Ayşe Olsaydı Poyraz Finali Haketmedi Poyrazin Torpille Geldiğini Düşünüyorum Finale Çünkü Ayşe Daha Azimli kızdı Mesela Aleyna Oda öyleydi ama Aleyna da elendi Poyraz da torpil vardı bence Ama Ne Oldu Elendi Poyraz da Çokta iyi oldu Eğer Poyraz Şampiyon Olsaydı Çok Adaletsizlik Olurdu Şampiyon Olmayı Ayşe Veya İsmail HakEdiyordu İsmaile nasipmis İsmail Balaban Şampiyon Oldu 🏆 Çok mutlu oldum İstediğim oldu
Kesinlikle haketti! Poyraz egocusuna kaybetseydi yazık olurdu! Zaten ismail balaban hem performansıyla hemde karakteriyle şampiyonluğu hakediyordu... Poyraz özellikle son düzlükte yaptığı sinsiliklerle şampiyon olmayı haketmiyordu! Steven ve berkay'ı yazdıran da kesinlikle poyraz'dır... Kısacası ismail balaban hakkettiği şampiyonluğu aldı.
Tabiki sonuna kadar hak etti gadası. Poyraz son bölümlerde bile bile Ayşe'ye çok oyun verdi. Ama İsmail ne dedi ben dedi kimsenin kaderiyle oynamam dedi. Sonuna kadar mucadelemi yaparım dedi. Aleynaya istese oyunu verip, Ayşe yerine Aleynayı finale çıkarabilirdi. Verdiğim oylar boşa gitmedi. Helali hoş olsun.
Ben son 1 2 ay izliyorum hep. Hak eden bence Batuhan'dı fakat baş pehlivan İsmail Balaban'da sonuna kadar hak etti. Gönlüm ondan yanaydı. O sinsi, sansar Poyraz'ın kazanmasından iyidir. Kendi takım arkadaşlarını kendisi sözde kahramanlık yaparak eledi. Çakal yavrusu
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
71
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Survivor sampiyonu olacak bi baskin karakteri yoktu ama kotu biride degil aleyna cok kotuydu o olmadiktan sonra diger hepsi haketti. Poyraz yunan kiza sebeklik yapti diye karizmayi cizdirdi yoksa cool takilmaya devam etse sampiyon olurdu. Eski sezonlardan kosucu olan yani gercek merve aydin sampiyin olamadiktan sonra adalet aramam pek. O kadin hem terminator gibiydi hemde acaip komik ve zeki binkadindi kimseye de haksizlik yapmadi cok iyi bi survivordu. Hos onunda babasinin gecezeligi batirdi yoksa sampiyondu
Sonuna kadar İsmail Balaban sonuna kadar hak etti hem karakter olarak hem performans olarak
Yalan yok ben Batuhan Karacakayanin şampiyon olmasını istiyordum sans işte elendi çocuk Poyraz sinsisi kazansaydi çok üzülürdum iyiki Balaban kazandı şampiyon balaban 🎉🎉 poyraz sinsisi ikinci olmayı bile hak etmedi
Biraz önce benzer bir soruda attığım görüş hala geçerliliğini korumaktadır. "İzlemiyorum, artık itici olmaya başladı ve gerçekten suyu çıktı. Katılan zaten ünlü olmak için katılıyor. Yarışmadan sonra da bazıları ünlü balonu şeklinde dolaşıyor ortalıkta."
survivor'u hiç izlemedim. kimin hak ettiğini'de bilmiyorum gerçekten, ama aleynanın kardeşini görünüce onun kazanmasını çok istemiştim. belki hak etmemiş olabilir ama kardeşine yardım açısından güzel bi adım olabilirdi..
