Merhaba. 2000 başlarından itibaren başlayan siyasi kutuplaştırma, günümüzde özellikle sanatçılar arasında artmaktadır. Her şehrin kurtuluş günlerinde belediye hangi partiliyse o partili olan sanatçıyı konser işi için organizasyon düzenliyorlar. Her vatandaş sanatçı dahil siyasi fikrini açıklamakta özgürdür. Fakat zıt taraflarda yer alan sanatçılar, hükümet tarafından sevilmedikleri için hükümet yanlısı medyada rol alamıyorlar. Bu da örneğin Akp'li organizasyon firması Poll Prodüksiyon tarafından gerçekleştirilmektedir. Bu prodüksiyonu bağlı olan ve Kanal D'de her cumartesi akşamı yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler isimli programda CHP'li ünlüler arasında olan Sezen Aksu, Tarkan, Nazan Öncel, Grup Yorum, İlhan Şeşen, Sertab Erener, Gökçe gibi şarkıcılar bu gibi programlarda rol alamıyorlar. Otomatik olarak CHP de buna karşılığını yapmakta mecburidir. Ben CHP'liyim ve parti farketmeksizin Serdar Ortaç, Emel Sayın, Zeki Müren, Tarkan, Hande Yener, Sibel Can, Nazan Öncel, İlhan Şeşen gibi sanatçıları dinliyorum. Aklım ermesinden itibaren şarkıcı olarak Sezen Aksu'yu oyuncu olarak Gökçe Eyüboğlu'nu seviyorum. Ayrıca Levent Üzümcü, Müjdat Gezen, Kemal Sunal, Levent Kırca da ayrı yerlere sahiptir benim için. Sizce bu kutuplaştırma doğru mudur?
Güncellemeler
+1 yıl
Siyasi ayrım, 1980'ler ve öncesinde yaşanan sanat yasağıyla aynıdır bence.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer