Yeni sevgilisi kendisinden 37 yaş küçük.
https://i.hizliresim.com/nYo161.jpg
https://i.hizliresim.com/nYo161.jpg
aileden kaynaklanıyoda olabilir, kızın karakteride olabilir, bilemeyiz seviyoda olabilir..
ama para için biriyle evlenmek, sevgili olmak ne bilim ya söyleyecek söz yok babası yaşındaki adama kendini kullandırıyo... hepsini geç insanın mayası iyi olacak arkadaş.. burdada boyleler çok sorduğu sorulardan belli oluyor herkes.. namus kavramını öğrenmeyen insanlar bunlar herşey para sanan zavallılar...
Paranın gözü kör olsun diyorummm zaten kızın babası da kızı eve kapatmış bu fotolar yüzünden ohhh olsun ahahahah
Aradaki yaş farkı 37 değil Ali Ağaoğlu 3 Mart 1954 doğumlu kız ise 1994 Mart doğumlu arada tam 40 yaş fark var. Kızın babası bile 1963 doğumlu birde şöyle bir ayrıntı var kızın babası 4 kere evlenmiş karışık bir aile. insanlarda kalite kalmamış yazık demekten başka birşey gelmiyor elimizde
Cevap
20Cevap
Zenginin malı, züğürdün çenesini yorarmış. Yeni aldığı 23 yaşındaki oyuncağıyla oynar durur artık ALİ AĞA :)
Para için işte nolcak başka...
Yalnız bu kız bu adamı oğluyla aldatır bence. Öyle bir tip var kızda ;D
O benim hakkımda ne düşünüyor :D ona sorun bide onun kadar ahlaksz değilim ama onun kadar ilgi görmüyorum sevgiliden
Ali Ağaoğlu göte bakıyor :D yalnız bu kadar parası olan adam neden erik memeli bir kızla sevgili olur anlamadım kızın göğsü tahta gibi
düşünmek istemiyorum... belliki kız para aşığı ali oğlunun da yaptığı ayıp torunu yaşındaki kızla beraberlik yaşıyor
Yalnız erkekler üzülmeyin, sevgiliniz daha doğmamış.
Ali Ağaoğlu o kadar zengin olmasaydı kız onun yüzüne bile bakmazdı..
Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi değil o, paranın sevgilisi :d
kıza şimdi bir küfür döşerdim de günaha girmeyim onun için.
onlar parayla sevgisiz bir hayat yaşasın bizde parasız sevgisiz bir hayat yaşayalım adalet mi l*n bu :((88
Kızından büyük olan sevgilisi ile aşk yaşayan utanmaz bir iş adamı.
Paralı erkek her zaman yakışıklıdır. Başka sonuç çıkaramadım yav, parasızlığın gözü kör olsun.
kızda göğüste yok adam neyini beğenmiş anlamadım
fotoğrafı inceleyince kalçalarını dikkatle süzüyor galiba.
Aşkın yaşı olmasının kanıtı ahaha
para var huzur var adamda.
Parası için ne olucak başka
Para var aşk var hahayttt
Demekki neymiş; Para her kapıyı açarmış...
Kendi bilecekleri iş o_o
biri yedirici, diğeri yiyici...
50 yaşında sevgili mi bulacak :D ne garipsiniz ya
kapitalizmin bir sonucudur
kızın dede fantezisi varsa demekki ^_^
çok güzel düşünüyorum :D
Para Be :)
Napolyon ne dimiş para para para dimiş pamps
adamda kızda hayatını yasıyo :D
Para nelere kadir işte l*n :D
Giydigi dona bak ya :D
Wallaga bak kos koca ali
ama kız çok güzel değil mi?
hayırlısı be gülüm :D
benim sevgilim daha doğmadı o zaman :)))
adam sübyancı çıktı rıza baba
Bana 30 yaşında yaşın büyük diyenlere duyrulur :D
Orospu.
Çok ayıp. Düzeyli birliktelikler, seviyeli ilişkiler yaşayan iki insan.
Hayat onlara güzel. İkiside çok mutlu. Kendi özgür iradeleriyle beraberler. Bence sorun yok.
İnsan dünyaya bir kere geliyor. Hayattan zevk almaya tadını çıkarmaya bakıyorlar.
(bkz: erkeklerde g. te kilitlenme sorunsalı )
Vay be :D
para para para :)))
para bok kanks
vay dümbük :D
Bizene ya :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar