Altı yıldır BurakYamantürk'le ilişki yaşayan ÖzgeÖzpirinçci , 13 haftalık hamile olduğu açıkladı. Öncelikle allah analı babalı büyütmek nasip etsin diyelim. Valla benim başıma öyle bişey gelse AyşeSultan beni keserrr ahahahah. Ya sizin aileniz nasıl karşılar bu durumu?#bendeakrebimÇiftin ağustos ya da eylül ayında nikâh masasına oturacağı konuşuluyor.
Özge Özpirinçci hamileyim dedi! Ailesi mutlulukla karşıladı. Siz evlilik dışı çocuk yapsanız aileniz ne der?
Birincisi: Bu çift 6 yıldır birlikteymiş. (Ben takip etmiyorum metinde diyor.) Yani birbirlerini sevdiklerini aileleri de çevresi de biliyor. Birlikteliklerini onaylıyorlar. Cümle alem biliyor yani. Bi düğün yapmamışlar ya hu.
Ha eğer mesele nikah ise, iki kişinin şahit olduğu bir küçük topluluk nikahı meşrulaştırıyorsa cümle alemin bildiği ne oluyor acaba? Tapusunu mu veriyorlar birbirlerine hey allam ya.. 😊
Diyeceksiniz ki resmi nikah yok. Ya hu olsa ne yazar... Resmi nikah mantığının tabanında hak ihlallerinin önüne geçmek yatar. E ikisi de meşhur, dünyalıkları birbirine denk insanda, ne hak kaybı olacak ki?
İkincisi: Çocuğun babası belli çip değil yani!! Neyse saadetler diliyorum...
Kısaca eken razı ekilen razı sana ne oluyor püsküllü tazı.. 🤣🤣🤣
Medya çalışanları, Sosyal medyadaki bazı çekemeyen şeytan kişiler bu çifti ayırmak için uğraşacaktır. Amaç haber ve muhabbet olsun. Yapmayın kardeşim ayıp
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
96
Cevap
68
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Şimdiki Toplumun Haline gerçekten İğreniyorum Ne Kadar Ahlaksız Millet Olduk Ya Evlenmeden Çocuk Yapmak Hamile kalmak nedir bu nasıl ahlaksızlık Özge hanım yanlış anlamayın beni ama Ahlaksızlığın Önde gidenini yaptınız Sevgili Olman Normal ona bir şey demiyorum ama Evlenmeden cinsel ilişkiye girilmez Dinimizde Haram Çünkü Zina Oluyor Birde Utanmadan Magazine haberlere bunu Mutluluk ile söylüyor Utan utan ne diyim ki Allah Akıl fikir versin sizlere Gavurdan farkı kalmadı Türklerin bile artık gerçekten utanılacak bir durum
Bu Görüşüme Beğeni Yapmayan Kımse oda bu ahlaksıztan yana belli ki Tabi doğruyu söylemek Ahlaksizlarun zoruna agriuna gidiyor Çok mu? Doğru diyim yalan mı Söyleyim bunu ben söylemiyorum ki Yüce Allah söylüyor Evlenmeden cinsel ilişkiye girmek haram yasak ediyor yüce Allah Madem istiyorsunuz evlenin ondan sonra yapın @Pmk1993 Teşekkür Ederim sende aynı düşünüyorsun dimi 😊
Aynı düşünüyorum evet. Ama şimdiki insanlara anlatamazsın. Herkes sevgili yapıp ilişkiye girebilcegini sanıyor, günah kimsenin umrunda değil. Artık hersey çok normalleşti.
