Bildiğiniz üzere Johnny Depp kendisine şiddet uyguladığını iddia eski eşi Amber Heard hakkında "iftira davası" açmıştı.
Mahkemede Amber'ın, Johnny'e şiddet uyguladığını itiraf ettiği bir ses kaydı dinletildi.Johnny Depp :
"Bu dava nasıl sonuçlandırsa sonuçlansın, ben her şeyimi kaybettim. Bu suçlamalar yapıldığı an kaybettim çünkü sonsuza kadar benimle kalacak. Hayatım sonsuza kadar mahvoldu. Ne çocuklarım ne de ben bunları hak etmedik. Neyse ki çocuklarım benden çok daha zeki, Amber'ın yanında olmayı reddettiler"
Johnny Depp "Mahkemenin sonucu ne olursa olsun her şeyimi kaybettim" dedi. Sizce bu olaylar kariyerini etkiler mi?
Benzer bir olay da benim başıma geldi. Bir şey kaybetmedim aksine kazanacağım, herkes nasıl biri olduğumu bilir herkes arkamda durdu, üstelik benim olayda o kadar çok en küçük bir delili bulunmayan iftiralar ve üstüne banka hesabı kaçırma varki, tazminat talebim tabi daha ağır bunlardan. Sayemde kral bir iş sahibi akademik kariyer sahibi bile oldu gözü doymadı, ne talep etsem az bile kalır o yüzden.
Dün biraz takip ettim ben de. Bu durumdan şöyle bir sonuç çıkarıyoruz, bir insan sizi vezir de eder, rezil de. Amber'in ses kayıtlarını paylaştılar. Valla gerçekten üzüldüm. Bir de adamın adalet karşısında ki duruşuna bakar mısınız? Her şeyini kaybetti, milyar dolarlar verseler bir daha asla Sparow karakterini oynamayacağını söyledi. Ah Depp, sürmeli kekim..
İlginçmiş. İlk defa denk geldim magazin takip etmem ama ondan olabilir:d ne ise kendisi öyle diyosa öyledir. Ajitasyon yapacağını sanmıyorum. Adam çok tatlı duruyor ya dlsnxls yirim ama işte aralarında ne geçti bilemicim
Hayır acıtasyon yapıyor tamam biraz imajını kaybetti ama mahkemeyi Johnny Depp kazanacak diyorlar çünkü şiddet uygulayan taraf kendisi değil eşiymiş parmağını kesmiş adamın kafasında içki şişesini patlatmış. #erkeğeşiddetehayır
Güzel kadın çirkin erkek birlikteliği para her şeydir kadınlar çirkin erkekle evlenmek zorunda değil herkes Johnny Deep haklı demiş ama ata eşeğe benzeyen sayısı daha fazla olduğu için herkes erkek haklı demiş