twitter.com/hamzacifci/status/1562541696130240513
Ünlü şarkıcı Gülşen hakkında soruşturma başlatıldı! Sizce ceza verilmeli mi?
twitter.com/hamzacifci/status/1562541696130240513

Ünlü şarkıcı Gülşen'in sahnede İmam Hatipliler hakkında kullandığı ifadeler başına dert açılmasına neden oldu. Gülşen hakkında sahnede bir İmam Hatipli için söylediği sözler nedeniyle soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Gülşen'in İmam Hatipliler için söylediği sözlere soruşturma başlatılması sosyal medyada tartışmalara neden oldu.
https://www.haberler.com/haberler/gulsen-ne-dedi-gulsen-imam-hatipliler-hakkinda-15208245-haberi/
Hayır verilmemeli. Bu ülkede insanlar chpye muhalefete oy veriyor diye devleti yönetenler tarafından bakanlar tarafından vatan haini, dinsiz, * diye namussuz diyerek hedef gösterildiler. Hakaret edildi.
ODTÜ’de okuyan, İzmir’de okuyan üniversite öğrencilerine dinsiz, vatan haini, ahlaksız damgası vurdular.
Üniversite öğrencileri için çıktı bir rektör “Üniversiteler kârhaneye döndü.” dedi.
Mustafa Kemal Atatürk’e ve İsmet İnönü’ye defalarca hem devleti yönetenler hem de akpliler hakaret ettiler. “İki ayyaş” ile başladı Ayasofya olayıyla kafirliğine kadar devam ettiler.
EYT’lilere çift dikiş denildi. Maaşına zam isteyen kriz var diyene “AÇLAR” denilerek hakaret edildi.
Çiftçinin teki başbakana müşkülünü anlatmak için aldığı kararların yanlış olduğunu anlatmak için konuşmaya çalıştı. Diyecek sözü olmadığı için “AL ANANI DA GİT DENİLDİ.”
2015’teki konuşmasında “ÇOBAN DEYİP GEÇMEYİN BEN DE ÇOBANIM, GÜDDÜKLERİNİZDEN DE SORUMLUSUNUZ.” diyerek halka koyun dediler.
Akpli Gaziantep Belediyesi metro açılışında halka öküz dedi. “ŞEYİN TRENE BAKTIĞI GİBİ”
Bakara makara olayıyla dini değerlerle dalga geçtiler.
Ensar Vakfı olayında bir kereden bir şey olmaz dediler.
Her videosunda Atatürk’e hakaret eden Kadir Mısırlıoğlu’nun cenazesine katıldılar. Ha aponun cenazesi ha o aynı şey.
İskilipli Atıf’ın milli mücadele karşıtı olup din ayağına halkın kuvvayi milliyete katılması, milli mücadeleye katılıp Atatürk’ün peşinden giderlerse cehennemlik olacaklarını söylerek propoganda yapan herifin cenazesine gittiler.
Şule Yüksel Şenlerin romanlarında bu ülkedeki muhafazakar olmayan kesim sürekli ahlaksız, namussuz sapık ilişkiler içindeymiş gibi anlatılıyor. Hedef gösteriliyor.
Suriyeliler Afganları Türk halkından üstün tutuyorlar. Konya’da evladının üstüne kezzap atılan çocuğun olayını örtmek için olayı Türk çocuğu yaptı diyerek yalan haber yapıyorlar. Çocuğun anne babası çıkıp video çekerek doğrusunu anlattılar.
BÜTÜN BUNLAR HALKI KİN VE DÜŞMANLIĞA SEVK ETMEK OLMUYOR, BELLİ BİR PARTİ VE MENSUPLARI HALKI İNSANLARI İSTEDİKLERİ GİBİ HEDEF GÖSTERİNCE NEDEN TCK 216 çalışmıyor? Biz bunların hepsini televizyonlarda izledik. Neden biliyor musunuz? Çünkü iktidar ve akp tarafından hedef gösterilenler asla kendisini savunmuyor. Seçimlerde oy vereceği kanunlar nazarında aykırılığı olmayan yasal partiye oy verdiği için vatan haini, illet zillet, dinsiz diye hedef gösteren insanlar sokaklara inip de yürüyüp de sen kimsin ulan diyemediler çünkü.