@Pmk1993 Hay Bin yaşa Helal olsun Gerçekten Seninde aynı düşünmene ahlaka önem vermene çok sevindim 😊 Demek ki hala Ahlakli toplumumuz var Biliyorum ama maalesef sütü bozuk pislik toplum daha çok artmaya başladı maalesef Ya Gerçekten Bunlar nasıl insnaalr ya insan hiç mi ateşten cehennem ateşinden korkmaz Yüce Allah yasak ediyor haram diyor ama toplum dinlmeden bile bile Evlenmeden cinsel ilişkiye giriyor Gerçekten İğreniyorum Özge hanımı oyunculuğu beğeniyordum Ama bu yaptığı kendinden igrendirdi Ahlaksizlar işte
@pmk1993 O tepki gösterenlerin a*k ben Geri Beyinliler gösterinser çok da umrumuzda sanki tabi Zoruna gidiyor ağirlarina gidiyor doğrular insana batar yani Ahlaksiz birine yaptığının hata yanlış olduğunu söylersen yediremez aynen bana da tepki gösteren Oluyor Takma Umursama biz Dini görevimizi uyarimizi yapıyoruz dinlemeyen Cezasını çeker
allah sağlıkla kucaklarına nasip almayı nasip etsin ne diyelim. sanki bazı şeyleri çok iyi biliyomuş gibi milletin günahı sevabıyla çok uğraşıyoruz sizene abi herkes ayrı bir birey , yok topluma kötü örnek , şu bu uyuşturucu mu kullanıyor kadın ona gelenece neler oluyor etrafta? yıllardır birlikte olduğu sevgilisinden çocuğu oluyor. ha bana ters neden , tuhaf geliyor bize ve etrafımızda böyle olaylar yaşanmadı çevremizde görmedik pek. ama bu bana milletin namus bekçiliğini yapma hakkı vermiyor kimseye vermiyor. ters gelebilir ama saygı duymak ve iyi dileklerinizi iletmeniz lazım , insanız hepimiz bi gün sizde bebek haberi alsanız çevreniz cık cık cık ederek baksa hoşunuza gider mi azıcık empati yapın. ben evlilik dışı çocuk yapsam ailem kabul eder ama hoşnutta karşılamazlar tamamen biliyorum çünkü yapılarını.
@tecrubebılgı ondan bundan mı yapmış çocuğu , ahlaksızlıktan napmış caddeye mi çıkmış , tecavüz mü etmiş ne yapmış kadın? evleneceklermiş zaten çocuk yapalım evlenmeyelim dememiş ki? sanki ülkemizde muhteşem bir aile yapısı var sanki. 5 aileden 3 ü sorunlu. namuslu evlilik yapıldı sorsan evlendikten sonra çocuk oldu derler şimdi ama sorunlu mutsuzluk var. şimdi evlenmeden önce yapılan çocuk sevgi dolu aşık bir anne babadan , üstelik birbirni tanıyan bir çiftten doğacaksa bunun neresi ahlaksızlık sorabilir miyim?
anlamayacağın değerlerle ilgili kasıntı etme. ortada zina çocuğu var sen ne yapmış diyorsun. başkaları da var denilerek hiç bir yanlış kötü iş savunulamaz.
@tecrubebılgı anlamadığım mı? sanırım siz demek istediğimi anlamadınız. sorunlu birbirini sevmeyen evlendikten sonra doğan bir bebek sıkıntı değil , o aile yapısını bozmuyor ama birbirini seven uzun temelli bir sağlıklı bir ilişkiden fakat evliliği sonradan yapacak olan çift yapıyı bozuyor. bakın bu durum banada ters bende onaylamıyorum ama en azından saygı duyuyorum. gene söyliyim bunlara gelene kadar türk aile yapısını bozan bir ton şey var onlara bakalım ayrıca kimsenin ahlak bekçisi değiliz.
Üni yillarimdi annemi aradım muhabbet edelim diye o sırada çocuk parkından geçiyordum. Annem o çocuk sesi ne öyle dedi. Anne ben baba oldum dedim şakasına.. "ay kurban olurum ben onu verene" demez mi? 😂 Ben şok. Tabi torun hastası olduğu için ilk tepkisi o oldu.. normalde gene sevinir ama iyi halt ettin diye de kızar. Hemen evlendirme çabasına girerler doğal olarak tabi. Ama ünlülerde neden bu kadar sorun ettiniz ki eskiden de ünlüler aynı değil miydi evlilik dışı birsuru çocukları var eski unlulerinde.. onlar bunu normal karşılayabiliyor..
