70 yaşındaki şarkıcı İbrahim Tatlıses'in yeni sevgilisi 21 yaşındaymışş. Gerçekten korkunç bence. Bu ünlülerin genç sevgili merakı nedir anlamadım gitti.

70 yaşındaki şarkıcı İbrahim Tatlıses'in yeni sevgilisi 21 yaşındaymışş. Gerçekten korkunç bence. Bu ünlülerin genç sevgili merakı nedir anlamadım gitti.

Memleket ap*al dolmuş.
Ergenlige girmis biriyle birlikte olan birine subyancı denmez.
Turkiyede yasal sınır 18 oldugu icin altı olursa suçtur ama yine de ergenlik yasindaysa subyanci degildir.
Amerikada bu yaş 16 dır.
18 yasini gecmis kendi kararini vermis ergenligi gecirmis bir kdinin kendi verdigi karara saygı duymak zorundasınız.
Ve bu adamın yaptığı her nekadar hoş bisey olmasa da suç degildir. Ama siz buna bir ağır suç tanımlaması yaparak suç işliyorsunuz.
Yani kisacasi siz suclular olarak sucsuz birine ders vermeye kalkiyorsunuz.
Herkes galeyancı herkes koyun surusu olmus memlekette. Bilmedigini her konuda diliniz papuc kadar.. ama erkek erkege atlayanlar olunca onlarin karari oluyor karisamayiz oluyor.
Tek nedeni ne biliyor musunuz ibonun yaptigi dinen serbest ama digerleri dinen suç. Tek dogrunuz din dusmanligi olmus farkinda degilsiniz
Soruyu soran kisi duzgunce sormus ona lafim yok. Sadece korkunc demis. Bana gore de korkunc. Ama yorumlardaki cahillereydi lafım.
başına ne kadar şey geldiği halde akillanmayan hala aklı kadınlarda olan onca insanın günahına giren adam kolay kolay bu canda veremez para içinde kendini peçete gibi kullandıran kızlarda zaten hiç akillanmaz
Gençlerin tek amacı emek harcamadan hayatını kazanmak. Bu paralı yaşlıların da amacı torunları yaşındaki çocuklarla takılmak. Amaçlar yanlış olunca sonuçlar da yanlış oluyor. İşte sonuç
Hadi erkek çıtır kız buldum havasında ama kız neyin kafasında o da para buldum mu acaba. Kızın ailesi de bir şey demiyor mu. nereden baksan kötü bu. Yazık, yazık gerçekten yazık
Cevap
113Cevap
Çok yanlış bir şey yaş farkı çok
Ünlülerin genç sevgili merakı varsa bazı gençlerin de para merakı var. Kimse bu genç kızın kafasına silah dayamamıştır sonuçta İbrahim Tatlıses ile beraber olması için. Kim ne yapıyorsa yapsın, ünlülerin ne haltlar yediği umrumda olan bir şey değil. Ama dışarıdan bakıldığında iğrenç göründüğü de bir gerçek.
Aradığım yorum, teşekkürler
Sapık Herif Torunun Yaşında ki kızla sevgili olmak nasıl Ahlaksızlik Utanmazlik Kızda Olur tabi parası var ya Zengine kim gelmez ki Parası için sevgili olmuştur ama bakın bakalım İbrahim Tatlıses beş kuruş parası kalmasa kız onu Yarı yolda bırakır Ne denir ki rezillik
Kanka dünyanın en zengin insanı olsa yine bu adama bakmam. Cunku o kadar kafasından vuruldu falan ölümden döndü. Felç oldu ama hala akillanmamis. Param var diye citir kızları becerebilirim haddini nereden buluyor. Komik. Suratına hiç bakmadiniz mı he bir de iki mikrofon titretmeyle name yapıp sanatci olunmuyor görgüsüz insan.
Bir kadını paran ile satın alabilme ihtimalin olduğunu düşünmen komik geldi. Baya fazla kurgu filmi izliyor olmalısın.