Yalniz burada konu parti konusu değil siyaset ile alakasi hic yok. Dinin görüşün ne olursan olsun insan olmanın gerektirdiği bir durum saygi göstermek imam hatip mezunu olan birinin sapik çıkması diger öğrencilere de sapik demeni gerektirmiyor
@Mtmzllmatmazel basbayağı parti konusu güzelim. İslam bu milletin ne kadar değeriyse bu devletin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve onun İstiklal Savaşı Gazisi İsmet İnönü (PAŞA) de o kadar değerimizdir. Türklük de aynı şekilde değerimizdir. Demokrasi de değerdir. Millete hizmetkâr olmaya geldik dediği “MİLLET”e edilmedik hakaret kalmadı. Bu yazdıklarımda neden halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek olmuyor mu? Bu memleketin doktorlarını hedef gösterdiler. Toplumda kelle avcıları yaratıp onların önüne attılar. Bak 85 BİN DOKTOR KADROSU AÇIYOR SAĞLIK BAKANLIĞI neden oluyor bunlar? Memlekette doktor mu kaldı? Günde 7 doktor çeşitli alanlardan gidiyorlarmış yurtdışına. Ne olacak bizim halimiz? Dini değerlere çok değer veriyorlar güya, ENSAR vakfına samimi bir müslüman bir kereden bir şey olmaz der mi? Kahraman Maraşta imam hatip ilkokulunun yatılı kısmında çocuklara tecavüz edildi. Gizlediler. Erişim engeli koydular öğretmenin tayinini başka yere atadılar. Cemaat yurtlarındaki taciz ve tecavüzleri kapatıyorlar. Duyurmuyorlar. İntihar eden oldu sonra bu tarz olayların haberinin yapılması engellendi. Diyanete dine özel yasa çıkarıldı kurumların itibarı sarsılıyormuş. Hepsi siyasi/partizan/ideolojik.
@Mtmzllmatmazel ha, şimdi ülkemizde Cumhurbaşkanına hakaret etmek yasak evet doğru yasak OLMALI ZATEN. Sen bu devletin yöneticisine ana avrat sövemezsin. Ama bu ülkenin KURUCUSUNUN HEYKELLERİNE DE SALDIRAMAZSIN HAKARET EDEMEZSİN ETTİREMEZSİN Muhalefet partisi CHP’nin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na herifin teki yumruk attı. Sosyal medyada herifin elini öptüler, akpli sayfalar vatan kahramanı gibi paylaştı. Herif tutuksuz yargılandı. Bırak bir milletvekiline, parti genel başkanına bunu yapmak sıradan halktan insana bile yapılsa serbest bırakamazsın. Ödüllendiremezsin. Yoksa suçun önüne geçemezsin. Kaos olur. Şimdi tvde Gülşen tutuklanmazsa halk sokaklara dökülebilirmiş bu yüzden tutuklamışlar kolluk güçleri engel olamazmış. Ulan bu ülkede POLİSİN ENGEL OLAMAYACAĞI BASTIRAMAYACAĞI BİR OLAY OLUR MU? Bu millet TÜRK BAYRAĞININ HİLALİNE MUZ YAPIŞTIRILDIĞINDA BİLE SOKAKLARA DÖKÜLMEDİ ANINI DÖTÜNÜ AÇAN BİR KEMİK TORBASI KARININ LAFIYLA MI SOKAKLARA DÖKÜLECEK?
Ben diger olanları savunmuyorum ama Gülşen'in yaptığının da doğru olduğunu söyleyemez sin ceza almali o veya bir başkası önce dinimize kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk'e bayrağımıza uzatilan her dil kesilmeli o kadar
@Mtmzllmatmazel Gülşenin sahnede açık gezmesi, LGBT bayrağı açması, İmam hatip yurtlarıyla ilgili söylediği bunların hepsi gündemde kalmak içindi. Medyatik olmak içindi. Söylediği laf yanlış ama o suçun cezası hapse girmesi değildi. Bu topluma AKPLİ OLMAYANLARA ATEİST DEİST OLAN YA DA MÜSLÜMAN OLUP LAİKLİKTEN YANA OLANLARA VERİLEN BİR GÖZDAĞIDIR. Ben niye chpye oy verdim diye, ATATÜRKÇÜYÜM diye dinsiz ilan ediliyorum bu ülkede? Ayrıca İmam Hatipler Kabe gibi bir kutsiyeti olan bir şey değil. Bugün diyanet de dahil birçok din adamı da tvlerde imam hatiplerden deist ateistler çıkıyor diye konuştuğu ortada. Birçok genç imam hatiplere zorla gidiyorlar. Fen liselerine Anadolu Liselerine gidenlere de dinsiz nesil yetiştiriliyor diye tepki gösterilmişti. Adalet hukuk adamına göre muamele yapmaz. ODTÜ için de hedef gösterme aşağılama yapılıyor. İstanbul Boğaziçi için de yapıldı. Oradaki öğrenciler de zan altında kaldı. O da halkı kin ve nefrete tahrik etmekti.