Ünlülerin yapması halktan birinin yapmasindan cok daha tehlikeli. Butun ulkenin haberi oluyor ve sonra böyle seyler gitgide normallesiyor.Ülkede sevgiliyken ya da nisanliyken hamile kalip sonra arada bir seyler olup evlenememlerinden dolayi bebegiyle ortada kalanlar da var. O yuzden evlenmeden hamile kalmayi sakıncalı buluyorum. Su ana kadar dinle alakali tek kelime etmedim yobaz olduğumu düşünen varsa. Dini olmayan bir kisi icin de gayet sakıncalı bir durum. Biriyle aranda bir nikah bağı olmadan, ortada resmiyette bir aile olmadan , birisinin nikahli esi olmadan çocuk yapmak bence aşırı saçma ve sakıncalı bir durum.
Sevişmeyee gelinceeee sorularda o biçim söyle seviştim böyle seviştim görüşlerii havada aheenkle dans ediyorrr o zinaaa değill iş çocuk yapmaya gelince zinaa, veled i zinaa aaaa ne kadar duyarlısınızzz valla tebrikleerr.. Bi şey söylüyorsanız daha önce ki söylediklerinizle tutarlı olsun bariii. Arkadaş karar verin zina ise hepsi zinaaa sırf ortaya seviştiğinizi kanıtlayan bir şey çıkmadığı için duruma zina gözüyle bakmıyorsanız o ayrı.. Evlenmeden çocuk sahibii olmak istemem, etraftakilerin veya ailem ne der diye değil, çocuk olayının çok farklı bir boyut olduğunu düşündüğüm için aile kurmadan çocuk sahibi olmak istemem. Ayrıca ailem iyi karşılamaz ama öyle kötü bir şeyle de sonuçlanmaz. Sonuçta herkesin kendi hayatı..
Gavur gibi kafalar Gavur gibi hayatlar... Sadece isimleri bu topraktan... Zihinleri Frengistan'dan... Bizim kültürümüzde veled-i zina denilir böylesi çocuğa... İster inkar edin İster tasdik... Bunun adı budur... Not; yoruma kapatayim da.. Kusmuk sıçramasin üstüme...
Nikahı bu kadar önemsiz görüyorlarsa bundan sonra da kıymalarına gerek yok bence. Bana bu tarz durumlar ters olduğundan doğru karşılamıyorum tabikide bence aile toplumu düzenleyen en önemli kurumdur ve aile yapısı mutlaka ve mutlaka devletteki düzen yapısı ve bireylerin hayatına düzen sağlaması için gereklidir.
Magazinle ilgilenmediğimden çok umurumda değil tabi bu kişilerin evli olup olmaması kendi bileceği iş ama ne ben ne de benim ailem bu tarz şeyleri normal görmez.
Ailemden önce sanırım kendimi öldürürüm utanç verici birşey bence evlen dilediğin kadar çocuk yap çocuk değil yani sevgili olayına dahi karşıyım çünkü yani gerek yok en temizi görücü usulü ile evlenmek daha değerli oluyorsun erkeğin gözünde en azından sonradan başa kakma gibi bir durum söz konusu olmaz konuştuktan sonra bir erkek ne kadar çok severse sevsin bir zaman sonra kavgalar başlar ve kadın veyahut da erkek başa kakar sen konuşmadım mı sen etmedin mi vıdı vıdı vıdı en iyisi görücü usulü. Görücü usulü geldi istediler Görmek istedim gördüm beğendim biraz konuştuk sonra sözlendik sonra nişanlandık 3 ay sonra da düğünüm var. Yani tavsiyem görücü usulü ile nişanlanın sevgililikten ziyade daha iyi bence.
Kesinlikle olumlu bakmıyorum kimse bana modern ayakları yapmasın veled-i zina olarak bir çocuk dünyaya getirmek bence hiç doğru değil usülüne göre yapın hem örf - adet hem de Allah huzuruna göre. Ben bir baba olsam evlatlarım bunu yapsa hiç hoş karşılamam. Benim fikrim
Devir değişti galiba eskiden önce nikah sonra çocuk olurdu. Şimdi tam tersi önce çocuk sonra nikah.. Böyle şeyleri medeniyet olarak görüp özenen millet çoğalmaz umarım yoksa ülkenin halini düşünemiyorum.
