Magazin 2005 doğumlu Su Burcu Yazgı Coşkun sizce de yaşından büyük durmuyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Konuşmaları falan da olgun ondan 3 yaş büyük olmama rağmen abla diyesim geliyor 2005 doğumlu Su Burcu Yazgı Coşkun sizce de yaşından büyük durmuyor mu? Cevapla Doğum Soruları Fal Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Magazin konusunda 932 cevap paylaştı. Biraz daha olgun duruyor ama bana sorsalar 20'den fazla demezdim. Çocuksuluk var yinr yüzünde. Özellikle bakışları eleveriyor. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,8b cevap paylaştı. Evet yaşından büyük duruyor. ben bundan 5 yaş büyüğüm şimdi. 0 0 Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Yıllardır oyunculuk yapıyor kız artık iyiden iyiye oturdu karakteri. Haliyle daha olgun olması normal. 1 0 Yorumla
SourSweet Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sadece bu kız değil, Türk kızları genel olarak yaşından daha olgun gösteriyor çünkü hem makyajı abartıyorlar hem de genetik. 0 0 Yorumla
Onlygirl_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Yüzü daha çocuk. Giyim tarzına ve partnerinin ondan yaşça büyük olmasına bakma 0 0 Yorumla
ZEYYNPZM Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Ben de 03'lüyüm, herkes 22-23 sanıyor en az da bu kızla yan yana gelsek bu benden daha abla :D 1 0 Yorumla
milkchocolate Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Çok tatlı bir kız. Benden 1 gün önce doğmuş 1 1 Yorumla ZEYYNPZM +1 yıl Sende mi 05'lisin? Yorumla
LautaroMartin Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Ben gelişemedim ya dış görünüş olarak 25 yaşıma giricem 15 gösteriyorum üstelik çirkinim😔 0 0 Yorumla
Sazimentt12 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Çok güzel kız evet öyle olgun duruyor 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Bunu dert edecek kadar hayatsız olsam keşke 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Biraz daha olgun duruyor ama bana sorsalar 20'den fazla demezdim. Çocuksuluk var yinr yüzünde. Özellikle bakışları eleveriyor.
Evet yaşından büyük duruyor. ben bundan 5 yaş büyüğüm şimdi.
Yıllardır oyunculuk yapıyor kız artık iyiden iyiye oturdu karakteri. Haliyle daha olgun olması normal.
Sadece bu kız değil, Türk kızları genel olarak yaşından daha olgun gösteriyor çünkü hem makyajı abartıyorlar hem de genetik.
Yüzü daha çocuk. Giyim tarzına ve partnerinin ondan yaşça büyük olmasına bakma
Ben de 03'lüyüm, herkes 22-23 sanıyor en az da bu kızla yan yana gelsek bu benden daha abla :D
Yirmi yasinda duruyor
Çok tatlı bir kız. Benden 1 gün önce doğmuş
Sende mi 05'lisin?
Ben gelişemedim ya dış görünüş olarak 25 yaşıma giricem 15 gösteriyorum üstelik çirkinim😔
Çok güzel kız evet öyle olgun duruyor
Evet giyiniş de fark ettiriyor
Bence de buyuk duruyor.
Bunu dert edecek kadar hayatsız olsam keşke
Çok güzel favorim
çabuk yaşlanır bu
Eeeeee?
Güzel kız
İlgimi çekmiyor :D
dudakları dolgun
Evet duruyor
Yani işte