Bir mükemmeliyet ölçütü olan Altın Oran, Antik Yunan döneminden beri kullanılıyor. Evrenin ve vücut hatlarının bu orana uygun olarak hesaplanmasından sonra, sıra geldi yüz hatlarına. DailyMail'de yayımlanan habere göre, yüze uygulanan bir haritayla hesaplanan Altın Oran'a göre dünyanın en güzel kadını, %91.85'lik bir oranla oyuncu Amber Heard. Peki size göre dünyanın en güzel kadını kim?
Bilime göre dünyanın en güzel kadını Amber Heard! Size göre dünyanın en güzel kadını kim?
duyduk ki herkes amber heart cı kesilmiş , biz onu 2008 de never give up filmi ile tanıdık , zombie land filminde zombi rolü ile sevdik :D kimse bilmez ufak bir sahnede onun küçük bir rol aldığını ama biz biliriz :D yaa , yedirtmeyiz amber imizi iki günlük fanlara :D
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu bilim olamaz başka bisey işin içinde medya çıkarları gözetilerek yapılmış bir empoze aileme yoludur. Feminist olmayan Trip kapris yapmayan Ne istediğini bilen ve arkasında dürüstce Karakterli bir şekilde duygu ve düşüncelerini stabil etmiş her bayan güzeldir.
İyi de bu sadece ünlü, ünsüz olup bunun yüz hatlarından çok daha düzgün yüzlü kızlar var. Tamam burnu çok güzel, dudakları da ama çene ve ağzı çok çirkin o yüzden asla en güzel değil ne garip Eskiden bu kadına baya hayrandım karakterini cirkin olunca artık güzel gelmiyor bana
Başvuranları ve tanıdık simâları ‘dünyanın en güzel kadını’ diye damgalamayın ya gözünüzü seveyim. Kendi halinde, işinde gücünde okulda sokakta denizde o kadar güzel kadınlar gördüm ki. Doğallık akıyordu yani.
Kadın güzel ama çokta güzel değil hem böyle kızlar yurtdışında çok var yani hep aynı tip sarışın gözler renkli falan bilim falan hikaye ya herkesin hayalinde ki kadındır güzel olan konuşutuğudur
Bence dünyanın en güzel kadını diye bir saçmalık olamaz bana saçma geliyor açıkçası bu bir zevk meselesidir dünyanın en güzel rengi seçildiğini hiç duymadım neden?
Şu bilim adamları da her sene işi gücü bırakıp dünyanın en güzel kadınını tespit ediyorlar. Laboratuvar ortamında mı yapıyorlar bu araştırmaları anlamıyorum.
Bu kadın bence hiç güzel değil morgdan çıkmış gibi duruyo güzellik göreceli ve benim için güzel kadın sevdiğim kadın bide ilayda ıldır bu ikincisi ama😂
Vaay yani sevgilin için o dünyanın en güzeli sensin hım doru mu. Böyle güzel seviyorsun demek hep mutlu olun inşallah, düğüne beni de çağır 100 dolar takarım 👍👍
Bir guzelde ne aranir , kirmik uzun , kaslar kusursuz yay gibi , elmacik kemigi yuz hatti , saglikli saclar , guzel bakıslar , normal dudak , inci disler okka gibi burun , boy pos kas ve bunlarin orani, icinde de guzel bir ruh ve beyin varsa daha nolsun cok sukur masallah subhannalah beb hepsine takarm 🙏🏻😍😉
Her gün biri çıkıyor bizde bakıyoruz bir arada bir kadın daha vardı adını unuttum oydu en güzel kadın ne tutarsız bir bilim 😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gönül kimi severse dünya güzeli odur. Güzellik görecelidir. Burda bir kriter temel alınıp ona göre belirlenmiş. Bana göre de güzellik gören gözde, seven kalptedir. Gönül güzel severse göz kimseleri görmez..
Güzellik göreceli bir kavram kimi esmerlerden hoşlanır kimi sarışınlardan ama en önemliside dünyanın en güzel kızı uğruna ölümü bile göze aldığın sevdiğin kadındır.
En İyi Cevaplar