@Ozanca32 yanlış bu ülkede her yerde yanlış olmuyor. Yanlışı yapan senin adamınsa yanlıştır tez kellesi vurula. Yanlışı yapan benim adamımsa “itibarımı sarsamazsınız, sözlerim çarpıtıldı yanlış anlaşıldım, ama sen pkk terör örgütüdür de bakalım diyebilecek misin.” oluyor. Yani yanlışları kimin kime karşı yaptığı çok önemli.
Tek taraflı düşünmekten vazgeçmelisin en ufak bir şey olunca dine dini eğitim veren kurumlara çamur atmak acizliktir illaki çürük vardır bizler hangi tarafta olursa olsun bunlara fırsat vermemeliyiz alenen burada teşhirci onun bunun kucağına oturan lgbt provakasyonu yapan şahsı savunman yanlıştır...
@Ozanca32 heee çürük her tarafta olabilirmiş peki muhalefetten biri pkk lehine açıklama yapınca neden bütün o partiye oy verenler ve o parti tümden pkklı ilan ediliyor?
@Ozanca32 nitekim sapık demesi de yanlış değil. Bu dünyada Gülşenin açık giyinmesine kızanlar üstünde 70 kat sinek kanadından elbisesi yok diye karıyı recmetmeye kalkanlar cennette silkecekleri, cıbıldak görecekleri hurilerin peşinde.
https://youtu.be/cAFP4iMAkD0
https://youtu.be/OqS0tMqvYw8
https://youtu.be/OqS0tMqvYw8
@Ozanca32 abi boş ver ya yorma kendini arkadas bambaşka dunyada
@Ozanca32 fetö de pkk ile aynı yaşta. O da 1980’lerden beri memlekette. O da bir sürü insanın ölümüne masum insanların hapiste yatmasına sebep oldu. Pkkdan daha kötü olarak askeriyeye eğitime sağlığa her yere sızdılar. Niye akp uzun yıllar fetullah gülenle kankiyken ve hepsi fetö lehine geçmişte açıklamalar yapmışken şimdi akp=fetö denilmiyor tıpkı chp=pkk denildiği gibi? Pkk ve fetö arasında fark var mı? Ben pkkya da karşıyım fetö ye de karşıyım.
@Mtmzllmatmazel hepsi bu dünyada içinde yaşıyoruz.
@Ozanca32 söylediğin her şeye bir cevabım var ve yazdım. Şu an konuşulan konu din kisvesi altında insanlara göz dağı verip korkutmak.
@Ozanca32 bu ülkede inanlar ateistlere, deistlere, eşcinsellere, feministlere saygı duyuyorlar da mı onlarda dindarlara saygı duydun? Saygı karşılıklıdır. Sen saygı duymazsan karşındaki de sana saygı duymaz. Olay bu. Benim kutsalıma hakaret edemezsin diyorsunuz siz peki hangi kutsallara hakaret ediyorsunuz? Bir ateist, deist için inanç özgürlüğü/laiklik kutsaldır. Sen inanç özgürlüğüne/laikliğe ne kadar saygılısın? Çok saygılı olduklarından mı tebliğciler milleti gittikleri yerlerde rahatsız ediyor? Festivaller engelleniyor? Bir LGBT bireyi için feminist için cinsiyet eşitliği kutsaldır. Sen ona ne biçim hakaret edip toplum içinde hedef gösteriyorsun. Kendi yaşantını onlara dayatıyorsun. Sen bunu yaparsan kim sana saygı duyar?
Dinciler her yerde ateistler hakaret ediyor. Hiç kimse sesini çıkartmaz. Dinciler Mustafa Kemal'e hakaret eder. Kimse sesini çıkartmaz. Dinciler çocuklara tecavüz eder. Bakan çıkıp bir defadan bir şey olmaz der. Dinci tarikatlar çocukları istismar eder. Hci bir şey olmadığı gibi. Dinciler biz inanmıyoruz der. Diyanet çıkıp vergi helal der. 9 yaşında kız evlenebilir 12 yaşında kız hamile kalabilir der. Hiç bir dinci hayir demez. Bence bunları da bir düşünün. Gülşen kim tanımam etmem dinlemem de ama kimsenin kimseye saygısızlık yapmadığı bir ülkede yaşamak istemek. Sanırım ütopik birsey.
Hiçbir vasfı olmayan, orasını burasını açıp bununla gündeme gelmeye çalışan ve kitleleri ayrıştırmaya yönelik boş konuşan bir insana ceza verilmiş verilmemiş umrumda değil benim anlayamadığım bu kişinin hala bu piyasada barınabilmesi.
