Biraz abartmadı mı ya ben anlamıyorum. Şiddet uygulayan biri mi bilmem ama öyleyse bunun yeri ekran karşısı mı sizce? El kaldırmadın mı, kapıları kitleyip gidemezsin demedin mi falan diyor. Daha önce kaç kere açıkladı ayrılmalarıyla ilgili bazı konuları hiçbirinde şiddet geçmiyor.
haklı, şiddet varsa her yerde söylenebilir
haklı değil, abarttı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Survivor Barış için "kadınlara şiddet uygulayan biri" diyen Nisa'nın yaptığını doğru buluyor musunuz?
Aralarında ne olup bittiğini tam olarak bilmeden yorum yapmak doğru olmaz, hakli da olabilir haksız da. Ki haklıysa bunu her yerde söyleyebilir, şiddet uygularken sorun yok yaptığı şey söylenince mi sorun? Rahatsız oluyorsa yapmasın.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şiddet uyguluyor olsaydı ve Nisa da bunu ekran karşısında söyleyebilecek biri olsaydı dünkü gibi, katıldığı onlarca programda da söyleyebilirdi. Yeri çok manidar değil mi
Nerede söylediğinin bir önemi yok bence. Burada asıl konu şiddet gördüğünü iddia eden biri var ortada. Neden cephe alalım ki hemen ona karşı. Nisa'yı ben de çok sevmem ama böyle bir durumda destek çıkmak gerektiğini düşünüyorum. Yalansa da onun ayıbı.
Haklı çünkü başka kadınları teselli edip ağlamasınlar diye yanlarına giden barış ı görünce nisa sinirden güldü neden beni çok ağlattı beraberken el kaldırdı vurdu neler yaptı şimdi kadınları teselli ediyor ne ikiyüzlü anlamında söledi. Aferin susmasın solesin helal olsun. Empati yaptım ben olsam bende öyle yaparım laaan derim bana neler yaptın şimdi kadın haklarını mi savunuyon samimiyetsiz. Nisa hakli
Öpüştükleri videoda da gördüğümüz üzere gayet memnun nisa halinden. Bence kesinlikle iftira gibi bir şey çünkü kız aşırı şımarık biri ve istediği olmayınca ağlayan bir tip, adamda bıkıp yapmayınca dayakçı damgası yemiş belli ki. Her şeyi geç bunu biz neden izliyoruz?
Şiddet olayı doğru mu bilmiyorum ama kadına şiddet uygulayan biriyse tabii ki söyleyecek. Bunu da susturup, sindirmesini beklememelisiniz. (Nisa fanı değilim)
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sindirsin demedim, zibilyon yere çıkıp Barış öyle böyle barış dövmesini sildirmedi ben de dedim ki bye kanka diyerek anlatıyordu. Çocuk elenmeyince üzerine oynuyor bence şiddet olsa ayrıldığında söylerdi gülerek anlatmak yerine
Gülmesi ironik bir gülüştü, şaka mısın der gibi, alay edercesine. Durumu bilmiyorum ama şiddet uyguladıysa gayet de iyi yaptı. Bilerek orada konuşmuştur, barış fanları barışın gerçek yüzünü görsün gibisinden. Şahsen bir erkek beni dövmeye kalksa, ben de onu böyle küçümserdim herkesin önünde.
Şimdi Eğer Barış Gerçekten Şiddet Uyguladı ise Ki umarım böyle şeref (sizlik yapmamıştır Yaptıysa Basına Yayilmali ki Masum yere şiddetin bedeli ağır verilmeli Ki Bilmiyorum Onun bi şey diyemiyorum
Saçmalıyor. Feministlik kasıyor. Ve şunu söyleyeyim eğer ki kadın hak ediyorsa, erkek biraz sinirlenip bir tokat atabilir. Bu gayet normal. Abartılı şiddet yoksa sorun değil. Nisayı severdim ama bu yorumundan sonra soğudum. Kadın dediğin cadaloz gibi konuşup abartmamalı her şeyi. Biraz itaatkar, masum, melül olmalı.
Barış o an takımındaki kızlara ilgi gösterince kıskandı bence
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bu cocuk bu kıza nasil bati ya ikisinide tanimiyorum sadece erkek olani yillar once bir programda gormustum bir kızi cok seviyormus evlilik teklifi etmis kiz kabul etmemis kariyeri için onu anlatmisti