Bıçak sırtı bir konu herkesin tercihi özel hayatı bedeni tercihi bu Ama sanatçıların topluma örnek olma gibi bir misyonu var Ülkemizin de kabul etsekte etmesekte değerleri
Her zamanki gibi ahlaksızlııık veled-i zinaaa şeklinde sayıştırmışlar. E haliyle türkiyenin kültürüne ters bir durum. Fakat ben yıllarca birlikte yaşayıp hamile kalındığında çocuk için evlenen insanlar tanıdım. EvLeNmEdEn oLmAz diyen ahlak bekçilerinden de çok daha mutlu insanlardı. Herkesin kararı kendine. Yok kıyamet yakınmışmış da, yok topluma örnekmişmiş de. Tecavüz tacizin bu kadar çok olduğu topluma kim örnek olabilecekse sanki.
Arkadaşlar saygı duymak falan yazmış da eyy arkadaşlar biz Türk milletiyiz bizim bir geleneğimiz töremiz bence bu tip kişiler gençlerin en kötü örneği...
Eser yenenler çifti de öyleydi diye biliyorum ve gerçekten topluma iyi örnek değilse de evlilik kurumunun itibarı zayıflamış oldu günümüzde insanlar evlenmeden aile kurmaya başladı bu nereye kadar böyle gider bilmem ama kıyamet alameti diyorum
ilk once sunu soyleyeyim kimsenin gelenege uymak gibi bir zorunlulugu yok birilerinin hayatina burnunu sokup “tore, gelenek” falan diyince akilli olmus olmuyorsun ayrica hangi yildayiz bir bak istersen, bunlari soylemen bile saygisizlik magarandan yeni cikmissin galiba
@linkerboy1991 Sen ne saçmaliyorsun. Doğu hakkinda senin ne bilgin var da evlilik dışı ilişki diyorsun. Doğuda ilk başta dini nikah kiyiliyor sonrasinda resmi nikah. Eskiden genç yaşta evlilik, iki eş alma gibi cahiliye durumlar olmuş fakat bunlar cok önceden aşildi fakat evlilik dışı ilişki sözkonusu bile olamaz. Böyle durumlarin bahsi bile geçemez. Kendini bilmez birilerinin hataları doğuya yansitilamaz.
@kingkong321 genelleme yapamam elbette ama aile baskısı yüzünden Batıya göç çok arttı bunu doğal karşılayın aşiretlerin çoğu muhafazakar olsa da bazı aşiretlerde baskıdan bunalıp batıda kamp hayatı yaşayan insan dolu..
@kingkong321 insanların tercihlerine saygılı duymalıyız ben her zaman saygımı korurum her doğuluya karşı ve düşüncem şudur ki bana ırkçı diyenler bir çevresine baksın o zaman ırkçı olmadığımı görecekler.. ben ırkçı olsaydım proleterya diktatörlüğünü savunurdum.
Sen hiç doğuya gittin mi televizyonda izlediklerin gibi silahlı, töre olayları mi akliniza geliyor. Batiya gelenler oradakilere özenen özenti tipler onlari doğulu diye dogudakileri bu şekilde itham edemezsiniz. 4 sene ben batıda kaldim orayi gördükten sonra doğuya tek laf ettirmem.
Ben de doğuluyum ve İstanbul'da yaşıyorum. Türkiyenin hemen hemen her yerine gitmişliğim var. Doğuya bir kez adım atmamış insanların kafasına göre sallamasına da deli oluyorum. Bütün insanlar aynı şu an. Senin deyiminle "batı" dediğin yerin de ker*aneden farkı yok. Doğu batı diye bir şey yok bütün insanlık değişti artık herkes pislik yapıyor kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. O yüzden diğer yerler çok temizmiş çok ahlâklıymış gibi doğudakiler şöyle demeyin.
Meşrebimiz bu kadar geniş değil. Özge'yi severim diğer ünlüler gibi ünlü kaprisi olan biri değil, Allah utandırmasın. Lâkin dinimize ters olan bir durumu bu kadar normalleştirmekte benlik değil. Avrupai yaşam biçimini keşke avrupada yaşasalar.
Benim ailem olumlu karşılamazdı fakat benim çocuğum öyle birşey yapsa olumlu karşılarım hayat onun hayatı ayakları üzerinde dik durabildiği müddetçe özgür yaşayabilir arkasındayım her zaman, tek bir hayatımız var kim nasıl isterse öyle yaşasın saygı duyarım...
