AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
Ona giyimi yüzünden psikolojik şiddet uygulayanlar neden ceza almıyor?
Türkiye Laiktir Laik kalacak…
Bu kararı verenler bir gün yargılanacaklar…
La boş ver git ötede oyna.
😂
Kendi tarzina laf soylettirmiyor , baskalarina gelince bos konusuyor. Umarim en agir cezayi alir.
Böyle bir genelleme yapmasaymış iyiymiş fakat tutuklamak nedir yahu. Cemaat yurtlarında çocuklara tecavüz edenleri bu hızda tutuklandılar.
Giyimi, konusmaları ve davranışlarını, çoğu kişi eleştiriyor. Bu elestiriler sonucu hep gündemde kalıp, konuşuluyor. Aslında insanlar hic yorum yapmasa, bir süre sonra bu sekilde, gündem de kalamayacağı icin, bu davranısları sergilemeyecek.
Ülkede demokrasi adalet var diyorlar ya hemen gözaltı ve konserler iptal ediliyor ülke genelinde şeriat devleti kurmak isteniyor
1 seneden az kaldı. Bakalım seçimden sonra hangi deliğe saklanıp, hangi ülkeye kaçıcaklar
Gülşen iyicene sapıttı.
Ne sacmaliyosn sen ya
@Angelenergyy Muhalefet olmayın lütfen.
Bi insans sapıttı diyenezsin ağzını topla
@Angelenergyy SAPITTI sapıtana sapıttı derim.
Böyle kudurman normal gulsenin başardıklarını basar da konus sennkim sin kendine gel
Başarı orasını burasını açmak mı 😃 milletin inancına laf etmek mi?
Böyle bir insana karşı nokta kıskançlık olamaz ben de. Sizde rahat bırakın, size zaman ayırmak zorunda değilim.
@Angelenergyy
yahu tanımadığı yüzbinlerce insana "sapık" diyen birine "sapıttı" denince nasıl oluyor da "ağzını topla" deme hakkını kendinizde buluyorsunuz... bu kadın önce kendi ağzını toplayacak ki başka insanlar da ona kendi yaptığının onda birini yapmasın
@cilginsey Bu tür insanlar kötü olduklarını bile bile savunur. Hatta onun doğrusunu kendi doğruları gibi kabul etmişlerdir.
O yüzden, bırak onlar medeni olduklarını düşündükleri gibi yaşasınlar. Daha fazla es vererek konuşturmanın anlamı yok.
@Angelenergyy
ne başarmış bu kadın anlatın da bilelim...
dahası bir şey başarmış olsa da bir insan başka insanlara hatta tanımadığı yüzbinlerce insana sapık deme hakkına sahip midir? bu hakka sahip olmadığı halde yapıyorsa yaptığı şeye sapıtmak denmez de ne denir?
Yorumumu sildiğine göre yedirememissin bu bir ikincisi de gülsen ne becerdi birsuru hit şarkı çıkardı çok önceden çıkan şarkılarını bile bu gün herkes dinliyor kıskanmayın
Sen çok medenisin belli yediremeyip yorum siliyorsun gülsen orasını burasını açtı diye kıskanıyorsun sen kadın olsan gulsenden fazla acardin eminim kendine gelince tamam başkasına gelince sapıttı dersiniz
@Angelenergyy
Bir terbiyesizi savunmak için bu çaba niye?
Ona buna sapık diyebilecek ama kendisine sapıttı denmeyecek öyle mi?
@Angelenergyy Konuşma üslubunuza dikkat edin.
Konuşma üslubuna asıl sen dikkat et "sapıttı" ne demek "orasını burasını açmak" ne demek
@Angelenergyy Olmayan bir şey söylemiyoruz
Ben de olmayan bisey söylemiyorum kardeşim niye rahatsız oluyorsun o zaman? Kişi kendinden bilirmiş işi sen kadın olsan etrafta erkek birakmazdin şimdi karşı cinsine laf atmak kolay tabi ağzını topla başka kadının giyinis şekli seni ilgilendirmez
@Angelenergyy Ok 😃
@Angelenergyy
iz burada bir varsayımı dillendiriyorsunuz. burada karşınızda konuşan kişiyi tanımıyorsunuz. şu olsaydı bu olsaydı yok kadın olsaydın erkek bırakmazdın filan... neye göre? hangi veriye göre konuşuyorsun? Gülşen denen kişinin ne yaptığının yoruma açık bir tarafı yok... orasını burasını açtı mı? evet... siz hayır gayet de edepli giyinen biridir diyorsanız buyrun deyin, tartışma böyle olur; kadının söylediği de ortada: hayır söylemedi öyle bir şey mi diyeceksiniz? ya da şu soruya cevap verin: hiç tanımadığı insanlara çoğunun yüzünü bile görmediği insanlara sırf mezun oldukları okul dolayısıyla "sapık" diyen biri için "sapıttı" ifadesine gösterdiğiniz tepki ile komik olmuyorsanız o zaman yüzbinlerce isana "sapık" demesi için de tepkinizi koyun a görelim... bir de çok şeyler başarmış biri filan dediniz: eee napalım yani bir şeyler başaran kişi istediğine hakaret etme hakkına sahip mi oluyor? bir de tam olarak neleri başarmış bu kadın? anlatır mısınız?