Sinsi poyraz dan daha çok haketti neyse onu konuştu neyse onu yaptı üzerine yapılan sinsilikleri algıları yıktı diğer finalist kendini sorgulasin biraz kendi çıkarı için kardeşim dediği insanı sattılar
Artık mahvoldu o yarışma ne kendim giderim, ne sevdiğim bı insanı yollarım, ne de izlerim. O masa çevresinde konuşanları bile izlemeye tahammulum kalmadı! AI'nin sesini duymaya bile tahammulum kalmadı!
banane ya sanki benim cebime para giriyor kazanıyorum isterse mustafa topaloğlu gelip şampiyon olsun umrumda mı sizinde olmasın şunların reklamını yapmayın
Survivor izleyen birisi değilim o yüzden bu soruya verilecek cevabım yok. Haklı olan kazandıysa sıkıntı yok. Haksız olan kazandıysa o maniler çöp olur zaten merak etmeyin 👍
Adamlar adada yarışıyor aylarca aç kalıyorlar bizde onları izliyoruz mücadelelerini, performanslarını felan eğlenceli ama tabi ben 2 senedir izlemiyorum 🤣
Yaptigi tek sey sokukvbir duzeni insanlarin bilincaltina sokmasi. bir kase pirinç yedirip it gibi kosturup tek bir kisinin eline kaderlerini biraktiklari kötü niyetli bi program insanlara küçücük ödüller icin neler yapabileceklerini gostermek disinda bi islevi yok. tipki kagit helva yiyen yaris atlari gibiler
Küçücük ödüller mi 😂 dora denilen adam bu yarışmadan araba kazandı. Önceki senelerde arabalar evler neler neler hediye çekleri beyaz eşyalar telefonlar herşey. Sen ayrıca oraya gitsen bütün Türkiye seni tanıyor heryerden işinle ilgili teklif alıyorsun. Kariyerin için hayal edemeyeceğin bir katkı sağlıyor. Bu hediyeleri geçtim adamlar haftalık para alıyor ordan. Bu yarışma Acundan çok yarışmacılara katkı sağlıyor. Biraz kör olduğun için sen olaya pirinç olarak bakıyorsun 😂 Sen gel alacaz survivora deseler koşa koşa gidersin. Ayrıca seyir zevki de son derece yüksek.
Sen olaya cok dar bi pencereden bakiyorsun. kucuk oduller dedigim yemek gibi oduller. orada yemek icin kiyasiya mucadele ediliyor verilen mesaj bu. programin var olabilmesi icin tabiki yarismacilari odullendirecekler arabayla parayal. yarismacilara ogretilmiyor izleyici ogretiliyor bu 3 kurus icin başkasına köle olmayi ogretiyorlar. bu sayede zenginler daha zengin. acun 3 milyonluk araba verse bile bi reklamdan kazaniyor zaten bunu.
Yarışmanın formatı bu. Ramazan bayramında da oruç tutuyoruz yemek yemiyoruz. Orası da bir nevi açlık sınavı. Eminim normal hayatlarına döndüklerinde o çöpe attıkları yemek artıklarını atmamışlardır. Bazı şeylerin farkına vaemışlardır. Ayrıca o oyunlar yarışlar olmasa ne anlamı var survivorun. Zaten gidenlerin çoğu sporcu. Koşar parkur yapar adam zevk alıyor yaparken. Bakış açın çok tuhaf. Tr nin en çok izlenen programı. O yüzden b.. Ok atıyosun 😅 klasik Türk insanı işte meyve veren ağaç hesabı. Ha beğenmiyosan izlemezsin. İzleyeni ve yarışmayı eleştirme.
Meyve veriyor olsa ne ala. zaman calmaktan baska bi islevi yok. sana laf anlatmaya calismayacagim anlayacak kapasite yok. cahillik ne guzel sorgulamadan mutlu mesut yasayip gidiyorsunuz valla. sen trene bakar gibi bakmaya devam et. daha fazla yprum yapma
Halk oylamasi tamamen haksizlik geeci peeformastan geldi ismail ama hak eden bircok imsan oyladan dolayibeleniyor ornegin merve gibi durust yarismaici iyi bir kiz elendi asil sampiyon kendisidir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hiçbir zaman Hak Eden, Hakettiğini Kazanıp Alamıyor...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Poyraza haksizlik oldu yazman poyrazci oldugunu belli ediyor:) poyraz kupa diye anca şeyi kaldirir
İsmail poyraz dan daha iyidi performans olarak Poyraz ikinci olduysa performans olarak değil dış görünüş olarak ikinci oldu ergen kızlar sağolsun SMS yağdırdılar Aleyna ya bile yeniliyordu kıl payı İsmail'in karşına çıktı