Merhabalar Herkese🌸 Didem Soydan, ailesinin kendisinden evlilik konusunda ümidi kestiğini bu yüzden evlenmese de çocuk yapmasını istediklerini, gerekirse kendilerinin bakacaklarını söyledi.
Sizin aileniz sizden böyle bir talepte bulunur muydu?
Didem Soydan:"Ailem, evlenmeden de olsa çocuk yapmamı istedi" dedi! Sizin aileniz böyle bir şey ister miydi?
Merhaba, böyle haberleri gördükçe vahşi doğada yaşıyormuşuz gibi hissediyorum yani hayvanlardan farkımız yok gibi hareket ediyoruz bazen. Bu kişinin de yaptığı ve söylediği şey bunlardan biri. Yani çocuk dünyaya getireceksin getirmesine ama onun psikolojisi ne olacak, evlilik kurumunun itibarına gölge düşürmeyecek misin vs. bunları takan yok yani insanlığı, bilimi, ahlakı bir tarafa itmişiz ve bu tarz şeyleri maalesef skor yapma, başarı gibi görüyoruz. Yazık gerçekten yani benim ailem çok şükür benden böyle bir talepte bulunmaz asla. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Sanmam babam icin bir cocugun aile ortaminda yetismesi cocugun aile kavramini bilmesi cok onemli. Daha bebekken bir bariyere sahipmisim ( guven duygusu) ve duygu sadece anne babayla oluyormus. Anne babasi ayri cocuklarda bu bariyer yerle bir oldugu icin cocuk ister istemez psikolojik olarak kendine yeni kalkan gelistiriyormus mesela agresifleserek tepki vermek, narsistlik, mukemmelliyetcilik gibi. O yuzden saglam bir zemine oturmamis iliskide cocuk dunyaya getirmemek gerekiyor. Atilan her adim o dunyaya gelen cocuga zarar hale geliyor amaan bebek anlamaz dememek lazim. Acilan yaralar var istemedende olsa. O yuzden evlenmeden dunyaya cocuk getirilmesine karsiyim. Tamamen cocugun sagligi icin. Sirf kendi bencilligimden aman dogurayim dursun kenarda, ilerde yaslaninca yalniz kalmayim diye babasiz bir cocuk dunyaya getirmek istemem. Cocugum icin saglam bir gelecek, aile ortami olusturmam gerekiyor. Ailemde bu goruste.
Annesinin karakteri genetiği ahlakı önemli benim için. Çocuk taşıyan bir kese kağıdı veya tohum icin kullanılan bir salatalıktan ileri gitmez bedensel çocuk olması içi boş kabağa benziyor yiyenlere afiyet olsun.
Ülkenin ahlakını bunlar gibi canım kardeşim bozuyor ya ne bok yiyorsanız gidin yiyin sizde zaten mide yok bir birinin yattığı erkeği koynuzuna alıyorsunuz eskort gibisiniz
Bu da Burak denizden çocuk yapayım diye kafayı yedi. Adam evlenmek istemiyor ya şimdi aynen ya ailem de zaten gerek görmüyor. Yapalım çocuk diyor jdjd güzel kafalar.
Evlatlıktan reddederler :D bana kalsa ben yaparım tabii bana garip gelmiyor böyle şeyler ama babası uğursuz itin teki olur kolaysa o çocuğu doğur babasız büyüt.
Aile ye Bak Ne Rezalet Pislik Zihniyetler Ulan Allah haram kılmış haram Birde bunu normal görenler var Ne denir ki öyle zihniyete allah bildiği gibi etsin sizleri
bu dünyanın en acısı evlenememek , bende hala bekarım ve bu duruma çok üzülüyorum !!! keşke herkes yıldırım hızı gibi , ışınlanma gibi saniyesinde evlense. Bu dediklerim gerçi cennette olacak ama keşke bu dünyada da olsaydı aynısı.
Herkesin kendi görüşü ailesi çocuk istiyor olabilir kimse evlenmek zorunda da değil zaten bizim ülke dinle kafayi bozmus canım olduğu için karşı çıkar tabi ama bu demek deilki cocuk yapsin babasi olmasin falan saçma olur çocuğuna da travma olur evlenmese de ona bakacak bir babası olmalı yoksa yapmasın çocuk falab