Magazin Danla Bilic ile Kubilay Aka sizce yakışmış mı? isabellayım Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Dün akşam Berkay konserine el ele gitmişler. Sizce Kubilay Aka ile Danla Bilic ilişkisi olmuş mu? Danla Bilic ile Kubilay Aka sizce yakışmış mı? Cevapla İlişki Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Evet yakışmışlar 0 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Paranın gücü adına. First you get the money, then you get the power. Respect abi kız geliştirdi kendini. 0 0 Yorumla
paralyser Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Belki de bir türlü sevemediğim içindir ama ben bu kızı kimse ile yakıştıramıyorum. 0 0 Yorumla
ManicDepression Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Güzelim miray'ı aldattı bunu da aldatır bu keko 0 1 Yorumla isabellayım +1 yıl Dimi ben de aynı şeyi düşündüm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet yakışmışlar
Paranın gücü adına. First you get the money, then you get the power. Respect abi kız geliştirdi kendini.
Belki de bir türlü sevemediğim içindir ama ben bu kızı kimse ile yakıştıramıyorum.
Güzelim miray'ı aldattı bunu da aldatır bu keko
Dimi ben de aynı şeyi düşündüm
Bunlar sevgili mi olmuş.
yakışıyorlar danla ve tatlıcı efsane
İticiler
Hayir
danla akilli kiz ya
Olmamış