Magazin Aleyna Tilki, sperm bankasından çocuk istemem demiş, siz böyle bir şey düşünür müydünüz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aleyna Tilki, Sperm bankasından çocuk istemem Demiş, siz böyle bir şey düşünür müydünüz? Aleyna Tilki, sperm bankasından çocuk istemem demiş, siz böyle bir şey düşünür müydünüz? Cevapla Banka Soruları Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Magazin konusunda 932 cevap paylaştı. Ben de istemem zaten bunlar tehlikeli işler 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,8b cevap paylaştı. Bende istemem. zaten çocuk istemiyorum ki 1 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Ben de sperm bankasından istemem, sevdiğim adamdan hamile kalmak isterim onun zevki bambaşkadır eminim. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Kimse istemez öyle sevdigin adam kısırsa
Bad2645 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl daha çok toy verdiği demeçler olgun insan demeçleri değil daha büyümesi lazım söyledikleri konu olmamalı 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Magazin konusunda 6,2b cevap paylaştı. Sperm bankası ne ya Her cocuk bir babayı hak eder 1 0 Yorumla
Kokusucilek Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır düşünmezdim işimi şansa bırakamam gshdjdkdk babasını beğenmem lazım 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Benim spermim var teşekkürler. Yeri geldiğinde püskürtürüz. 1 0 Yorumla
Mizantropçukulata Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Onun yerine evlatlık al, koruyucu aile falan ol dünyaya bir kurban daha getirmek mantıksız üreyeceksen de medeni şekilde üre etraf kimsesiz çocuktan geçilmiyor bir sperm bankanız eksikti 1 0 Yorumla
Gülşahpeh Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Hayır yani biri ister misin diye sormuş sanki isteme? Millet iyice kafayı yemiş agsfdgs 🤣 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben de istemem zaten bunlar tehlikeli işler
Bende istemem. zaten çocuk istemiyorum ki
Ben de sperm bankasından istemem, sevdiğim adamdan hamile kalmak isterim onun zevki bambaşkadır eminim.
Kimse istemez öyle sevdigin adam kısırsa
daha çok toy verdiği demeçler olgun insan demeçleri değil daha büyümesi lazım söyledikleri konu olmamalı
Sperm bankası ne ya
Her cocuk bir babayı hak eder
Hayır düşünmezdim işimi şansa bırakamam gshdjdkdk babasını beğenmem lazım
Benim spermim var teşekkürler. Yeri geldiğinde püskürtürüz.
Onun yerine evlatlık al, koruyucu aile falan ol dünyaya bir kurban daha getirmek mantıksız üreyeceksen de medeni şekilde üre etraf kimsesiz çocuktan geçilmiyor bir sperm bankanız eksikti
Hayır yani biri ister misin diye sormuş sanki isteme? Millet iyice kafayı yemiş agsfdgs 🤣
Büyük konuşmamak lazım ama
Hayır.
Otoritemi kabul edeceğiz aleynayı?
Cocuk istiyorsan helal yolundan yapcan
Şunlardan da anne olursa çok yazık..
hayır düşünmem asla
Yine boş yapmış