2. Sayfa'da yer alan habere göre; İbrahim Tatlıses, kendisinden yaşça küçük Gülçin Karakaya ile aşk yaşıyor. Ünlü çiftin arasındaki yaş farkı 42.68 yaşında, 7 çocuk 9 torun sahibi Tatlıses'in sevgilisiyle eğlenceli anları objektiflere yansıdı. Tatlıses'in 26 yaşında olduğu iddia edilen sevgilisi Gülçin Karakaya ile 3. kez nikah masasına oturup oturmayacağı ise merak konusu oldu.(Mynet)
68 yaşındaki İbrahim Tatlıses 26 yaşındaki Gülçin Karakaya'ya aşık oldu! Sizce aşkın yaşı var mıdır?
Nesine aşık olursun? Enerjisine, sesine, kendine güvenine, hayata karşı duruşuna, diksiyonuna, nezaketine, ilgi alanları ile uyumuna, meraklı olmasına, tabi ki kaşına gözüne... Şimdi bu açıklama sonucu aşk mıdır bu yoksa ünlü olmak, kolay elde etmek adına bir çaba mı? Her iki taraf için kılıfına uydurmak deyiminin hayata uyarlanmış hali işte.
Aşk olduğuna inanmıyorum sırf kendini göstermek paraya itaat etmek için böyle saçma ilişki içinde bulunanlara da kendine saygı duymayan insanlara da akıl fikir edep ve haya diliyorum.
Biz kendimizden 10 yaş küçük birisi ile konuşurken yanlış anlaşılırmı acaba diye çekiniriz. bunların ki aşk olur. Para ve şöhret olunca eleştiri konusu bile görmezler.
Pedofili; yetişkin bir kimsenin ergenlik öncesi çocukları veya ergenliğe yeni girmişleri cinsel açıdan çekici bulması ve cinsel eğiliminin çocuklara yönelik olmasına neden olan psikoseksüel rahatsızlıktır. Bu rahatsızlığa sahip kişilere pedofili denir.
yaşlı, çirkin, yarı kadar contalar kaymış, orası burası protez ve hanzo adamın paraası dışında hiç bir özelliği yok, adamın aşık olacak hiç bir şyi yok... pardon parası var evet parası var aşık olmuş olabilir :D
Ülkemizde bu tarz olaylar , haberler ne ilk büyük ihtimalle ne de son olacak , diyecek şey bulamıyorum paranın gücünü ve satın alabildiği şeyleri görüyoruz.🤷
Aşkın yaşı vardır kimse yoktur diyerek kendini kandırmasın. 20’li yaşlardaki genç bir kadınla neredeyse 70 yaşında olan bir adamın nasıl bir ortak noktası olabilir ki