Magazin Kim Kardashian, Met Gala elbisesine girebilmek için 7 kilo vermiş. Hiç bir kıyafet için kilo alıp verdiniz mi? DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Merhabalar Herkese🌸Kim Kardashian Met Gala'da giydiği Marilyn Monroe'nun ikonik elbisesine görebilmek için 7 kilo verdi!Bir elbise için kilonuzla oynar mısınız? Kim Kardashian, Met Gala elbisesine girebilmek için 7 kilo vermiş. Hiç bir kıyafet için kilo alıp verdiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
axntv Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 80% +1 yıl Kendimle barışık bir insan olarak bu ve benzeri çabalarım olmadı. Bir elbiseyi de kendime uydurmaya çalışmadım. Benim yaşantımda canlı veya cansız hiçbir şey için zorlama yoktur. Uymuş ise giyerim uymamış ise başkasına geçerim. 1 0 Yorumla
mandalinadalinaman Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Genel olarak kıyafetlerin üstümde güzel durması için 10 kiloya yakın verdim, mutluyum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,8b cevap paylaştı. Instagram fotoğrafı için sıkı bir diyet yapmıştım 1 0 Yorumla
AELORA Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 76% +1 yıl Kilo vermemiş kalçasını küçülttürmüş diye biliyorum. Her yerde öyle konuşuluyor. İyi de olmuş aslında. 1 2 Yorumla DorothyBabe +1 yıl Aa olabilir ben kilo vermiş diye duydum Yorumla AELORA +1 yıl Her ne yaptıysa iyi yapmış ben böyle daha iyi gördüm vücudunu🙂 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Elbise için değil kendimi beğenmediğimde veriyorum kiloyu 2 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Ben daha çok bir kıyafete girebilmek için kilo vermeyi düşündüm. Henüz tam anlamıyla eyleme geçirdiğim düşüncelerim olmadı bu konuda.😄 1 0 Yorumla
kendalliste_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 100 tane kim bir araya gecse marilyn olamaz kadindaki karizma cekicilik cok baska kim seksi olabilir ama monroe kadar cekici ve alimli olamazz 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Deri ceketimin içine girebilmek için evet kilo vermiştim 1 0 Yorumla
pumpkindaily Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 89% +1 yıl Hiç yakışmamış elbise bende Bi elbise aldım onun için kilo veriyorum şimdi 1 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Oda yalandan diyete girnek için kendine bir hedef belirlemis.. 1 0 Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hayır öyle bir şey yapmadım zaten kilo vermek isteyince veriyorum. 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kıyafet için hiç kilo vermedim. Bende kilolar olduğum yerde sebepsiz yere eriyor 😃 1 0 Yorumla
ela353 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl kıyafetlere göre kilom değilde kiloma göre kıyafetlerim değişiyor 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir elbiseyi 4,8 milyon dollar versem degil 7 gerekirse 40 kilo veririm. Zaten 52 kiloyum gerekirse hepsini veririm sksjsj 2 0 Yorumla
Ceyda-Shame Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Çocukluk elbiselerime bile hala sığıyorum 1 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yooo hiç böyle bi çabam veya derdim olmadı 😄 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hayır sanırım üstüme olanı alıyorum 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Magazin konusunda 6,2b cevap paylaştı. Ne gerek var kıyafet benm icin kilo versn 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Yinede Monroe ya daha çok yakışmış 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Magazin konusunda 415 cevap paylaştı. Kilom kendimi bildim bileli aynı 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Magazin konusunda 343 cevap paylaştı. vermedim canım 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar