Merhabalar Herkese🌸

Tüm dünyanın canlı takip ettiği davadan sonra herkesin konuştuğu Amber Heard, bu yıl Google'da en çok aratılan ünlü isim olmuş. Verilere göre ABD'de aylık 5.6 milyon kez aratılmış.
Doğrudur çünkü ben de arattım, aratmayan var mı🤭
Merhabalar Herkese🌸

Tüm dünyanın canlı takip ettiği davadan sonra herkesin konuştuğu Amber Heard, bu yıl Google'da en çok aratılan ünlü isim olmuş. Verilere göre ABD'de aylık 5.6 milyon kez aratılmış.
Doğrudur çünkü ben de arattım, aratmayan var mı🤭
Ah, ah kalbim, ah 🖤
Ben en çok İzzet Günay'ı arattım google'da.
Daha öncesinde Ayhan Işık'a aşıktım ☺ Hep onu arıyordum, resimlerine bakıp bakıp ah diyordum ah. Hatta öyle ki İzzet Günay bana çok sıradan geliyordu, şimdi ben kendisi için sıradan dedim ya, kendisi beni görse güler ha :))
Sıradan derken tip olarak sıradan bir yakışıklılığı var demek istedim.
Hangi filmde gördüysem kendisini fena etkilendim.
Öyle karizmatik sigara içiyor ki, daha evvelinde sigara içen hiçbir erkeği karizmatik bulmadım, onu ben karizmatik ötesi buluyorum.
Birde çok güzel öpüşüyor. Keşke beni de öpse öyle :)))
Zaman, ah zaman.
Ama akran olsaydık dahi olmazdı bizden. Ayhan Işık öpüşüyormuş gibi yapıyor ama İzzet Günay sahiden de, essahtan da öpüşüyor ve çok güzel öpüyor, bundandır ki Neriman Köksal'ın platonik aşkı olarak kaldıya, bundandır ki son nefesinde Neriman Köksal kendisini görmek istedi ve İzzet Günay'ın eşi hanımefendi eşini Neriman Köksal'ın yanına kadar götürdü, nasıl asil bir kadın İzzet Günay'ın eşi, İzzet Günay eşinden çekindiği için gitmek istemedi, nasıl bir sadakattir bu, yoksa kim kendisini bu denli seven, son nefesini veren bir insanı incitip de vicdan azabı çekmek ister? Ben araştırmakla da kalmadim, biyografisini biliyorum.
Vesikali Yarim filminde adam beni eritti, nasıl bir yakışıklılıktır bu, eşi hanımefendi çok şanslı, bizim hayallerimizi süsleyen beyfendiyi doya doya seviyor ve doya doya seviliyor onun tarafından.
Neriman Köksal'la da özel sahnesi oldu, zannimca o sahneler kendisini bağladı İzzet Bey'e.
Yakışıklı, serseri serseri gülüyor, karizmatik karizmatik gülüyor, yandan yandan gülüyor, fevkalade güzel sigara içiyor, içten sarılıyor, içten dokunuyor, sahiden de öpüşüyor, öpüşürken öpücüğü kişinin saçlarını okşuyor, bedenini kavrıyor, etkilenmemek mümkün mü? Ben mütemadiyen google'da İzzet Günay'ı arattım, röportajlarını okuttum, hatta Kader Böyle İstedi filmini de bitirmek üzereyim
Amber herkesin aklını aldı bu sene 😄 bir kadın ne kadar deli olabilirin canlı örneği.
Ben en çok evli çiftleri aratıyorum hangi burçtalar diye merak edip. Çoğu da uyumlu burçta.
🎈🌼
Cevap
16Cevap
Davası oldu ya ondandır kesin.
Filmlerden dolayı, henry cavill, gal gadot,
İlk defa gördüm 🧐 ben öyle düzenli olarak aratmadım kimseyi ya
İlk defa mıı
Şimdi baktımta kadına tanıdık geliyor 😃
Sebebi neydi ki peki göğüsler mi ben ilk defa duydum ablamızı 🤷♂️
Senin dünyadan haberin yok
Ben hiç aramam, bana ne elin ünlülerinden! Az derdimiz ve eksiğimiz var da bir de onlarla uğraşamam!
Benim için zaman kaybı!
bende arattım🤭çok güzel kadın ama az gr*cu o* diilmiş.
Olabilir. Kaşmer yazınca bu kadın çıkıyor ilk sırada
Tanımıyorum ki aratayım
en cok sanirim marilyn monroe arattim
Hiçbir ünlüyü aratmadım 😄
takip etmiyorum hiçbirini
Ünlü arattığımı hatırlamıyorum.
Johnny Depp sağolsun 😅
Hiçbir ünlü araması yapmadım bu yıl
En cok AKP ve Erdoğan yazdım tatlım
Criystal Rush akdkxkck
Randomdan atmasan şüphelenmeyecektim
Olur böyle şeyler 😂😂😂
En cok sanirim evan peters askimi arattim.
Aratmadım
ronaldoyudur
Sirvan Khosravi
Ben en çok Twitter p rno arattı
Yandex çeviri 🤣
Tivorlu İsmail :D
Michelle Morrone
Arsız bela
burak king
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar