AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
Gülşen umrumda değil. Lakin diğer şaklabanlara niye bu kadar hızlı işlemiyor bu düzen. Bıktım siyasal islamcı bozuntularından. Biri var sürekli festivalller yasaklansın diye uğraşıyor deve boku
Hayat oonum Hayri istediği gibi giyinir özgür ülke kalkıp giyinm3den ahlak belciligi yapanlara verilecek cevabı vermiş aslına bakarsan... Ama sonuç bulunduğumuz sarler ülkenin getirildiği durum
gülşen'den bağımsız olarak kin ve düşmanlık beslediğim kesimler var. gülşen'in dedikleri fikrimi değiştirmedi.
gülşen'in sözleriyle fikri değişecek olan varsa da... bilemiyorum.
Ülkede din üzerinden siyaset yapılıyor buna karşıyım, veya dindar gibi görülen insanlara da karşıyım. Ahlaktan dem vuran kişinin gulşen olması da manidar olmuş...
içeride aklı başına gelir dini alet etmesi iyi bir şey değil.
Doğruyu söyledi, tecavüz edenler dışarıda geziyor, doğruları anlatan içeride, bu ülkede adalet namına en ufak bir şey yok
Haddini bilecek bilmezse bildirirler böyle buda herkese örnek olsun ibret olsun çok yerinde bir karar
Doğru bir tutum olmuş, adaletin çoğu durumda geç tecelli etmesi normal olan bir durumu anormalleştirmemeli
Ucuz, gündem olmak için her haltı yiyen bir insan. Buna sanatçı diyenin, konserine gidip alkış tutanın yüzüne tüküreyim.
Sürekli lgbt propagandası yapıp, inançlı bir kesimi hedef gösterip kin ve düşmanlığı sebebiyet verirsen tabiki gözaltına alınmalı hatta tutuklanmalı
Hiç olur mu. Açık açık imamhatiplilere sapık dedi. Kendi sapkınlığını görmeden. Gerçi ne olacak klasik KS canlar
Ahlak ve sapıklıktan bahsedecek son kişi Gülşendir. Sırf provakatörlük yapmak için söyledi o sözü. Kasıtlı yani
Gerçekten şu oksijen israfı kadın nefret ediyorum Gülşen'den
Tepki gösterenleri hepsi imam hatipli/Mezunu
Şarkıcıysa şarkısını söylesin, ona ne milletin okulundan
valla doğru dedi başka bk olsa değil gözaltı işlem bile yapılmaz zktri bktan şeylere gözaltı
Gülşeni destekliyorum... din din din ahlak namus namus diyen imamların hepsi ayyaş, 3,5 karıyla yatıp kalkanlar...
Al işte bir gülşen zihniyeti daha
Aynen siz cahileri biz gülşenler yola getiricez...
he yav
Var ben... Sarkini soyle git haddini bil... özür diledi tabi aksam saatlerinde gec kalinmis bir ozur... ders almasini umarim
Ya şunu kim takar Allah için. Kendi kendine konuşuyor işte. Kimi kin ve düşmanlığa sevk edecekmiş
boğaziçi öğrencilerine terörist deniliyorsa imam hatip öğrencilerine de sapık denilebilir bence :D
Ülkelerini yaşanmaz bulanlar, ülkelerini yaşanmaz kılanlardır. Cemil Meriç
Sizin hiç suçunuz yok zaten hepiniz sütten çıkmış ak kaşıksınız
Sevgisiz Gülşen
sadece şarkılarınla gündeme gelsen keşke bu kıyafet ve saçma sapan laflar kendine gel sen bir sanatçısın şarkıcısın
Bir insan düşüncesini belirttiği için sevk alınması buna rağmen suc isliyen kişilerin bile rahatca geziyor olabilmesi ironik değil mi?
böyle bir pisliğin nesini mazur göstermeye çalışıyorsunuz anlamadım
Mk bacım. pusu
Rezil sanatçı müsveddesi işte
Tipte yok
İmam Hatip mezunlarını da töhmet altında bırakan bir söz aşağılayıcı bir amaç söz konusu. Cezası var mıdır bilmiyorum ama boş yapmaya gerek yoktu
cokda umrumda mal mal konuşuyor. suç teşkil etmışse alınsın banane tepkımı cektı. kım alındı sevk ettı ne :D ne konuştuğunu bılmıyor
Mesela koskoca bir parti liferine hayvandan aşağı görüyorum diyen bir kardeşim için herhangi bir soruşturma açar mı devlet
Şimdi insan şunu düşünüyor, imam hatiplerde bile sapıklık varaa vay diğerlerinin haline , diğerlerini tutabilene aşk olsun o zaman 🤣
Doğru bir karar verilmiş. Lokalize genellemelerde. Göz önünde bulunan kişiler uzak durmalı. Kamera önü eğitim bilgileri bu yüzden önemlidir.
