Ben kızım kızlardan hoşlanıyorum. 37 yaşında bir kadınla gelecek olur mu? Ben 26 yaşındayım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
evet olur tabi ki de.. çok güzel olur
Allah akıl fikir versin hidayet nasip etsin amin amin amin ne günlere kaldık kurban oldugum mevlam heeheeeyy
Sen on numara Müslümansin sanki
On numara müslüman olduğumu iddia etmedim. Size nasıl normal geliyor ya kadın kadınla ilişki yaşanması erkek erkeğe insanların yiyismesi ahlak düzeni sarsıldı artık gelecek nesillere bu şekilde mi örnek olmayı düşünüyorsunuz? Bizler dedelerimiz ninelerimiz ana babamızdan böyle görmedik 😒
Evet ama kimse öyle olmak istemez, kınayacağina neden böyle olduğunu sor günah olduğunu söyle, direkt eleştirmişsin
Ben bunların yaygınlaşması ve normalleştirilmesine karşı rahatsızlığımı belirttim aslında eleştirmek kötü değildir eleştirilecek bir yanı var demek ki eleştiriyorum..
Bende diyorum ki kimse isteyerek böyle olmaz
Aşk bu. Heteroseksüel aşklar sanki çok normal. Bir ay bile sürmüyor aldatıyor iki tarafta. Çocuk desen yapıp sokaklara atıyorlar. LGBT insanlarının nesi var
Lgbt li değilim ama eleştirme yapmıyorum ayrıca heterolarda zina ediyor sokak ortasında
Bende Müslümanım Elhamdülillah ama zinaya düşmemek için kısır olacam
Ama kimseyi eleştirmek istemiyorum
Ben onlara da karşıyım zaten siz anlamıyosunuz veya ben anlatamıyorum burada hetero cinsleri erkek arkadaşımla/kız arkadaşımla birlikte olduk vs vs diye paylaşırlar
Ama hem cins olan bireyler tıpkı bu soruda olduğu gibi paylaşım yaptıkları zaman bu konulara çok uzak kalan insanlar kötü etkileniyor sitede yaş kısıtlaması var ama buna rağmen çocuklar bile kullanıyor
Kısır olmak ne alaka iradene sahip çıkamıyorsan bunun üstünde dur bence
Bu yaşıma kadar irademe sahip çıktım bilip bilmeden konuşma, çünkü insanım nefsim var bu yüzden günaha girmek istemiyorum
Peki kendi kararın saygı duyuyorum
Teşekkür ederim, ailemle aram bozuldu bu yüzden, ama temiz kalmak istiyorum
Rica ederim. Hepimiz ailemizle sorunlar yaşıyoruz ama sorunlarımızla doğru şekilde başa çıkabilmenin yollarını aramalıyız sende iyi düşün ileride pişman olabilirim tereddütün varsa özellikle iyi düşün
Neden pişman olayım ki, bu zamanda temiz kalmanın tek yolu bu Allah günahtan korusun
Amin.. pisman olabilirsin çünkü cinsel hayatın biter neslini devam ettiremezsin çocuk sahibi olamazsın belki erkeklik hormonlarin az salgılanır bilemiyorum
Zaten bitsin diye olacağım ben ne anlatıyorum iki saattir 🤣
Günah derken zinadan bahsettim
Afedersin o zmn
Nasıl bir gelecek hayal ediyorsun detaylı anlatirsan daha iyi yardımcı oluruz
Aşk zamanı geldiğinde yurtdışına gitmek birlikte yaşamak. şu an ikimiz de ailelerimizle oturuyoruz
O istiyor mu peki olur diyor mu hayal kurdunuz mu
İstiyo ama ailesini de bırakmak istemiyo. Biraz kararsız gibi
Detaylı anlatirsan dinlerim iyi gelir sana da istek at
Niye olmasin? Yasin ne önemi var?
Bazıları sana göre yaşlı duruyor diyorlar da
Olsun olgunlar iyidir 😂😂
Gelecek olarak neden bahsettigini anlamadım
Bir gelecek yani. Hayat anlamında
Arada yaş farkı var ama ikiniz de yetişkin insanlarsınız bence kafanız uyuşuyor ise buna kafa yorma ani yaşa
Benim arkadaşlarım sana göre yaşlı. İlerde sıkılırsın diyo. Hatta biri biraz kaba bi şekilde söyledi. Ne buluyorsun şu buruşmuş falan diye. şu an iyiyiz bir kaç saat buluşup sonra evlerimize dönüyoruz. İkimiz de ailemizle birlikte oturuyoruz. Ama ilerde aynı evde yaşarsak ne olur bilmiyorum
Sen ona bu şekilde mi bakıyorsun? Yani onun yaşça fazla olması senin için negatif bir durum mu? Eğer öyleyse arkadaşların haklı
Benim için yaş önemli değil de mesela ilerde gidelim Hollanda’da ya da İtalyada yaşayalım diyince annemi bırakamam diyo. Ailesine fazla düşkün.
Hmmm bu büyük bir sorun olabilir ileride
oluur
Olur tabi
Ne geleceği awk
olur
Olur