Magazin Mert Yazıcıoğlu yaşından çok genç durmuyor mu? yαdѕıмɑ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Önümüzdeki ay 29 yaşına adım atacakmış ama bence hiç göstermiyor. Sizce kaç gösteriyor? Mert Yazıcıoğlu yaşından çok genç durmuyor mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl evet köse bir yüz tipine sahip olduğu için küçük gösterebilir 1 4 Yorumla yαdѕıмɑ +1 yıl Sakal uzatmaz pek Yorumla yαdѕıмɑ +1 yıl Bu arada kaç gösteriyor Yorumla thecutewitch +1 yıl 20-23 arası benceaynen işte ondan diyorum sanki köseymiş gibi takılıyor bu onu daha küçük gösteriyor Yorumla gençliseli1234 1 yıl yıl 2024 rol için uzattı Yorumla
Miss_Violet Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Genç gösteriyor evet ben misal 23 yaşındayım annemin kardeşi sanıyorlar adam şanslı. 1 2 Yorumla yαdѕıмɑ +1 yıl Kaç gösteriyor sence Yorumla Miss_Violet +1 yıl 20 li yaşların başları. Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Adama iyi oyuncu. 24 duruyor. Severek izliyorum kendisini. 1 0 Yorumla
bittterçukulata Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet en beğendiğim oyuncularda top 5e oynar 1 4 Yorumla yαdѕıмɑ +1 yıl Kaç gösteriyor sence Yorumla bittterçukulata +1 yıl 29 değil o kesin Yorumla yαdѕıмɑ +1 yıl 93'lü Yorumla bittterçukulata +1 yıl Geni güzel Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet ya bende bu adamı yaşından genç görüyorum 1 2 Yorumla yαdѕıмɑ +1 yıl Kaç gösteriyor sence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 26 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Durmuyor 1 9 Yorumla Junİchi +1 yıl Bu benden büyükmüş demek xd önceden tatlı geliyordu gözüme yaşlanmış ayol Yorumla gencoyn-135 +1 yıl @junichi Ne demek durmuyor yav ufak duruyor Yorumla yαdѕıмɑ +1 yıl @gencoyn-135 Sence kaç gösteriyor Yorumla Junİchi +1 yıl 🤷🏻♀️🙄 Yorumla gencoyn-135 +1 yıl @yadsim Dedik ya olum 26 diye Yorumla yαdѕıмɑ +1 yıl @gencoyn-135 Sen miydin o pardon Yorumla gencoyn-135 +1 yıl Ortada pardon denilecek bir konu yok Yorumla gencoyn-135 +1 yıl Junichi bu soruya görüş yazar mısın 👇Yetişkin bir kangal ile kaplan kapışsa kangalın zorlama ihtimali var mıdır? ↗ Yorumla Junİchi +1 yıl @gencoyn-135 hayır Yorumla
xll0606 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 63% +1 yıl evet genç duruyor 1 2 Yorumla yαdѕıмɑ +1 yıl Kaç gösteriyor sence Yorumla xll0606 +1 yıl 23 felan Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Magazin konusunda 6,1b cevap paylaştı. 18 gibi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
evet köse bir yüz tipine sahip olduğu için küçük gösterebilir
Sakal uzatmaz pek
Bu arada kaç gösteriyor
20-23 arası bence
aynen işte ondan diyorum sanki köseymiş gibi takılıyor
bu onu daha küçük gösteriyor
yıl 2024 rol için uzattı
Genç gösteriyor evet ben misal 23 yaşındayım annemin kardeşi sanıyorlar adam şanslı.
Kaç gösteriyor sence
20 li yaşların başları.
Adama iyi oyuncu. 24 duruyor. Severek izliyorum kendisini.
Evet en beğendiğim oyuncularda top 5e oynar
Kaç gösteriyor sence
29 değil o kesin
93'lü
Geni güzel
Evet ya bende bu adamı yaşından genç görüyorum
Kaç gösteriyor sence
26
Durmuyor
Bu benden büyükmüş demek xd önceden tatlı geliyordu gözüme yaşlanmış ayol
@junichi Ne demek durmuyor yav ufak duruyor
@gencoyn-135 Sence kaç gösteriyor