Evet arkadaşlar Erman toroğlu hocamız kendinden 39 yaş küçük bir bayanla dünya evine girdi. Artık bende bir dünya evine gireyim diyorum bana da şöyle 10 yaş küçük biri layık mi sizce ve kimi tavsiye edeceğiniz birileri var mı? 🤣
Erman toroğlu kendinden 39 yaş küçük bir hanımla evlendi, sıra bana mı geldi? Şöyle bana da 10 yaş genç biri layık olur mu😂?
Sizin de, cebiniz Ermen Toroğlu kadar doluysa bulursunuz elbette🤣 Şimdi bunların evliliği tamamen çıkar menfaat üzerine kurulu bir evlilik.. Toroğlu bu hanımın etinden sütünden faydalanacak, bu hanım da, Toroğlu'nun cebini inek gibi sağacak.. Ve ticaret tamamlanacak
Sıradan bir avukattı şimdi Toroğlu ile evlenince ünlü bir avukat olma yolunda ilerlemiş oldu.. Artık bundan sonra vatandaşın değil ünlülerin avukatlığını yapıcaktır ve dava seçicektir.. Size gelince Toroğlu"nun gittiği mekanlara takılın ve Toroğlu'nun gittiği yoldan gidin 😅😅
Şöyle karthorozlara iyi oluyor. en fazla beş seneye yetemiyorum, sürekli gezelim diyor ben evde dinlenmek istiyorum diye burada ağlarlar.. Daha geçen gün arada 15 yaş gark olan adam sızlanıyordu.. Tek amaç sekste gençle beraber olmak başka amaç yok. Yaşıtınız alsanız İşte hem sohbet edecek hem aynı şekilde gezer dinlenirsiniz. amannn
Hanımefendiler zengin ve maço erkekleri her yaşta cazibeli buluyorlar. Benim gibi orta gelirli olup maço olmayan erkekler ise her yaşta cazibesiziz. Saygıdeğer hanımefendilerin tercihlerine saygı duymaktan başka yapılacak bir şey yok. Herkese mutluluklar... 😊
Bu fark biraz fazla abartı ama Alan razı veren razı durumu var. Belli ki ikiside gönül rahatlığıyla birbirine evet demiş. Tamamen bir mantık evliliği kadın maddiyat dan adam gençlik den faydalanmak istemiş birbirlerini hoş görmüşler. Mutluluk dileyip geçelim.
Yanlız erman hoca bu gidişle daha bir 25 sene daha yaşar allahın izniyle, o saatten sonra kız'da 60 yaşında oluyor o saatten sonra para gelse ne olacak! 😅
Para varsa 30 yaşını da 10 yaş farkını da bulursun.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
yanlış bir şey yok bence. kadının para için evlendiği aşikar. toramanda kendine yarı yaşı hanım almış. gönüller bir olunca samanlık seyran olmuş işte. dostum seninde cep kabarıksa sende bulursun. yok züğürtsen , elizabethe devam.
Ha şöyle, bende sabahtan beri böyle bana yardımcı olacak birini bekliyorum! Sen olabilirmisin diye baktım ama yaşın aşırı fazla 😂 Yahu birşeyler yap, artık arkadaş ablası olur, halası veya teyzesi de olur 😅
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Erman toroğlu kendinden 39 yaş küçük bir hanımla evlendi, sıra bana mı geldi? Şöyle bana da 10 yaş genç biri layık olur mu😂?