Yazdığım cümleyi okuduysan eğer İbrahim denen adam ( adam? ) Para gücü ile kızları satın almaya çalışması meselesinden bahsettim. Tabi anlayabiliyorsan kapasite varsa. i söylediğin gruba dahil değilim. şu an sana para atacağım de direkt okkalı bir Osmanlı tokatı gibi lafı sokarım sonra seni mesajların ile hem cinslerine rezil ederim. Ucuz olan biz değiliz kanka kadınları elde etmeye yetmeyen o küçük kuş beyniniz.
Düşüncelerinize saygı duyuyorum sen de erkek olup uçkur sahibi ve para olunca tüm kadınlar a hükmetme gücün olduğuna inanıyosun galiba bu zeka ile bu yasa kadar hayatta kalabilmek tanrının sana bir lütfu herhalde. Neyse. Tüm canlıları tanrı sizin gibilerden korusun.
Evet zeka olmayan amipsi erkekler zaten beyninii kullanamayinca mecbur parasını kullanmaya çalışıyor çünkü napsin garibim herkesin bir zayıf noktası var canım ya. Tatlıses in ki de zeka beyin ve ahlak yoksunluğu. Good days
Tamam ksbka paran varsa haremini kuro zaman seni tutan mi var :D
Genel evlerde erkek doyuruyor buyrun önden lütfen hhahatrim kalır
Para ile satın alabilirim yazıyorsun sonra da para vermem diyorsun çelişkinin Allah'ı misin
Kanka sen zaten negatiflerdesin seviyen yani düşecek bir şey kalmamış ki zaten diptesin
Kanka parmaklıyorum veya parmaklamiyorum bunlari düşünecek zamanım yok emin ol
Bakireyim veya değilim
Niye bozdurup ilerideki eşime haksızlık ediyim mal mıyım
Haksızlık yok tercih meselesi evlenme garantisini ben yaratirim tatlım. Artık elindekini bırakıp para kazanmaya git hadi para biriktirmen gerekiyor kızları satın alman için. Hayırlı mesailer
Kötü bir örnek olmuş sadece. Nedense bize faydası olabilecek Türk sanatçılarını yok gay di yok rapciydi yok müslüman degildi yok kürttü diye ayiririz. Ama gelin görün ki yıllardır televizyona çıkip program yapmış sözde sanatçı şarkici diye bildiğimiz bu tarz sanatçılarin topluma hiçbir katkısı da olmamıştır. Bu haber de bunun kanıtı.
İş görüşmesi gibi düşünün, iki tarafta kâr içinde. karşılıklı reklam oluyorlar ve buna bağlı iş teklifleri yağıyor. Magazini ciddiye almıyorum hayal dünyası ve kurgu hep
Kız belli ki para için sıraya giren peynirlerden. Eh İbo da o kadar parayı kendi gibi 70lik nineler ile yiyecek değil herhalde. Alan memnun satan memnun. Zorla alikoyma dolandırma gibi durumlar yok ortada. Zina varsa da günahı onlara.
Sevgilisi için çok üzüldüm. 50 yaşındaki bir adam senden hoşlanıyorum dese, sapık diye ortalığı inletirsin ki olması gereken de bu zaten. İşin içine para girince haysiyetini satmak bu kadar basit olmamalı ya abi ucuz bile değilsiniz promosyonsunuz
Uffff kadın yaaaa işte buuuu saplaaa yapıştır
yok len
dusunun bu gavvatın beyninin yarısı yok mermiye kafa attı , bu kız sutyenını cıkarsın bunun beynı oksijensiz kalır bayılır.
kız hukuk öğrencisi sugar daddy ihtiyacı malum .
İslamiyet mensubu biri evlenince demedik laf kalmıyor
Ama sizin sanatçınız sadece gönül eğlendiriciliği yapınca zengindir parası var oluyor
Ya sizin kalbiniz varya bişey demiyorum ben ayıp ayıp işte bu zihniyetten kurtulun
Ibrahim Tatlises hadi kafayi yedi diyelim, ya bu kizlardaki mideyi anlamiyorum, hicmi onur gurur karakter yok, deden yasinda , bir ayagi cukurda bir adamla sevgili olmak icin nasil bir kafa yapisi var, cidden cidden merak ediyorum.
Bu "adamın" sadece şarkıları güzel. Ne karakteri ne de kadınlara olan davranışları. Sanatçı değil gözümde. Kızın da aklı yok zaten. Midesizlik bu.