Ya Sedat peker in anlattıkları?
Onu neden araştırmıyırlar acaba?
Sapıklık yapanı da hırsızıda gözaltına alıyor devlet sen merak etme
Yerinde bir karar. Zaten son dönemlerde marjinal kesimin bi tarafını kaldırdığı biriydi. O da bu gazla hızını alamayıp haddini aşan söylemlerde bulundu ve gereği yapıldı.
Genelleme yapması apaçık ayrıştırma hedef alma rencide etme aşağılayıcı konuşma + cahillik
Eline, diline, beline hakim olmak şart. Özellikle popüler, tanınmış birisiysen.
Gülşen de zamanında yakalanmamis ki 3 4 ay var arada diye biliyorum
Bence tutujlama ağır karar, para cezası verilebilirdi, sonradan para cezasına çeviricekler muhtemelen ama amaç farklı, amaç korku imparatorluğu kurmak bence
Bizim kinimiz bunların yaptıklarına. Bu adaletsizliğe. Bu kadar tecavüzcü, tacizci varken böyle gereksiz kararlar verenlere. Adam bize * derken sorun yok. Pislik hepsi bunların!
Ülkede adalet mi kaldı ki buna şaşıralım..
Beni etti... Gülşen hakkında alınan bu karar beni Türk hukukuna bir kez daha düşman etti
Öylr dedi diye sorulturma başlatılmadı bilmeden sikko sikko fikirler söyleme
30 nisanda soylenmis sozu niye simdi hortlattilar 🤔
Millet Sedat Peker olayını gündeme getirmesin diye.
@NickSevmeyenlerden yani bi amac oldugu belli tutuklanmis kadin
ustune vazife olmayan gereksiz ve bos yere kendine zarar veren bir aciklama
Söylediği cidden yanlış ama yine de böyle olması gerekmiyor.
Allah'tan düşünce özgürlüğü olan bir ülkeyiz yoksa nolurdu halimiz 😂
gündem olmak istemişti, görev başarılı asker.
Başka bir pencereden bakalım mi? Bu bahsi geçen konser ne zaman icra edilmiş?
Var rahatsızım. Dinime saldırıyor değerlerimi küçümsüyor. Ne ara İslam düşmanlarını savunmaya başladınız. Allah kahhar ismi ile muamele etsin. Sizin gibi ahmaklar ile sonuna kadar kutuplaşacağız.
Herkes herkese saygı duymak zorunda kardeşim kim ve ne olursa olsun bu tarz konularda herkesin bu şekilde yargılanmasını diliyorum
aşırı saçma bir kadın ya bu cidden sanatçı böyle saçma davranmamlı
mesele çıplak gezmesi değil
hareketleri konuşmaları manasız
sanatçı derken
tamamen gündem olmak için yapılmış. dini kullanıp bir yerlere gelmek ile dini kullanıp popüler olmak aynı şey.
Şu oksijen israfını alsınlar içeri atsınlar ya çok iyi yaparlar
Kendi bir halt sanıyor, vücut şov işe yaramayinca insanlarin değerlerine dil uzatıyor. Tek derdi gündem olmak. Bu ahmak kendini bilmez aptal kadının varlığı gerçek sanatçılara saygısızlık.
Küstahlığa müsade edilmemeli çok sevindim tutuklanmasına
Bu kararı destekleyenlerin allah belasını... sırf açık giyiniyor diye demediğinizi bırakmadınız picler
Aaa biz müslümanız her şeye okey ama kesinlikle imam hatiplere laf dedirtmeyiz
İki kelime etmiş öncesinde ne söyledi acaba. Konuşmanın tamamını dinlemek gerekir. burada bir kişiden bahsediyor çünkü ironi yapiyor
Tamam dinciler kısıtlama olduğu için sapiklsabilir ama kendileri özgür yaşadığı halde sapiklik var kliplerde görüyoruz. Cinselliği doyan öyle yaşam tarzı olmaz😀
adalet herkes için lazım.
ben bu kadar saçma bir karar görmedim..
Yüzünden şer akiyor kimin sapik olduğu belli pislik mikrop
Saçmalık bence tecavüz edenleri neden yakalanmıyor Gülşen in o lafı zorlarina gidiyo o kadar kadınlar oluyor küçük kizlara tecavüz ediliyor ozman nerde adelet