Magazin Lana Del Rey'in fazla kilo almasına verilen tepkiler hakkındaki düşünceleriniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kilo alan bir SES SANATÇISInın görünüşünün bu kadar tartışılmasını ve kırıcı söylemleri doğru buluyo musunuz? Lana Del Rey'in fazla kilo almasına verilen tepkiler hakkındaki düşünceleriniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
halilim123 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Bunu tartışan bizim ülke değildir diye düsünüyorum. Bu arada Hulk Hugan'a dönmüs resmen. Al iste banada bulasti. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır bizim ülkemizde de bir çok kişi Dana del rey falan dedi Yorumla halilim123 +1 yıl İlginc. Umarim eski haline döner yine. Pandemi süreci psikolojik etkilemis ve kendini yemege vermis olabilir. Yorumla
Lapadula Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnsanlar tepkilerini kendine saklasın, kilolarıyla mutluysa insanlar kime ne. 1 0 Yorumla
umitbayr061 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl bir düşüncem yok o da insan yani gayet normal ne diyebilirim ki 0 0 Yorumla
klytiewoolridge Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl kimsenin haddi değil ya, dönsün de herkes bir aynaya baksın önce 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl O kiloda böyle şort giymesin be... Sevdiğim bir şarkıcıdır😔 üzüldüm 😔 çok çirkin olmuş. 0 0 Yorumla
Happy_face Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl İnsanlık hali normal şeyller kırıcı olmalarını doğru bulmuyorum.. 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Magazin konusunda 363 cevap paylaştı. Etlen butlan demişler, o duba olmayı tercih etmiş 0 6 Yorumla Primamon +1 yıl Kendi tipine bak allah aşkına. Yorum yaptığın kişi de lana del rey :D Yorumla TayyarRA +1 yıl @Primamon bu seni hiç alakadar etmez, ayriyeten kendi tipimi koyabiliyorum, sen onu bile yapamadan gelmiş beni eleştiriyorsun. Kendini koy ve gel eleştir beni. Hadi şimdi yallah buradan. Yorumla Primamon +1 yıl Hakskdlf keşke sen de koymasaydın Yorumla TayyarRA +1 yıl Hadi ötede oyna yavrum sana buradan prim çıkmaz. Yorumla Primamon +1 yıl Tayyarrr tayyarrrr Yorumla TayyarRA +1 yıl ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bunu tartışan bizim ülke değildir diye düsünüyorum. Bu arada Hulk Hugan'a dönmüs resmen. Al iste banada bulasti.
Hayır bizim ülkemizde de bir çok kişi Dana del rey falan dedi
İlginc. Umarim eski haline döner yine. Pandemi süreci psikolojik etkilemis ve kendini yemege vermis olabilir.
İnsanlar tepkilerini kendine saklasın, kilolarıyla mutluysa insanlar kime ne.
bir düşüncem yok o da insan yani gayet normal ne diyebilirim ki
kimsenin haddi değil ya, dönsün de herkes bir aynaya baksın önce
O kiloda böyle şort giymesin be... Sevdiğim bir şarkıcıdır😔 üzüldüm 😔 çok çirkin olmuş.
İnsanlık hali normal şeyller kırıcı olmalarını doğru bulmuyorum..
Olabilir insanlık hali
kimseyi ilgilendirmez
Abi şu insanları bir salın artık
Etlen butlan demişler, o duba olmayı tercih etmiş
Kendi tipine bak allah aşkına. Yorum yaptığın kişi de lana del rey :D
@Primamon bu seni hiç alakadar etmez, ayriyeten kendi tipimi koyabiliyorum, sen onu bile yapamadan gelmiş beni eleştiriyorsun. Kendini koy ve gel eleştir beni. Hadi şimdi yallah buradan.
Hakskdlf keşke sen de koymasaydın
Hadi ötede oyna yavrum sana buradan prim çıkmaz.
Tayyarrr tayyarrrr
?
Bidon gibi, o kıça şort iyi sığmış.
giyime bakar mısın ?
Ama almasın yani