Buna sevgili denildiğini sanmıyorum. Zira ortada bi tarafın vücut sevgisi bir tarafın da para sevgisi var. Alışveriş demek daha uygun olur aralarındaki ilişkiye
70 yaşında adam penceresimden mi? 21 yaşında kızın penceresinden mi bakmak lazım? Para, lüks merakı ve midenin almayacağı adımı atıyor genç kız. İğrenç!!
İğrenç ötesi. Git eskortluk yap daha iyi mk sanki dunyalari sericek altina o bunagi ne cekiyosun. Eskortken en azindan istedikleienle yatarsin ya da git onlyfans yap daha az rezil ol mal bu kizlar akil yok gram akil yok.
Bunu ibo yabınca sanat dünyasında bomba aşk iddiaları diye başlık atarlar ama bunu bir sakallı hoca tarzı biri olsaydı Allah ın cezası yobaz şu hala bak ülke ne durumda diye naralar atardı bazı kişiliksizler
Iğrenç. Kızlarda da akıl yok.
Buna korkunç demek doğru değil. Ikiside memnunsa kimene. Ayrıca bu tür ilişkileri eleştirip ayıplıcağınıza görücü usulü evlendirilip dayaktan şiddetten sönüp giden kadınların hayatını ayıplayın.
Ben kesinlikle doğru bulmuyorum heleki ülkeye mal olmuş değerli bir santciya bu tarz yaklaşımları da hiç yakıştıramadım onun yaşında kızı var birde rabbim akıl fikir versin ne diyim
Püü Allah belalarını versin, midesizler. Bu kız para için bu kadar midesiz olmuş ama sen torunun yaşında kızla zevkin için nasıl bu kadar karaktersizleştin vicdansız.
eskort tuttum değilde sevgilim diyor işte parayla satın alınan ünlülerin reklamları
İğrenç ya bu yaştan sonra kendilerini rezil ediyorlar topluma sırf sapıklık için, halis toprakta yapmıştı bunu çok tepki çekti sonra kalp krizinden gitti
Bence çok yakışmışlar, tebrik ediyorum ikisini de. Siz de kıskanıp durmayın hemcinsinizi, İbo, sizden istese koşa, koşa giderdiniz ya neyse söyletmeyin beni daha fazla 🤣😁
Ünlü erkeklerin genç kadın sevdası ve kadınların para yiyeceği erkek aramaları mide bulandırıcı.
Sapıklık bence bide buna saygı duyan var ya jusacam
Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. Alan memnun satan memnun, herkes kendi hayatını yaşıyor ve ben kimse kıyamıyorum 🙂
İnsanlar akıllarını yitirmeseler keşke ama hiç olmayan bir şeyi yitirmek zaten mümkün değil.
Öyle iğrenç ki, bu kadar ucuz olmamalılar.
70 inden sonra azanı teneşir paklar boşuna dememişler.. yakında geberir kızda paralara çörekleninir evlenmeye ikna edebilirse..
Kanunlar izin veriyor isterse 500 yaşında olsun, her iki tarafta okeyse bize bunu tartışmak düşer ama ben tartışmam. 😂
Herkesin parası hayatı kendine. Zorla değildir tamamen duygusal alan razı veren razı bize de pohj yemek düşer 😹
Daha ne düşünecez ibrahim boku utansın kız para ve şöhret peşinde ona eyvallah da dedesi yaşında hiç utanmadımı güzel kardeşim
Hadi herifi eleştiriyoruz da para ve şöhret için bedenlerini satan kızlara gelince neden sessiz kalıyoruz? Ikiyüzlüsünüz.
Kızdaki çıkar ilişkisi, İbrahim Tatlıses için ise gözünün doymaması başka açıklama yok şunları gündem yapmak bile saçma.
İkisi de hatalı bence. Dengine göre insanları seçmek varken bu kadar yaş farkına hiç ses etmiyorlar. Menfaat ilişkisi kısaca.
Ünlü olmasa kim bakardı ki? Vıcık vıcık samimiyetin yağsız tuzsuz olduğu ilişkilerini milletin gözüne gözüne sokuyorlar :d
halsiyetsiz, karaktersiz, onursuz herif. torunu yaşındaki kızla yatıp kalmak nedir. bu kızın ailesininde taaa...