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Nerden nereye. Ahlaksizlik, namussuzluk, utanmazlik modernlik olmaya başladi. Insanlara da saygi duyun diyorlar Saygi hakedene duyulur. Bizim kültürümüze, örfümüze, aile kavramimizin içine ediyorlar. Sonra bu utanmazliklarini savunmak adina dini cikarlarina alet edenlere sövüp kendileri kurtarmaya çalışıyorlar. Bu ülke ne din tüccarlarınin ne de arsizlarin ülkesi olmamalı.
Zengin tabi, birde oyuncu ünlü ya. Sorun yok biz yapsak öyle birşey ailemiz eve almaz kapıdan kovar. Para demekki bütün iğrençliklerin üzerini örtüyormuş.
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
değişik ya ünlüler yüzünden meşru oldu böyle şeyler ne inanç ne özel hayat ne de haya kalmadı ahir zaman vesselam
Eminim Özge Özpiriçci gibi evlenmeden hamile kalsam ailem beni vururdu. Vurmasalar bile evlatlıktan reddedip evden gönderirlerdi. Bir daha da asla benle görüşmezlerdi ölene kadar. Bizim öyle bir kızımız yok, ne hali varsa görsün derler eğer vurmadılarsa.
Zaten yıllardır ilişki içinde olan bir çiftti. Evli değilken birliktelik yaşamaları normal, çocuk yapmaları mı normal değil? Şu an bu durumu gündeme taşıyan insanların çoğunun dinine uymadığı için; çoğunun ise bastırılmış duyguları ile hayata tutunmaya çalışanlardan oluştuğuna eminim.
Yaşadığın yer, kaderini belirler. Benim yaşam alanım, bunu mutlulukla karşılamaz. Böylesi sevinç bana kaderimin karanlık çağını gösterir, hayatımda sert rüzgarlar estirir, depremler meydana gelir.
Burda din dersi verip ahkam kesmeyin! Neymiş veled-i zinaymis sanki sizin neler yaptığınızi bilmiyoruz kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez SİZENE! "Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa bilin ki en namussuzu o'dur. " Friedrich Nietzsche.
Bunu bacısıyla yatan niçe diyor. Muhtemelen tepkilerden sora dediği sözdür. Tarafsız olarak diyorum bunu haberdeki kişi ailenden biri olmadığı için beni ilgilendirmez. Orası ayrı
Yani laf atmaya gerek yok bence yaparım veya yapmam demeniz yeterli herkes özgür nasıl isterlerse öyle bir hayat yaşar bizede mutluluklar diler ve bence bir sakıncası yok
Yıllardır birlikte yaşıyorlar zaten. Aileleri bunu anlamayacak kadar salak olamaz :) imzayı atınca mutlu olacak türk toplumu 😅 Ailece rahat nefes alabilmek için o imzayı atmasını bekliyoruz.
Evlatlıktan reddederler, sonum hiç de iyi olmaz. Evlilik dışı çocuk yapmam ama yapanları da yadırgamam. Hayatları, tercihleri onları bağlar. Her koyun kendi bacağından asılır misali.
normalleştirmeye çalışmıyorum aynı durum benim başıma gelse ki ben buna izin vermem ama ailem de oldukça sert bakar bu duruma. benim size demek istediğim şu her uzun ilişki yaşayan kişi hemen evlenmek zorunda mı? iki kişi kendini ilişkisini ciddi bir boyuta taşıdıklarında zaten evlenme kararı alır.
Evlenmek zorunda değil ama bunu yapmamak zorundalar bu bir milletin yapısına sirayet ediyor anlatabildim mi bunları gören okuyan zamanla bunlara bakmaya özenmeye başlar tamam sevgili olsunlar birlikte de olsunlar ömürlerinin sonuna kadar ama çocuk yapmaları bir topluma örnek olması bakımından sakıncalı
Yapmamak zorundalar derken? Başkasının yatak odasından size ne beyefendi? İnsanlar ne zaman hazır hissediyorsa o zaman çocuk yaparlar. Bu kişilerin çocuklarına iyi bir gelecek sunabilecekleri de belli. Sorun?
