Ikimiz de daha önce evlenmedik. Ben güzelim ve yaşimdan genç görünüyorum. O da gayet karizmatik ve yakışıklı, başarılı ve iş çevresinde genç kızlar da var.
Sizce ona adım atmalı miyim? Erkekler 3 yaş farkı önemser mi?
Ikimiz de daha önce evlenmedik. Ben güzelim ve yaşimdan genç görünüyorum. O da gayet karizmatik ve yakışıklı, başarılı ve iş çevresinde genç kızlar da var.
Sizce ona adım atmalı miyim? Erkekler 3 yaş farkı önemser mi?
Cevap
14Cevap
Zor ama keşke deneseydim demekten iyidir
Sence ne olur adım atarsam?
evlenebilir neden olmasın
Niye evlenmesin Bence yaşa bakmayın
Anlaşmaya bakın
Bazı erkekler yaşa çok takılıyor galiba ondan özgüvenim düştü. Eski sevgilim bana "40 yaşindasin ama peşinden koşulmasini istiyorsun. 40 yaşindasin ve kendini bulunmaz hint kumaşı saniyorsun" demişti. Bu yüzden ayrildim.
Görücü usulü geçenlerde biriyle görüştürdüler ben adamı beğenmedim adam benden 6 yaş büyüktü ama çok yaşlı duruyordu. Ben onu bozmadim saygili dinledim o da bana "Normalde 35 yaş üstü ile görüşmem siz istisna oldunuz" dedi çok şaşirdim. Aynaya bak muşmula amcaya dönmüşsün 35 lik kiz seni napsin demedim. Terbiyemi bozmadan dinledim ve bir daha görüşmedim.
Ama galiba yaş konusunda özgüvenimi düşürdüler
Siz ne için evlenmek istiyorsunuz?
Kendinize bu soruyu sorun bence
Cocuk yapmak için mi? Yoksa bi hayatın devamı için mi?
Çocuk sahibi olmak
Kendi ailemi kurmak
Aşk sevgi ihtiyacı
Hımm Aslında istekleriniz çok normal
Bence onunla konuşun O bunları istiyor mu? Boşuna bir hayalin içinde olmayın
Sonra üzülürsünüz
Muhafazakar biri, dindar yani. Başka ne düşünecek ki?
Belki maddi sebeplerle evlenmemiştir. Hep burslarla okumuş yurtdışında falan. Köyde doğmuş. Zaten zengin olsaydı öğretim görevlisi olmaz serbest çalışır kendi işini kurar zengin olurdu. Maaşla üniversitede kalmazdı. Bence maddiyat nedeniyle 37 yaşina kadar evlenmedi. Tahminim öyle
Olay muhafazakar olması degil ki
Evlilik istemiyor olabilir.
ya da bi süre daha bekar kalmak istiyor olabilir.
Beni yanlış anlamayın. Maddi sebepte olabilir.
Büyük şehirde yasamak gercekten zor.
Birde evlilik masrafı boyu aşar halde.
Herkesin maddi gucu aynı degil.
Peki siz ne iş yapıyorsunuz?
Ben devlette çalışıyorum mesleğimi söylemeyeyim çok ayrintiya girmek istemiyorum. Bu arada bizim miras davamiz var sonuçlanmak üzere. Yani zengin olmak üzereyim. Yaklasık bana 6-7 daire kalacak gibi belki daha fazlası. Yani aslinda ben ondan zenginim
Aa hem devlet memuru hem güzel hem miras kalıcak Onu bırak beni alırmısın? 🤣🤣
Şaka bi yana bol şans diliyorum
Allah herkesin gönlüne göre versin
İstekleriniz normal Olmazsada üzülmeyin Daireler size gecince beni bulun 🤣🤣
Seni alamam benim gönlüm onda 😂 şaka bi yana sence 3 yaş ondan büyüğüm diye sorun olur mu? Bide niye twitteedan takibime dòndü de instagram takibime dönmedi sence?
Tühhh be gitti bizim kârlı evlilik 🤣
Ailesi bu konuyu düşünebilir.
Erkek için bi sorun olmaz.
