zeynep bastık'ın alacağı versus. bir yandan pozitif, guleryuzlu, sempatik, güzel, yaptığı her cover efsane olan zeynep bastık; diğer tarafta domates biber patlıcan, arkadaşım eşek gibi manasız sözlere sahip yaşasaydı muhtemelen akp'ye oy verecek olan barış manço. zeynep bastık 8-10 gömlek üstün diyorum.
Barış Manço gibi büyük bir üstad hiçbir şekilde bu zamanın şarkıcılarıyla kıyaslanamaz. Senin o saçma zannettiğin şarkıların hikayeleri, mesajları çok güzel. Domates biber patlıcandan örnek vermişsin ama sanırım ne onun hikayesini araştırmışsın ne Barış Manço'nun Halil İbrahim Sofrası, Anahtar şarkılarını dinlemişsin. Duyduğum en anlamlı sözler, gelmiş geçmiş en kaliteli adam.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu kıyaslamayı yapmanın hukuken cezası olmalı.
Ne gibi
Barış Manço gibi büyük bir üstad hiçbir şekilde bu zamanın şarkıcılarıyla kıyaslanamaz. Senin o saçma zannettiğin şarkıların hikayeleri, mesajları çok güzel. Domates biber patlıcandan örnek vermişsin ama sanırım ne onun hikayesini araştırmışsın ne Barış Manço'nun Halil İbrahim Sofrası, Anahtar şarkılarını dinlemişsin. Duyduğum en anlamlı sözler, gelmiş geçmiş en kaliteli adam.
Bana ironi gibi geldi yazdığın ama açıklamayı okuyunca ciddi olduğundan şüphelendim auxjsks
İroniydi yanlış anlamıssın
Akp falan görünce ciddi sandım kusura bakma auwjdudj
Koca sanatçıyı şimdiki nesille mi kıyaslıyorsunuz siyasi parti yüzünden yaşınız kaç ya iyimisiniz cidden
Siyasi parti
İçin birşsy demedik
Detayda demişsin ama şu an kim başa gelirse gelsin ülke düzelmez düzelmicek maalesef yeni nesil saçma sapan şarkıcıları kiyaslamayın
Bu ülkeyi düzeltecek tek kişi var
soruyu sorman hata
çalarak ünlü olunmuyo :)
Barış Manço ile kıyas etmem ben
yaşasaydı iyi partiye basardı bu arada
adam ülkücüydü zaten
Güzel adamdı
Zeynep bastık mı güzel?
Tövbe ya