Sorunu açıkça ima ettim ben hanımefendi kimsenin yatak odasıylada ilgilenmiyorum özel hayatıyla da ben topluma sirayet edeniyle ilgilendim bunun sizi niye rahatsız ettiğini anlamış değilim
@muzlupilav özenirler tabi ergenler izlemiyor mu bu haberleri onlar kimleri rol model alıp karakterlerini oluşturuyor sanıyorsun insanlar kendi karakterini dışardan izlediklerine göre şekillendirip oturtur bu tipte insanlar çoğalınca bu tarz olaylar yavaş yavaş normalleşmeye başlayacak
@muzlupilav yaa bırak allah aşkına :D benim eskiden çocukluk arkadaşım annesi babası çok iyi saygılı insanlar olup kendileri öğretmen oldukları halde o çocuk deli gibi p. orno bağımlısıydı neden? çünkü okulda çalışkann tiplerle arkadaş olacağına arka sırada oturan serserilerle arkadaş olduğu için onlara özeniyordu anne baba hikaye yani
Sahte, güven içermeyen ilişkiler kuruyorlar. Evliliği güven garantisi olarak görüyorlar. Aşktan, sevgiden anlamıyorlar. Her türlü ahlâksızlığı, edepsizliği yapıp ahlâk dersi veriyorlar. Gerçekten insanlar çok komik. 😃😃
Şu habere gelen yorumlara dünden beri bakıyorum da cidden bi insan nasıl Allahın haram kıldıgı şeye hayırlı olsun der? Sevinir? Nasıl ya nasıl? Normalleştirmeye çalışmanız filan..
Aynen işte magara insanları hayvanlar gibi hareket ediyordu biz insanlar şimdiki dönemde hem din geregi hem aile rızası hem etik kurallar hem kendinizi korumak haklarımızı çiğnetmemek için resmi evleniyoruz degilmi? Lucif
Bence yobaz olan sensin cahiliye döneminde kalan bir adamın 8. cariyesi olan kadın kafa yapısından farkın yok, haklarını bilmek kendini korumak, kendine saygı duymak ne zamandan beri yobazlık oldu buna gülerim 🤣🤣bence de size avrupalılara özeniyorsunuz diyenler hata yapıyor siz avrupalilara degil lut kavmine özeniyorsunuz avrupalılar bile sizin kadar geniş degil 😀senin gibi insanları görünce midem bulanıyor soyunuzun tükenmesi dilegi ile... Lucif)
@SnowHoundx seni tebrik ediyurm cok guzel yorum nikahsiz cocul yapmak dogru degil (dini acidan demiyurum din beni baglamaz) cunku anee ve baba mesuiliyet almak istemezler cunku onlari baglayacak bir kavram yok.
20 yaşındayım sevgilimde 30 birlikte oluyoruz korunuyoruzda ama ailem elbette bilmiyor. Çocuk olsa fena olmazdı aslında mutlu olurum ben ama ailem pek iyi tepki vermezlerdi.
Zaten 6 yıldır evlilik dışı ilişki yaşıyorlar ve bunu herkes biliyor.. Yani bu sorun olmuyor aileler için de hamile kalması mı sorun olucak.. 😄 Hayırlısı olsun ne diyelim tebrikler.. Keyifli günler..
arkadaslar yorumlara dikkat edelim. yoksa bu olayi normalmis gibi benimseyenler var. yok ozge hanimin avukatina iletirimde bilmem nede. cok dikkatli olun arkadaslar.
40 yaşındayım ailem şaşırır ancak kararı sevgilim ve bana bırakır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ilk beraberliklerinden hamile kalan bir çift değiller. 6 yıldır birbirine sadık olan bir çiftin, bebek sahibi olabilmek adına kağıt üstünde beraberliklerini kanıtlamaları gerektiğini düşünmüyorum.
Beni eksileyen 3 kız ve 5 erkek acaba evlilik dışı ilişki hiç yaşamadılar mı ya da fırsatını mı bulmadılar eğer yaşadılarsa bu onları yalancı yapmaz mı
ve buna sevinen bir Ana be Baba kızı Ziya yapmış evlilik dışı çocuk peydahlamış, evlilik dışı çocuğum olsun babam ç*kümü keser. Gelir şimdi moder avrupai özentileri