Terörizm hariç hangi görüşte olursa olsun insanları aşağılayıp, başkalarını kışkırtmaya çalışan insanın ceza almasında sakınca görmüyorum.
Böyle bir söyleme gerek yok. Doğru ya da yanlış bu kadar ofansif söylemler bazı kesimlerin algısıyla oynuyor. Bence neyi savunursak savunalım adap bilmeliyiz. Gülşen bir ikon ve güçlü bir kadın bu yüzden de çok seviliyor ve aynı zamanda çok eleştiriliyor. Bu kadar göz önünde olan birinin söylemlerinde daha dikkatli davranması gerekir.
Cevap
58Cevap
Bu çok büyük bir genelleme ve bir hakaret. Aynısını farklı bir okul türünü kastederek söyleseydi de fikrim aynı olurdu. Kimse bu şekilde konuşmamalı. Konuşuyorsa da hesabını vermeli.
ODTÜ ve Boğaziçi öğrencilerine de dinsiz, sapık, ahlaksız dediler. Bunları söyleyenler de bakanlar, milletvekilleri, cumhurbaşkanının kendisiydi. Onlara ceza verecek bir adalet var mı?
@NickSevmeyenlerden Onlar da ceza almalı. Biri bir suçtan ceza almıyor diye ötekini haklı çıkarmaz. Herkes bir gün hatalarının bedelini ödeyecek.
Hah, evet işte bu. Şu an onlar iktidarda olup, gücü elinde tuttukları için istedikleri insan topluluğuna istedikleri gibi hakaret edip, linçlettirip, hedef gösterebiliyorlar. Adalet yanlı hareket ediyor. Böyle olan bir ülkede de birileri de çıkar bunları söyler. Aslında ikisinin de birbirinden farkı yok. Gülşen onlardan ahlaklı olmadığı gibi onlar da Gülşenden daha ahlaklı değiller. Adalet adamına göre, partisine göre muamele yapmamalı.
@NickSevmeyenlerden Kesinlikle öyle sadece imamhatip değil herhangi bir okul, bölüm bu tür genellemelere alet edilmemeli
Gülşeni destekliyorum her zaman
evet çünkü böyle bişey yapmaya hakkı yok, sadece imam hatip değil islam dinine de etmiş olur bu. ama hakkı da yok böyle söylemeye. eğer okul olayına laf ettiyse ki olayı tam bilmiyorum, şahsen bende sevmiyorum imam hatip okullarını, ama saygı duyuyorum sonuçta islamı kapsıyo.. ayrıca imam hatip te okuyup öyleleri de vardır öyle olmayanları da vardır. okulla alakası yoktur bunun. çünkü her öğrenci hangi okul düşüyosa ona gidiyo. içinde ki niyet nedir bilemeyiz.. ama sırf o kişi sapık diye ya da bilmiyorum belki sapık değildir. sapık olduğunu farzederek söylemek gerekirse, onu okuduğu okudan vurmamak gerekir. çünkü bu İslam'a hakarettir.
Bir grubu üstelik öğrencileri hedef alarak konuşmuş. İmam hatipli öğrenciler bence bir imza kampanyası başlatıp sonrada dava açmalı. Kendisi popon başını açarken laf ettirmezler özgürlük olur iş karşı tarafa gelince tü kaka o kadar kalitesiz, empatisiz, yobaz ve bağnazlar ki hayata at gözlüğüyle bile baksalar daha çok şey görürler.. İnsan zaman geçtikçe olgunlaşır aklı oturur ama Gülşen gibi insanlar tam tersi yönde gelişim gösteriyor. Ama ben bu Gülşen'de artık proje kadını havası seziyorum piyasaya sürülecek en münasip tip bana kalırsa evliliğide sorunlu gibi Zaten. Üstüne yaşlandı çirkinleşti iyice başka türlü gündemde kalamıyor.
çirkinleştimi? :D
ne alakası var :D yenikapıdaki konserine gitmek için kalktım yurtdışından geldim. daha şurda kaç gün oldu. hala taş gibi hala çok seksi
Kimsenin kimseyi aşağılamaya hakkı yok. Bir kişiden hoşlanmasanız dahi onun mezun olduğu okulun diğer mezunlarını da bir genelleme ile asla eleştiremezsiniz, bu size hakaret Hakkı tanımaz. Hele bir Sanatçı (?) tüm halka eşit ve anlayışla yaklaşıp düzeyini düşürmemesi gerekir. Güllen o sözü o anın kızgınlığı ile istemeden sehven söyleyerek maksadını açtığını belirtip derhal o camiadan özür dilemeli, aksi durumda korkarım ki adalet mekanizması Türk Milleti adına Gülşen’e gereken cezayı hak etti ise verecektir. 😎
Açıkcası kısmi haklı nerde şeriatci aşırı din düşkünü insanlarda biraz sapkınlık oluyor. Lise 2 ye kadar imam-hatip de okudum. Kizlar erkeklerle yatip kalktiklarını anlatırlardı. Cahil aklim lise 3 de anca erdi de geciş yaptım. Ama bi bakımdan da ne olursa olsun insanların diniyle giyinişiyle konuşmasıyla edebini hayasını iyi anlayamazs8nız bu sebeble ön yargı yapmayın.