@cilginsey arkadaşıyla arasında şakaymıs açıkladı zaten kimseye bisey dememiş yani siz gülseni kiskaniyorsunuz
Böyle şaka anlayışı olduğuna bile inanıyorlar 😂😂😂😂😂😂
Arkadaşıyla arasında diyorum sanane şaka anlayışından
@Angelenergyy Anlaşılan algı sorununuz var. Arkadaşı ile olan şaka neden Türkiye'ye duyuruluyor?
Ben de derim, sanane imam hatip öğrencilerinden? Görüyormuş gibi davranıyorsun. Ancak özenti birisin.
Daha beni tanımadan, kıskançlık diyorsunuz. Bu ön yargı ile bu yaşınıza iyi gelmişsiniz. Geldiniz mi? Yine pek emin değilim.
Siz ve sizin gibilere Gülşen ile mutluluklar.
İş kur başkanı mı ne o olayı biliyor musun biraz da ona bak
@Angelenergyy
He canım kıskanıyoruz :)
Baksana iskur olayına
@Angelenergyy
Sen de iskura tepki göster... bir rezilin rezilliği başka bir rezilin rezilliğini mazur göztermez...
şakalarına başka insanları aşağılayarak tat katmaya çalışan bir utanmaz arlanmaz kişi sırf şarkıcıdır diye nasıl susmuyorsak siz de kalkın iskur'daki olaya tepkinizi koyun... kimse size kalkıp da insanlarla hayasızla alay eden rezil bir şarkıcı var asıl ona tepki gözter diye bir canım yapmaz emin olun...
bu canım sizi yalnız bırakmayan olursa ona da aynı tepkiyi gösteririz
Bir tarafta bedeniyle ilgi çekmeye çalışan boş bir insan diğer taraftada gereksiz bir kuruluş
Kendi sapıklığı, sapkınlığı nereden geliyor acaba?
Gülşen travestiye benziyor
Iyice kendini rezil etti zaten
Gülşen’in yaptığı da sapıklık değil mi?
Tevavuczu sapiklar ellerini kollarını sallaya sallaya gezsin onlar tutuklanacağı yerde gülşen tutuklansin bu haksizlik
Sonuna kadar haklıydı Gülşen
İyi yapmışlar kim yaptıysa eline sağlık
Gülşen'in bı tarafları kalkmış
Gülsen cok zayıf yaa çöp gibi
Sapık kendi azdı kudurdu farkında değil
+1 bence de
Ya bu kadın çok boş algı yapıyor
Nefret söylemi var söylediklerin de
Boş yapma. Hakareti savunuyorsun ne biçim birisin
Gülşen zivamadan çıktı
sade gulseni degil o lafa kahkaha atanlari da tek tek tespit edip tutuklamak lazim.
Bence sapıkça açıklamalar bunlar.
Ben bu kadına ne olursa olsun kızamıyorum.
Vay be Gülşenin bi lafıyla sapıkta olduk
İyi olmus hiç hazır etmiyorum
Haz*
Bahane aramışlar
Hakaret edersen alırlar tabiki! Zaten özür dilemiş
Gülşen doğru demiş ama yine de demese daha iyiydi.
Az bile. Bunlar sanatçı değil çapulcu
Devlet kime askeri
Ücretini üzerinde maaş veriyorsa herkes yandaş senin gibi kaç para maaş alıyorsunuz
Sen bence İşine gücüne bak girme bu konulara zaten askersin gerek yok
hamle yapmış Gülşen
Gülşen artık gülemeyşen
Onlarda alınsın ancak gülşen de hak etti bence.
Gulseni sevmiyorum umrumda olmaz
Yahu o da o şekilde söylenmez wk
İmam Hatipler kapatılsın.
Oh iyi olmuş hak etti beter olsun
Memleket bir dengesizten daha kurtuldu
İğrenç bir kadın görünce midem bulanıyor
Ayrıca şarkılarından çok teşhircilik ile ön plana çıkan biri olması da kimin sapık olduğunu gösteriyor olmayan elbiseleriyle. İnsan merak ediyor acaba şarkılarını neresiyle söylüyor..
yaptığı yanlış, hatta cahillik yani.
haketmiş canım kardeşim
Var herkes haddini bilecek
Beni şevk ve azgınlığa sevk ediyor😁
Kesinlikle İsabetli bir karar olmuş.
Kadın dogru söylemiş.
iyi olmuş
Bunun konserine gidenler de var sorun
Sapık onlardan çıkmaz sorsan
canım laf die laf konuştu batırdı
Az bile o... ua
Yanlış bir söz olmuş tabiki