Bazı sanatçıların iktidara yakınlığı hakkında neler düşünüyorsunuz

Bazı sanatçıların iktidara yakınlığı hakkında neler düşünüyorsunuz
Hava bugün kapalı idi içimden böyle bir şarkı yapmak geldi. Bu gün ruh halim çok iyi idi. Bu gün tüm güzellikler sizin olsun istedim. Bu gün çok eğlendik mutlu idik. Bana da böyle bir ilham geldi. Böyle güzel hareketli bir şarkı yazdım.
Bunlar yukarıda yazdığım gibi. Nabza göre şerbet veren insanlar.
Bunların hepsi günü geldiğinde dönecektir.
Ben insanların sanatına bakmayı tercih ediyorum. Karşıt görüşlü olmasını pek önemsemem. Kim iktidar yanlısı kim menfaatçi bilemeyiz zaten insanlar kendini gizliyor olabilir. Belki karşıt sandığımız ünlüler de içten içe seviyordur.
bu resimdeki sanatçılar canım sanatını para ile iktidara satanlar menfaat var aralarında
Ama aşko dediğim gibi karşıt sandıklarımız seviyor ve oy veriyor olabilir insanların içini açıp bakamayız nerden bilicez ki
o da olabilir haklısın canım
Sezen Aksu'nun sevdiğim bir şarkısı var, Çalkala hadi adamım, devrine durumuna göre çalkala...
İktidar değişsin, hepsi Arda Turan gibi Akp iktidarına yakınlığını reddeder. Hiçbirini sanatçı olarak görmüyorum.
çok güzel bir görüş hülya koçyiğit ve orhan gencebaydan soğudum ediz hun kartal tibet cüneyt arkın sevdiğim filmi olmasa filmlerini bile izlemem
Menfaatleri icabı öyle davranıyorlar, hükümeti çok sevdiklerinden değil
aynen canım
Cevap
16Cevap
Çıkarcı hepsi
Sanatçı dediğin muhalif olur.
Gerektiğinde desteklediği partiyide eleştirir.
Bazıları yalaka.
Konser vs nemalanmak. Maddi cikar. Zaten akp yi sevenler ya maddi çıkarları vardır ya da zeka ozurludur
Yalaka, menfaatçi çok iktidar değişirse inşallah yüz vermezler
Siyasi partiler her vatandaşın tercihine bağlıdır. Sanatçılar diledikleri partilerle çalışır hatta yakın olurlar. Sorun etmiyorum.
Bazi devlet politikalarına yakın olmalarını açık desteklerini anlarım ama doğrudan siyasete atılmadan siyaset yapmalarını doğru bulmuyorum
Demokratik bir tercih sorgulamak kimsenin haddine değil.
böyle yaparlarsa hayran kaybederler mesela ben
Umurlarında bile olmaz
Muhalif olanlar olduğu gibi yakın olanlar da olabilir
Çıkarcı yalakalık teki olduğunu anlarım
hepsi sanatını satmış
Herkesin bir tarafı vardır.
yalamacilar tiksiniyorum
Yalklıktan başka bir şey değil
Umrumda değil yaptıgı işe bakarım
Normal bir durum. Fazlada bir şey düşünmüyorum
nefretlik insanlar
satılmış troller