Başka okula geçince o insanlardan yok muydu? Asyayı avrupayı ele alalım ilişkiye girme yaşı kaç? Dine bağlıyorsunuz ya. Asıl saçmalık baskıdaki insanların buna daha çok meyil gösterdiğini ifade etmek. Sen o okulda ilişkilere değil derslerine bakacaktın.
dine inanıyorsan gereğini de yapmak zorundasın bile bile inkâr edersen zaten dinden çıkarsın
boşuna mı gidiyo lan o zaman oraya defolsun diğer okullara
@xPsychopath insanların nefisleri var. Sırf günah işliyor diye dinden çıktı diyemeyiz. Orada ne öğrenirlerse kardır. Bir gün fark edecekler. Sen derslerine odaklansaydın diğer liselerin ne olduğu da ortada hani bundan kaçmışsın ya. Yazık kafana yaa
araştır gör dinden çıkıyor mu çıkmıyor mu
neyden kaçmışım dnfjfj
okuduğunu anlama problemin var galiba
@uyumamlazim senin ülkende müslüman fakat 5 yasındaki cocuga tecavüz ediyor. Bazı insanlar din ve ahlak kuralları geregi hazlarını ertelerler ve bu haz ertelemede hazza duyulan ilgi daha cok artar freudun kuramıyla bakacak olursak süper ego bu duyguyu vicdanı ile dengelemeye calışır ego ise bunu arzular süper ego duruma müdehale edemez ise insan vicdansızlasır ve din ahlak kurallarını bi kenara bırakır. Kendi egosunda hissettigi arzuyu yerine getirmeye çalışır
Haksız sayılmaz ancak söylediği de o kadar genel ki... Nutkum tutuldu. Bunu bir sanatçının söylemesi çok garip. Baskılanan, dinin arkasına sığınan, dinci geçinip erkek erkeğe kaseti çıkan, küçücük çocuklara tecavüz edenleri kastettiğine dair açıklama yapar herhalde. Çünkü ben bunu bu şekilde algılıyorum ama herkesi kendisi gibi akıllı, verilen mesajı anlayabilecek zannederek büyük bir hata yapmış.
Hangimiz gördüğümüz bu tür haberlere tepki vermiyoruz ki? Sahnede patlamış, sabrı çok zorlanmış ve ağzından bu cümle çıkmış. Tepkili olması yanlış değil. Kurduğu cümle yanlış. Samimi ve içten bir özür ile düzelmesi gereken bir konu...
İçim şişti. 🙄 neyi paylaşamiyoruz ya
Tecavuzculeri sapıkları kadın cinayetlerini cocuklata yapılan istismarı ulkenin halini konuşun be size ne milletin gittigi okuldan kiyafetinden yaşantısından inanışından...
Genel konustum ustune alınma.
Evet kendini iyice dev aynasında görmesinin sonu işte. Nerde ne konuşacağını bilseydi. Cezayı hak ediyor.
Toplumu kin ve düşmanlığa yöneltmesi bir sanatçı olarak yanlış ne alaka gündeme gelmek için saçma sapan zevksiz şeyler giydin okey ama sanatçısın sen istediğin görüşte özgürsün fakat empoze edemezsin bokunu çıkardın gülşen cidden ne giydiğin ne yaptığın kimseyi ilgilendirmez evet ama gündemde kalabilmek için yaptığın bu şey o kadar aptalca ve boş ki sağlıklı düşünemediğinin de kanıtı aynı zamanda öfke kontrolün de zayıf :/
👏👏👏👏👏
Gülşen imam hatip mezunlarına yönelik sapkınlıkları oradan geliyor demiş fakat kendi sapkınlığının kaynağını ateyizlik lgbt olarak görüyor mudur. Ne gülünç saçma sapan birisi ya. Tam şaklaban. Yargılansın ne oluyorsa olsun kendisi dediği kişilerden daha sapkın bir karakter.