İnstagramda özel birini takip ediyor olabilir ya da instagramda aktif degildir
Instagramda aktif paylaşim yapıyor, profili herkese açık, hep mesleki paylaşımlar. Özel paylaşımı yok yani. Benim profilim gizliydi. Benim takip isteğimi kabul etti ama karşılık olarak bana takip isteği göndermedi. Belki de sadece takipçi olarak gördü
Ailesi benim gibisini bulduysa öpüp başına koysun. Hiçbir kusurum eksiğim yok
Bunu ona direkt olarak sormayı deneyin Çünkü bazı cvpları kişiler verebilir Bizler havanda su dövmüş oluruz Siz bence onunla bi kahve için ve onunla konuşun fikirlerini öğrenin En azından onun düşüncesi size bir yol göstermiş olur
Bunu ben bilemem ki Ayrıca kimsenin ailesini bu kadar küçümsemeyin Sizin herseyiniz olabilir ama saygınızda olmalı Tabi sizede saygı duyulmalı Onun ailesi yaşınız büyük diyebilir Erkek için sorun olmaz Yaş büyüklüğü içinde kadınların doğum yaşı ile alakalı Siz hiç evlenmediniz ve çocuk için biyolojik sınırı gecmek üzeresiniz 35 ten sonra dogurganlık hem azalıyor hemde riski fazla
Demesi kolay kahve içinmiş 😂 adamin benden haberi bile yok. Mesaj atsam şüphelenecek aklına bin türlü şey gelecek. Belki beni basit görecek
Ohoo sende haberi yoksa iki saattir neyi konuşuyoruz biz burada 🤣🤣🤣
35 den sonra doğurganlik kesilmiyor ve risk denilen şey daha ileri yaşlarda başliyor. Çevrede 40 dan sonra normal ve sağlikli doğum yapan çok kadın görmüşsünüzdür. Ona bakarsan 35 den sonra erkeklerin de sperm kalitesi düşüyor, cinsel gücü düşüyor. Onu biz dile getiriyor muyuz?
Kadinlar paraya bakiyor
Ailesi bunu düşünebilir demek istedim
Bana niye giydirmekle mesgulsun 🤣
Hem ondan hoşlanıyosun
Hem bana giydiriyon
Tamam git onla konuş
Dairelerin senin olsun 🤣🤣
Sence yazarsam beni basit görür mü? Bu kiz herkese yaziyordur diye düşünür mü?
Yazmak yerine konuşmayı düşünün yani
ayak üstüde olsa konuşun Bi paylaşımından sohbetle ona takip istegi attıgınızı ama niye sizi takip etmedigini gülerek sorun? Mutlaka bi cvp vericektir
daha haberi bile yok diyorsun. ne kadar yakınsınız ki
Sosyal medyada onu takip ediyorum 😂
Bana yarım saat mesafede 😂 o değil de ben bunu twitterda birkaç paylaşimini üst üste günlerce beğenip retweetledim. Bu da beni takibe aldı. Baktım nerdeyse hiç kadın takip etmiyor hepsi iş çevresi. Sevindim.
Sonraki hafta onu instagramdan takibe aldim. Takip isteğimi kabul etti ama bana geri takip isteği atmadı. Moralim bozuldu. Ben de beğenilerimi kestim
Benim niyetim evlilik yahu 😂 neyse galiba o beni sadece takipçi olarak gòrmüş öyle mi?
Baktim yok
Zaten o mesaj atmaz kariyerine gölge düşürmez çekinir
Erkekler ifşalanmaktan çok korkuyor. Ben onun mesajlarini ifşa etsem onun itibarı sıfırlanir. Kimse o topa girmez.
😂😂😂 yok bee ben de o toplara girmem
Adim at bence, 3 yas dediigin nedir ki
Adam istese çevresindeki çitirlarla da evlenebilir. Adam dört dörtlük. Ondan endişeliyim
Hersey yasta bitmiyor canım . Bunu tecrube edip anlayacak olgunluktasinizdir ikiniz de 👍👍 bence sansini denemeye deger, icinde kalacagina at bi adim. En fazla kibarca yok der, boswer 😝
Adamın sana ilgisi varsa olur ama siz daha samimi bile degilsiniz sanki?
Tanışmıyoruz ben onu taniyorum
Kriterleri bence bana uygundur. Sadece yaştan endişeliyim
Sosyal medyadan takip ediyorum
Bana yarım saat mesafede o değil de ben bunu twitterda birkaç paylaşimini üst üste günlerce beğenip retweetledim. Bu da beni takibe aldı. Baktım nerdeyse hiç kadın takip etmiyor hepsi iş çevresi. Sevindim.
Sonraki hafta onu instagramdan takibe aldim. Takip isteğimi kabul etti ama bana geri takip isteği atmadı. Moralim bozuldu. Ben de beğenilerimi kestim
Twitterda profilimde mesleğim yazıyor , ondan mı takip etti. Instagramda mesleğim yazmiyor.
O kadar ayrinti vermeyim ama meslektaşız onunla. O mesleğini yapmayip öğretim görevlisi olmuş
Meslek odasindan nasil iletişime geçeceğim komik olma. Numarasini alsam nolacak ki? Ortak arkadaşlarimiz yok ama sosyal medya devamli onu bana öneriyor taniyor olabilecekleriniz diye
Meslek odasının etkinlikleri olur. Bir vesile ile selamlaşırsınız. Sonra laf lafı açar. Numarasını almak değil onunla yüzyüze konuşmalısın. Sosyal medyadan hayır gelmez. Umut bağlama. Sizin bir şekilde konuşmanız lazım ama bu telefon asla degil.
Onun takıldığı mekanlar sana uyuyor mu?
