artist insanlar hakkında ne düşünürsünüz?
bu insanlar neden böyledir?
bu insanlar neden böyledir?
Hayatta sahip olamicaklari seylerle ovunurler ya da sahip olduklariyla deliye donerler. Bu ikisinin sonucunda artist yakistirmasi yapiliyor. Ama artış ile artist lafi birbirine karistirilirsa bazarda huzur kalmaz. Huzur kalmayinca findik olurmu. Artiz yok yani ben gormedim.
Bn bu zamana kadarki tum artisleri doverdim hic haz etmem kendini begenmis ibneler.
Disipline girmemek için hiç dövmedim :D keşke dövsem
Dovcen kardes dovcen emin ol bigun sinirler tavan yapacak tutamayacaksin kendini :)
Valla bilmiyorum okulda kavgada birinin çenesini kırmıştım öyle bir ceza verdiler ki bida kavga etmedim 3 yıldır yumruk kaldırmadım ama okul bitsin sonra bakarız onlara :D
Cikistia sikistir bise yapamaz olmadi beni cagir ebesini bile s*****m :)
benim başlığımda küfretmeyin lütfen.
Vekaleten hallet bizim bir hocalar var okul yaz attilinde birisi kavga etmişti okul başlıyınca ceza aldı vay anasını
Kardes sizin okul nasil bir okul ya bn saglik kolejinde okuyorum burun kirdim arti bicakli kavgaya girdim disiplin cezasi almadik cok degisik ya :)
:D Malesef bizde derste defteri geç çıkar ceza alıyon benim bir tane uyarma cezam var çok sinir bozucu
Yok kardas sizin okul tam disiplinli haaaa orda bir sey yapman.
Aynen ondan bir önceki okulumda okulun camlarını indirmiştim daha doğrusu birini cama fırlatmıştım cam kırılmıştı bir sınıfın bütün camlarını böyle yyapmıştım ceza almadım burada çok farklı ilk hafta ceza aldım :D
Ozaman herkesle aran iyi olsun kavga etmessin bu daha cazip olur bnce hem daha sosyal olursun hem de disipline gitmezsin bu kadar :)
:D Aynen artık napalım öyle olcak
amaçsızlık işsizlik ne bılım
ne gerek var yahu boyle seylere
Cevap
22Cevap
Afedersiniz kendilerini insan ötesi varlık görüyolar öyle bir hareketler filan özünü kaybediyo kişiligini kaybediyo
Leylalar mecnunlar sanal neşet babanın dedigi gibi dünya yalaan...
Körü körüne inanmayıp sorguluyorlar. O yüzden mi garibinize gidiyor?
artistlikle ne alaka bu?
tamam.
kendini beğenmiş insanlardın aşşağılık komplexine kapılmıstır onlar en ufak kendine olan bir iyi şeyi büyütür karsısındakini küçük düşürmeye çalışır ve kendini 1 sey sanar :)
Genelde Özgüveni Yetersiz Biraz Konuşturduktan Sonra Siindir Gibi Ezebileceğiniz Kişilerdir..
Hangi tür artis 1 artıst var ünlülere deniyo bide kendini bir şey sananlara deniyo
kendini bişey sananlar :D
komik onlar
Çok pisliklerdir bulaşmasanda bulaşırlar kendilerine dokundurmaz insana yapmadığını bırakmazlar bir ara girişiyodum birine ama onun için disipline gitmek saçma geldi bana
evet, saçma.
iyi ki girişmedin.
Ama şöyle bir laf vardır kılıç kınından çıkmadıkça it sürüsü dağılmaz kendi ufacık dünyalarında kendilerine taht kurmuşlar yani adamlar kendini acaip bir şeyler sanıyolar en iyiyim en kabiliyetliyim en yakışıklıyım en kuvvetli benim haberi yokki itlerin artistliği aslanlar kalkana kadardır ama sırf okulumu adam gibi bitirmek için altan almayı tercih ediyorum
iyi yapıyorsun.
hani derler ya herkezin inancına saygı duymak lazım diye işte inancına saygı duymayacağım tek toplumluluktur ateistler
bilmem bir şey düşünmüyorum onlara düşünmek bile fazla
Bkz:ben ama yerinde artislik yaparsa sorun yok bence öz güveni tavan yapmış tiplerde görünür genellikle
Hicbirsey dusunmuyorum. kimsenin egosu benimkinden daha yuksek olamaz eger ahlaksizlik varsa isin icinde
çünkü kendini bir halt zannedip insan ruhunu inciltmeye yönelik ego tatmin etme duygularına sahip zavallı kişilerdir
egomuz var sanki herkızı ayarlayabilirmişiz gibi geliyor tarzımız şeklimiz. :)
diğer insanlar da mı öyle buluyor seni?
ne gibi.
insanlar sana artist diyorlar mı?
o bana baglı o an ki halime ama genelde kızlar söylüyor artis diye :)
öyle bir çocuğa bakıyordum. beğenmiştim. dudağını büktü baktığımı görünce.
artis olabilmesi için karizması olması gerek bence begenmen normal gözü havadadır kendi gibi birini arıycaktır :)
o an egosunu hissetmemiştim.
çıktığı kız öyle ahım şahım bir kız değildi.
takma düşünme o artisse sende artis olcan gerekirse ezdirme kendini o begenmezse sen hiç begenme.
ben daha çok mütevazi ve sevgi doluyum. :)
artist olmayı beceremem sanırım.
ego level:9348793742394 olanları bende anlamıyorum :D
artizmi? ne artizi.. artiz ne arar la bazarda:)))) ( bir an içimden yad etmek geldi :)))
arpası fazla geliyor onların ne yaparsın:P
Sinema oyuncusu olduklarini dusunurum :))
aşırı özgüven patlamasından
Artist ne arar la pazarda :)
artist insanlar olduklarını düşünüyorum..
Bizi dövmek isteyen çok ana yemiyor ablasi
ben prensip olarak düşünmüyorum
artist olduklarını düşünürüm ne düşünücem :)))
Kendini bir b*k zannedenler işte 😄
Kendi inancidir saygi duyarim
Onlara film cekmeyi dusunuyorum :/)
bilemiyorum :D
Sirf dövmek lazim..
doğuştan öyleyiz
Akıl hastalari.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar