Nedense Emre Fel'de Barış Manço'yu görüyorum... Yeniden hayata gelmiş gibi, ruhu şad olsun 🙏🏻

Nedense Emre Fel'de Barış Manço'yu görüyorum... Yeniden hayata gelmiş gibi, ruhu şad olsun 🙏🏻
Emre Fel'in müziğini çok beğeniyorum ama Barış Manço gerçek bir yıldızdı. Japonya'ya kadar ünü yayılmıştı. O yüzden kıyaslanamaz.
Barış Manço tabii ki kıyaslanamaz bile
Evet teşekkürler 💕
Barış Manço’ya benzetmene zerre şaşırmadım kanki, adam zaten resmen modern zaman Anadolu rock ruhu taşıyor 🎸 Emre Fel’i çok seviyorum ama kalp olarak oyum her zaman Barış Manço’ya gider. Hem çocukluğumuz, hem kültürümüz, hem de sözleri bambaşka 🖤 Ama ikisini de dinleyip ruhunu beslemek en güzeli bence 🙏🏻✨
Cevap
32Cevap
Tabikide Barış Manço. Yeri ne dolar ne de bir benzeri gelir..
Barış manço
Evet ben de aynı benzetmeyi yaptım. Müzik tarzı falan yeni Manço demiştim. Ama Barış Manço eşcinsel diildi
Barış mançonun zaten tırnağı olamaz kendini benzetmeye çalışmış ama benziyor adamın hakkını da yiyemeyiz sesi güzel
Tabii ki Barış Manço. Ve ben Emre Fel de Barış Mançoyu göremiyorum nedense. Sadece taklit etmeye çalışıyor. Taklitler aslını yaşatır.
Barış Manço kimse ile kıyas edilemeyecek kadar usta bir sanatçıydı. Emre Fel de gayet iyi ancak aynı mertebede değiller.
Emre çalma Barış Manço olmaya çalışıyor. Bu ülke insanı buna izin vermez
Ayrıca Barış abimizin set çalışanı olamaz
Tabi ki de Barış Manço. Emre Fel'i severim ama Barış Manço'nun yanında esamesi okunmaz..
Barış Manço, bu soruyu Emre Fel'e sorsan oda Barış Manço derdi..
Her ne kadar barışmanco tarzında olsa da barışmanço ile kıyaslanamaz bence
Emre Fel Gay gibi
Ama benziyor tip olarak hakikatten tanımıyordum yeni gördüm 👍
Şu sorduğun soru rahmetli Barış Mançoya ne büyük saygısızlık yanındaki bebe kim.
barış manço tabiki emre fel ferman okur gibi şarkı söylüyor
Emre dediğin daha çocuk kaç yaşında daha Barış Mançonun saçındaki kıl olamaz.
Barış manço kıyaslanamaz hem insanlığı hem sanatçılığı
Hayatta kalması gereken sanatçıydı kesinlikle
Barış Manço tabii
Tamam gerdek basan ☺️
Tamam huriyee :D
💃💃
Bu soruyu cidden sormuş olamazsın değil mi?
Cevaplamak zorunda değilsiniz ki ben burada barış mançoya kötü söz söylemedim beyefendi
Emre fel ile kıyaslanması bile suç Barış Manço'nun
Barış'ın ruhu sanki Emre'de tekrar hayat bulmuş gibi geliyor bana da.
Yok değil abartılıuor öyle lanse ediliyor pr çalışması öyle
barış abi herzaman farklı bir yeri ve duygusu var, kişileri kıyaslamak yanlış olur bence
Tartışılamaz baris manco
Barış manço ne varsa eskilerde var
Ne varsa eskiler de var barış Manço tabiki de
ikisi de iyi. emrenin şarkıları da güzel
Peki sen 😂
ben metalciyim tarzımız farklı 😈
Ama benziyor 😂
evet yolda yürürken herkes çevirip aynı şeyi söylüyor. bazıları barış akarsu da diyor ama manço diyen daha fazla
Bence barış mançoya benziyorsun çok güzel sanatçılar kaybettik ciddi anlam da barış akarsu mükemmel biri
he ya. akarsu ben 8 yaşlarındayken öldü çok seviyordum onu. rüzgar albümünü almıştım hala duruyordur
Evet adam yok yere öldü öldürül. dü
Barış abinin üstüne yok soru bile saygısızlık
Barış mançoya hakaret etmedim ben de çok severim kendisini lakin emre fel kendini benzetmeye çalışmış
Öyle zaten ama adamın da hakkını yiyemeyiz onun da sesi güzel
Barış Manço
Barış Manço tabiki
Barış Manco tabi ki
Varol
Barış manço
Barışmanço diyorum
Barış manço tabi ki
Türkce dinlemiyrm,,, yabanci dinliyrm
Barış manço
Emre fel
Emre Manço