Ülkede ceza verilmesi gereken tecavüzcüler, katiller varken bir kadın böyle bir cümle kurduğu için ceza verilmesi uygun değil. Kurduğu cümle hoş değil tabii ki ama Gülşen’in bunu gündeme gelmek için yaptığını düşünüyorum.
Gülşen "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" demiş Abdullah İbni Mes’ûd'dan (ra) rivayet edildiğine göre, Nebî (sav) şöyle buyurdu: “Söz ve davranışlarında ileri gidip haddi aşanlar helâk oldular.” Resûl-i Ekrem bu sözü üç defa tekrarladı. (Müslim, İlim 7)
kamu davasına, ceza davasına grek yok... imam hatipliler tazminat davası açmalı... hepsi bireysel olarak tazminat davası açsın... bir söz yüzünden insanların hürriyetlerinin kısıtlanması doğru değil ama bir bedelde ödemeli
Ne alaka ya bi insan sırf okuduğu yer için sapık mı oluyor? Haksız , genelleme yapmış sanki diğer yerlerdekiler melek gibiler. Keşke bi insanı sırf doğduğu yerle , olduğu aileyle, yaşadığı hayatla , okuduğu okulla falan filan bunlarla bir şeyleri kıyaslamasalar bu doğru değil.
Eskiden daha değerli biriydi gözümde.. Şarkıları ve besteleri okey ama bu davranışlarını asla onaylamıyorum.. Herkese düşünce dersi verip kendisi gibi düşünmeyenleri yermek değildir özgürlük.. Konuşulmak için her yolu deniyor yazık.. Keyifli günler..
Memlekette adaletmi var, her şey dört dörtlük olacak bu kadını içeri atınca dimi. Kurslarda tecavuze uğrayan onlarca erkek çocuğuda rahat nefes alacak👏👏👏
Çok genel konuşulmuş. Ancak şu da var ;baskılanmış şeyler ters etki yapabilir o nedenle dediği bir bakıma doğru. Ancak kapsayıcı konuşması yanlış..
Baskılanmamış toplumlarda da ilişkiye girme yaşı oldukça düşük ve aldatma oranı yüksek pedofili oranı yüksek. Bunu dine bağlamak saçmalık. Gülşen neye inanıyor bilmiyorum ama kendisi de tam bir sapık. İnancından dolayı mı baskılandığından dolayı mı acaba
Bence gayet yerinde olmuş soruşturma açılması. Açıkçası imam hatiplileri ben de pek sevmem ama sırf kişisel hayat görüşüm onlarla uyuşmuyor diye ve aralarında bozuk insanlar var diye genelini hedef alıp sapık diyebileceğim anlamına gelmiyor bu. Her grubun çürüğü oluyor ne yazık ki. Aydın da olsan yobaz da olsan beyaz ırk da olsan siyah ırk da olsan dindar da olsan dinsiz de olsan durum değişmez. İnsana düşen herkesi kendi bazında değerlendirmek ve herkese saygı duymaktır
Hadsiz Gülşen bu ülkeden atılsın haddini baya aştı
Toplumun ciddi bir kesimini içine alan olgularla alakalı yorum yaparken çok dikkatli olunmalı. İmam Hatip adı altında toplanan herkesin sütten çıkmış ak kaşık olduğunu kimse iddia dahi edemeyeceği gibi genelleme yaparak her sorunu kurum ve kuruluşlara mâl etmek de doğru değil.
Ceza almalı. Almalı ki herkes her istediğini ifade özgürlüğü adı altında söyleyemesin.
Kendisini zerre sevmem oldum olası hep yapmacık bulduğum bir kadın ama düşünce yargılanmamalı. Gerçi zaten bu ve bunun gibilerine masa altından sopa göstermenin en kolay yolu gülşen olmuş.
İnancın faklı olur yanlız milettin manevi değerlerıne ınacına karşı konularda herkes dıkkat etmeli hele sanatcılar daha fazla özen göstetmelı Ülkemizde ne kdar fazla ınacsız ateist mason olsada ınanclı ınsanlar daha fazladır herkes inaclara saygı göstermelı
Hersey tamamda sanki şu Gülşen haberlerinden midem bulandı artık. Yok şunu giymiş bunu giymiş söyle demiş. ne olacak bu ev araba fiyatları düşecekmi insanların ömür boyu hayalleri bunlar
Herkes gülsenede laf söylyor. Her söylenen lafı böyle sorguluyorlar mıydı? Hani nerede düşünce özgürlüğü?
@_Beyza_13 ilk defa bir hakaret duyuluyormus gibi. Her hakarete aynı titizliliğin uygulanmasını istiyorum.