Onun konuşma yaptiği dernekler var ama ben üşenirim gitmem, gitsem zaten sırıtırım ilk kez geldiğim belli olur. Bu karda kışta kıyamette onun peşine o kadar düşemen.. Meslek odasınin etkinliklerine o gitmiyor.
Paylaşimlarina yorum yapmayı kapatmış😂 hep mesleki paylaşim yapıyor. Derdi başi mesleki olarak taninip isim yapmak
Mesaj atmayim mi
Dedemle babaannem arasında 13 yaş vardı gayet güzel gidiyordu.
Kadın mı büyüktü?
Bence güzel olur ancak 40/45aradi ideal
Birbiriniz için ideal görünüyorsunuz
Ben kendimden büyükleri severim
Ben önemsemem önemli olan iyi anlaşmak
Evlenir tabi 🤣
Final bu
Izlenmiyor bozuk bu video
Bi bardak süt için diye yaz çıkar
Bulamam sen at
Boş ver
Dene
Çocuk isterse pek yanaşmayabilir
Çocuk ben de istiyorum
40 yaş riskli değil mi artık evlendin hamile kaldın diyene kadar 41
Olsun benim çevremde millet 45 civarı da doğuruyor normal yolla, yani tedavisiz kendiliğindeb
Hiç çocuğun var mı
Yok
Ne kadar evli kaldın
Ben hic evlenmedim, o da hiç evlenmemiş
Ha öyle mi yanlış anlamışım. Siz kendiniz istemediğiniz için mi evlenmediniz
Evet karşima hep abuk sabuk kişiler çikti evlenmedim. Yoksa gayet güzelim
40 yaş bekar güzel memuru boş bırakmazlar genelde 😂
Bunu ona sor
Soramiyorum ya red ederse?
40 yaşında misin gerçekten?
Evet
İlginç
Nasip bu işler ilginç değil, nornal
Akıl mantık işi bunlar
Anlamadim
Evlenmek işi mantık işi aslında ilişkileri hepsi mantık
Yoo insanlar her zaman mantığa bakmiyor. Mesela ben zengin bir adamı red ettim benden 3 yaş küçüktü, bana aşıktı. Villası bile vardı. Karakter olarak bana uymazdı. Gece hayatı vardı.
Sen mantığa bakacaksın ayrıca sen satılık mısın? Parayla gelmişler sana
Mantik evliliği para odaklı olur. O bakımdan söyledim. Birçok kadın bana onu neden red ettiğimi sordu çunkü kadinların para için atlayacaği bir adamdı tipi de fena değildi. Benim red etmeme herkes şaşirdı. Ben yuva kurma derdindeyim sorun istemiyorum. Ilk kavgada gece klübüne gidecek eski sevgilileriyle görüşüp yatacak adamdan çocuk yapip aile kuramam
Ne iş yapıyor o
Üniversitede öğretim görevlisi. Ben de bir kamu kurumunda çalışıyorum. Ayni fakulteden mezun olduk. Tek fark o devlet üniversitesinden mezun. Ben özel üniversiteden mezunum. O fakir bir aileden geliyor ben varlikli ama varyemez bir aileden geliyorum. O kariyer yapmiş , ben ise hiç kariyer yapmamış sadece çalışan biriyim. Istersem istifa edip serbest çalışarak hem çok kazanip hem de isim yapabilirim. Tabi onun çevresi ve bilgi birimimi de olursa daha iyi olur. Yani onun da yardimiyla çok zengin olabilirim. şu an devlette maaşla çalışıyorum
Eee ne düşünüyorsun? Sustun
Denemek lazım uzun uzun istişare etmek lazım olayı
Sen ne iş yapıyorsun hangi bölüm
Şimdi adamin çevresinde çıtırlar var istese onlardan biriyle olur. 37 yaşinda ve bekar hiç evlenmemiş.
Ben de güzelim ama tabi ki bir 25 yaşindaki kizlar daha genc olur. Ben tip olarak çok genç görünsem de erkekler genç istiyor galiba?
Ne çıtırı ya napsınlar onu memlekette erkek mi kalmadı
Ciddi misin? Ne bileyim adam yakişikli, öğretim görevlisi , kariyerli falan. Genç kizlar bakmiyo mu bunlara?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence, "Aşkın yaşı yoktur" diye bir klişe var ya, işte tam da böyle durumlar için söylenmiş! ❤️ 3 yaş mı? O kadar önemsiz ki sevgiden bahsederken yaş farkını dert etmek bile gereksiz. Eğer aranızda güzel bir iletişim varsa, ortak hayaller ve bir sıcaklık hissediyorsan bir adım atmaktan korkma!
O genç kızları da hiç düşünme. Bence eğer seni seviyorsa, diğer her şey fasa fiso. Hadi, cesur ol ve hissettiğin şeyi açıkça dile getir. Aşk sizin yaşta tam da kıvamına gelir, mis gibi bir ilişki olabilir! 😉✨