Başkası yapsa (ünsüz, fakir ) sübyancı sapik derler
E bu ne peki aleni subyancilik değil mi? Ünlü olunca sesiniz çıkmıyor işte karakteriniz böyle!!!
@gizemnnn aynen zengin ve ünlü olunca kimseden bir ses çıkmıyor!
Asıl sapıklar böyle şerefsizler işte ama bizim millet parasız insanları aşağılamaya çok sever gösterisi çok sever
@gizemnnn ben öyle değilim ama kimse benim gibi birisini istemiyor
Alkol ve sigara kullanmıyorum
Yalan söylemem ama hiç sevgilim de olmadı
Kime ne ya abi kime ne adamın kabrine siz mj gireceksiniz kime ne girip çıkıyor anlamaidm gitti nedir bu ülkemizde insanların kendini herkesin hayatı hakkknda siz hakkı bulma currreti
Peygamber yapınca kutsal İbrahim yapınca güzel kardeşim kimseyi savunmiyorum ama biraz da bu açıdan bakalım objektif olup
İbrahim yapınca p*zevenk
Sizene alan memnun veren memnun. İki tarafın da çıkarı var. Siz niye sinirleniyorsunuz
Sevgili olduklarını sanmıyorum.
Reklam birlikteliği bence.
Sübyancılık sapıklık baska birsey degil. Kizlarinki de zengin adam merakindan geliyor
@mervelerdeeyizzz aha bak kapak atmış hsksjdpwkfjejg
Of ya biz yapamadık bi 👉👈
olum kız bide bioya İ❤️ koymuş haykırdım aw skwldğwjdıwlfğqjdhwodkaodhwkjdf
İyyyyyyyyy midem bulandı sjqlshaudjwodıwhd
Sırf para uğruna mide bulandırıcı iğrençliği karşılıklı iki tarafta yapıyor.
Karışmam özgür iradesi herkesin genç diri herkes ister ama ilişki başka şey tabi.
yanlış anlamayın sırf bu yüzden ibrahim tatlıses ölse umursamam pedofilli olmuş nerdeyse
Bu kadarı da sapkınlık başka bir şey değil..
para icin de yasli biri cekilir mi anlamiyorum ben kizlari
Açıkçası aşkın ve sevdanın yaşı yoktur, ancak bunun bir çıkar ilişkisi olduğu çok çok aşikar.
Sevgilisi dediğine bakmayı f*ck si kız parası için birliktedir ido ise kızın bedeni için
Sonra da biz poroyo değil koroktoro bakıyoruz diye duyar kasıyorlar
Her kız aynı değil. Ben 24 yaşındayım. Milyonları olsa bile bunu yapmazdım. Miğde bulandırıcı bir durum.
yaş farkına bir şey demiyorum bu adam niye ölmüyor hala ona lafım var ama
İbram mı diyo iboş mu diyor yoksa ibo dede falan mı ne diyo acaba
Berke Gül diye okudum bruh mahmut anı yaşadım
Ölmedim ayaktayım mesajları. Adam vuruldu eli kolu tutmadı 2 hafta sonra çocuk yaptı. Vay be koskoca ibrahimin düştüğü hallere...
Ben de benzer bir şey yazdım azimle sıçan taşı deler ahahahahh
Bizde kedi vardı sürekli damdan atlardı o bile en son pes etti. Bu etmedi 😃
bu adam kaza yapmamısmıydı yıne parayı vıagraya yatıraak yazık azer baba gbı olmasında
Boşandı bi de sevgili mi yaptı Yuh😮😒21 lık kız hemde.
Bu kız da canım herhalde.
Burnuma dolar sevdası kokusu geldi ama bilemedim. Belki de sadece çok aşıktır (!)
70 yasindaki bi sahsin kolun da genc kiz ask degil. Para sevgisidir
Böyle golddigger kızlara acıyorum. Kendine hiç saygısı olmaz mı bir insanın?
Bu ülkede ahlak söyleyişi eski de kaldı ortama ayak uydurmuş artık normal böyle şeyler
İnsanın kendisini eşya görmesi kadar kötü bir şey yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?