Geç Bile Kalınan Ceza Umarım Çok Aşırı Ağır Ceza Alır Gülşen Ve Bunun Gibiler Asıl Kendilerini Cinsel Obje Teşhir Etmesi Yüzünden Ceza Verilmesi Gerekiyor Yeter Be Sizin Yüzünüzden Toplumun Ahlaki Bozuluyor Para Şöhret İçin Orasını burasını Açarlar Oynar Kıvırtırlar Ayrıca Aleyna Tilki de var onun da suyu çok Isındı Teşhircilik Suçtur
Sana aşırı derecede katılıyorum. Görüşün başa sabitlenmeliydi.
Dedim, bu kadın normal değil. Ama ne olduysa son yıllarda oldu. Cezayı hak ediyor tabii ki. Belki biraz aklını başına alır. Onun sapıklığı nerden geliyor acaba.. Anne olduğunu unutup, milletin kucağına oturan bir kadından ne beklersin.
Yorumlara bakıyorum da birileri savcılara ifitra atmış, birilrri adalet yok demiş, birileri yine bağnazlıkta sınır tanımamış. Kedi cenahları çok mu iyi yorum yapanlark
Kadına ne demişlerde böyle bir açıklama gelmiş heryerde aynı muhabbet lakin karşı yarafın ne söylediği paylaşılmıyor.
Tehlikeli bir reklam propaganda içinde gülşen ceza verilir mi bilmem ama bir sapık için tüm kurumu hedef almamalıydı.
Olaylı tamamen yanlış biliyorsunuz Gülşen konserinde LGbT bayağına karşı çıkan birine demiş söylen kişi de imamhatipli biri bile değil
Gülşen bir sapık için tüm imamhatip okuyanları zan altında bırakıyor. Hiçte yanlış anlamadım lgbt lobisine hizmet ediyor olmasıyla hiç ilgilenmiyorum zaten ama genelleme yapmasına karşıyım. Sanatını besteciliğini sesini niye konuşamıyoruz acaba? 🤷🏻♀️
Konserine gelen kişi sapıklık falan yaktığı yok ki adam LGbT bayağına karşı çıktı diye imamhatipli mi oldu Gülse öyle diyenleri o sınava sokuyor ama. Zaten eski gibi şarkıları beğenilmiyor amacı gündem de kalmak lafın bu sefer ciddi ciddi hadini aştı
Gülşenin ki artık kışkırtmaya giriyordu son zamanlarda kadın bi tuhaf. Bir düşüncen varsa o düşüncende kal ne diye dikkat çekmeye çalışıyor ki
bastırılmış duygularla yaşıyorlar aslında gizli sapıklar olabilir yani
illa ki bir cezası olmalı ama hapis vesaire olmamalı... söylediği laf iğrenç... imam hatipli değilim ve hiçbir imam hatipli yakınım da yok ama toplumu germeye yönelik bu tür sözleri söyleyenlere karşı toplum olarak tepkimizi koymalıyız... bu lafın özrü de olmaz
katılmayan nesine katılmıyor acaba?
Kendi kıyafetine karışılınca nedense satır satır savunmaları çekiliyor, ama rahat bir şekilde kişilerin dinine ve girmeyi tercih ettikleri statüleri edebiliyor. Ne âlâ!
2 saatir detayda imam hatiplilere söylemiş? diye bakıyorum.
İslam düşmanlığı ne zaman son bulur bilmiyoruz. Allah perişan eder inşallah. kalkıp biriside yahudilik şöyle , hıristiyanlık şöyle demiyor. sebebi ise sadece avrupaya özentisinden dinlerine bile girmeye razı olacak canım var. herkesin dini , inanışı kendine diyemiyor insanlar. ne karışıyorsunuz milletin dinine diline ırkına. Tutturmuşlar müslümanlar şöyle müslümanlar böyle. ne alıp veremediğiniz var @q müslümanlarla. ziktirin gidin kendi ateistliğinizi yaşayın.
Kapalılara laf yapsaydı neysede çünkü çok kendilerini beğenmiş süslü püslü gezmekten başka bir şey yapmıyorlar. Ruhsuzlar kalpsizler tek düşündükleri kendileri. Burada bile birtanesi var daha 19 yaşında görüşlerde gördükçe iğreti geliyor, bu ne cins cins pozlar kendini beğenmişlikler tek vizyonu misyonu birgün pardesü ertesi gün tayt giyerek şov yapmalar.
Ama imam hatip üzerinden konuşması doğru değil.
Kibri yüzüne vurup iyice çirkinleşmiş
Yıllardır şarkılarını severek dinlediğim biri olup bu son zamanlarda yaptıklarına anlam veremediğim kişi
Şu son 1 senedir saçmalamaya başladı bu kadın, eskisi gibi güzel şarkı da çıkaramıyor. Saçmalayarak gündeme gelmeye çalışıyor ve başarıyor da
Bu ya karısından nefret etmeye basladım kim bunu sanatcı yaptı ya
Gülşen öyle dedi diye soruşturma başlatıliyor ama tecavüz edene kadin oldurene ceza yok bence haksızlık burada onu savunmuyorum ama adelet varsa önce onlara ceza verilsin
Fark etmez ne kadar sinirlensem de bu hallerine gidip gizlice lolipop şarkısını dinleyeceğim
Benim ülkemde benim değerlerime dil uzatan hadsizlere tahammülüm kalmadı
Ne ceza gerekiyorsa alsın
O da yetmez çıksın İmam hatip mezunlardan özür dilesin
O.. buyaa bak sen bir de konusuyor o.. buluktaa nirnavana yapmis k. ahbee kalkip saldiriyor bir de yorumdaki o... bulardaaa destek cikiyor bunlar sayesinde turk kizlari azitti kudurdu zaten
Cezayı bilmem ama bazılarının ekmeğine yağ süreceği kesin kıt akıllının
Bu da iyice ne dediğini bilmez oldu. Toplumu ayrıştırmaya yönelik hareketler
Bu savcılar AKP'nin pisliklerine ses cikarmayip , gulsene mi kafaya takmış savcı bozutulari , alın size adalet , türgva savcıları devletin değil hükümetin hakim savcıları verilen karar tanınmaz..
Kesinlikle verilmeli. Kendisi evli olduğu halde milletin kucağına oturup, çıplak sahneye çıkıp saygı bekliyosa o da saygı göstermesini bilecek! Haddini bil Gülşen!
şu kadını niye bu kadar konuşmasına izin veriliyor ilgilenmeyin o kadar konser sayısı falan düşük olsa hadini bilir her şarkı söyleyen sanatçı değil maalesef söylediklerine falan alkışlar falan yapılıyor iyice şımarıyor
Genelleme yapması çok tuhaf tek imam hatipten çıkmıyor maalesef
Adını duyurmuş kaç senelik ünlüsün, bu tür ifadelere ne gerek var.
1- islam düşmanlığı
2- bunama
ya @mina koyayim ulkede her bok donuyor. tek problem gulsen mi yani simdi. asiri m@lsiniz cidden.
Bu sekilde bi genelleme hos degil ama ben hunu imam hatip okuyanlardan da duyuyorum. Neyi fazla sakınırsan, onun sapkını olursun.
Avrupadakiler amerikadakiler neyi baskılıyorlar acaba sapkınlıklarının kaynağı nedir sence?
@uyumamlazim biz yurtdısına calısıyoruz. Bir avrupalı sort giydin diye sana hayvan gibi bakmıyor. Ama bizim insanımız hıc bacak gormemıs gibi gözleriyle midesini bulandırıyor ınsanın. Bunu karsılastırıyor musun gerçekten? Bu konuda her anlamda gerideyiz. Birbirimizi bırcok konuda rahatsız ediyoruz. Bunu kadınlar da yapıyor. Evde cok fazla sıkıldıgı ıcın dısarıda her haltı yiyen gençler de buna örnek. Baskılandıgın sey tatlı gelir ve bunu yanlıs ifade etmene sebep olur. Bunu inkar da etseniz böyle.
@uyumamlazim avrupalilarin amerikalilarin sapkın olduğunu nereden çıkardın cahil yobaz?
Türk toplumu hakaretin ifade özgürlüğü olduğunu ne zaman anlayacak
Senin embe$il olduğunu söylemem benim ifade özgürlüğüne girer yani?
Torbacının numarasını bana da verir misin?
Kendisine saygı beklryen, lgbt ye saygı isteyen gulsenin kendisi ne kadar saygılı maşallah goruyoruz
Yalnız ben habere değil fotoğrafa daha çok odaklandım 😅 abi o ne öyle belli dine inanmadığı bari saygı duysun
Düşünce özgürlüğü deyip duyuruyor kadın hakaret ediyor eğer hakaret düşünce özgürlüğüne döndüyse valla içimiz çok zor
Böyle çapulcuları sanatçı yerine koyup dinlemeye gitmemek lazım. Sonra kendilerini bir b*k sanıyorlar
Evet halkı kin ve nefrete teşvik etmiş. Ünlüler milyonlara hitap ediyor, ağzından çıkanı bilmeli bilmiyorsa bildirirler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?