Acun'a canlı yayında attığı mesajla zaten patlayan durum, geçen gün gene Miami sahillerinde poz veren şeyma'yı düşünmeme sebep oldu.Aslında onun ne yaptığı zerre umurumda değil de, eşinden ayrıldıktan sonra aldığı üç kuruş nafakayla çocuklarına destek olmaya çalışan, o nafakayı da zamanında alamayıp hep bir zulüm yaşayan anneleri düşündüm. Bir de şeymayı düşündüm tabi..şeyma subaşı miami'deSevgilisiyle pozlar falan hani mutlu olsun tabi de, abi madem sen bu hayatı yaşayabilecek birisin neden nafaka yani anladın mı? Acun'un muhasebecisi misin mk sana ne diyebilirsiniz. Gerçekten de banane ama bu gibi örnekler, erkeklerin nafaka vermem başkasıyla yiyecek algısına kapılmasına neden olur. Ha zaten ortalama bir erkeğin verdiği nafaka 500 lira civarı o da şeymanın mazotuna yetmez de, gene de milletin ağzına sakızlık laf bence.
Neyse, siz ne düşünüyorsunuz?
Nafakayı sevgilisiyle ezen Şeyma Subaşı, yüzbinlerce mağdur kadını zan altında bırakmıyor mu?
Şeyma zaten bu hayatı nafaka sayesinde yaşıyor yani kendi geliri varken nafaka ile yaşamıyor sömürdüğü acunun nafaka parasıyla.
Ayda yüz binlerce lira nafaka alan bir kadının ve birçok şirkete sadece evli olduğu için ortak olan Şeymanın zaten savunmasını yapabilen insan varsa eziklik yaşıyordur.
Ayrıca erkeklerden nafaka alan kadınların çoğu o parayı evlenmediği süre müddetince başka adamlarla yiyor zaten yani sadece Şeyma değil şu an çok fazla böyle kadın var.
Ve boşanma kararı alabilen kadın eğer kendi ayaklarının üstünde duramayacaksa neden boşanıyor ve birde üstüne erkeği mağdur ediyor. Nafaka erkeğin zinciridir ve bir gün buna son vereceğiz.
Mesele Acun değil. Acun kimsenin umrunda değil. Mesele boşandıktan sonra erkeğin süresiz nafakaya mahkum edilmesi. Yargıtay kararına göre eski eş çalışsa bile erkek nafaka ödemelidir. Yine yargıtay kararına göre erkek çalışmasa bile nafaka ödemelidir. Yani sistem o kadar bozuk ki tamamen erkeklerin aleyhine işliyor. Gerçekten nafakaya muhtaç kadına devlet destek vermelidir erkek değil!
Aynen, alenen başka biriyle eziliyorsa o paralar, bence de nafakaya ihtiyacı var gibi durmuyor. Çocuğun giderleri konusu varsa zaten baba karşılar, öder falan. Ne hacet gerisine! Ben de bunu düşünüyorum aslında. Nafakaya gerçekten ihtiyaç duyan çok fazla aile var. Onların, başka biriyle parayı yemesi ödeyen için de zordur muhtemelen. Dolayısıyla ödemekten imtina edip kadınları zorda bırakıyorlar.
Karışık, garip, bir yönden de bize ne bir konu. Ama Acun gözüyle bakarsam biraz rezil bir durum. Biri benim paramla gününü gün ederken başkasının kollarında olmasın yani. Zenginin malı bizim çenemizi de yordu sabah sabah. Hayırlısı.
Bizi alakadar etmez ister yer ister atar ikisinin olayı başka kadınlar bizi ilgilendirmiyor herkesin boşandığı işiyle nafakası baska kadınların kocalarının dueumu yoksa şeyma yüzündenmi kadının kocası tirilyonerdi ister tirilyon yer ister yemez yani bu kimseyi ilgilendirmez
durum ne olursa olsun NAFAKA YASAL HIRSIZLIKTIR bir kadından ayrıldım diye neden ona ömür boyu para vermek zorundayım çocuklarına bakacak durumu yoksa evlatlarıma ben bakarım ayrıca kadını aşsağalayıcı birşeydir bir kadın olsam nafakayı asla kabul etmezdim benim kendi hayatımı idare ettirmem için başkasının parasına ihtiyacım yok derdim
O kadar haklısın ki.. böyle kadınlar olması gereken şeyleri suistimal edip gerçekten ihtiyacı olan insanları zan altında bırakıyorlar. Ama erkekler de kendi müşkül durumda olan karılarını ve çocuklarını seyma subasiyla kiyaslayacak kadar düz mantık ve ahmakça davranan insanlar ne yazık ki.. ( aksini düşünenleri tenzih ederim)
Şeyma tabiki de nafakayı hak etmiyo ama Acuna da iyi olsun. Güzelim karısını aldattığı vasıfsıza bak. Az bile ona. Ben de Acunu akıllı bir adam sanardım. Nafaka meselesine gelince herkes nafakayı hak etmiyo olabilir ama bunu gerçekten hak eden kadınlarda var. Özellikle evliliĝinde şiddet gören ezilen aldatılan kadınlar daha çok nafaka almalı bence.
Acaba kurnaz hamile kalmasa Acun bunu alır mıydı? Neyse, adamda para var, hatun da eziyor. Esas babası mahallede nasıl insanların yüzüne bakıyor, annesi komşularıyla nasıl sohbet ediyor. Dün çocuğa çanta değil diyen bugün dostu ile fingirdemek için çocuğunun otel masraflarını babasından isteyen..
Öyle düşünen erkekler de kusura bakmayın ama m. ldır. Hangi kadın Şeyma gibi nafaka alıyor ki. Aldıkları 3 kuruş o da çocuklarının masrafına bile yetmiyor. Kaldıki sevgilileriyle yesinler. Ona bakarsak bafaka vermeyi reddeden erkekler de çocuğunun nafakasını karı kızla yiyecek algısı yaratıyor bence. Bu daha kötü.
Adalet sisteminizin kadinlari ezdigi soylenir boyle bir algi var ama aksine ulkemizdeki yasalarda kadinlara pozitif ayrimcilik var erkegi caresiz birakiyor ve kadinda bunun rahatligini sonuna kadar kullaniyor. Nafaka konusuna gelince bence sistem soyle olmali kadin başka biriyle iliski yaşiyorsa nafaka kesilmeli ben sahsen kendimi enayi gibi hissederim benim verdigim para ile gidip başka erkeklerle gezicek onlara yedirecek bu son derece erkegi aşşalayici bir durum ve buna bir el atilmali.
Tabancadan kurşun çıktı sonucu evlenmek oldu cem yılmaz gibi akıllı kadın kendini hamile bırakıp evlendiriyor gelelim nafakaya napsin acun vermese o kadar paran var mağdur ediyorsun dersiniz verse o kıza bak parayı yiyor diyorsunuz sonuç ya aile kuracak bir kadın seçeceksin ya da kılıf takacaksin
Erkekler car car hakkımız yeniyor diyorda ben hiç nafakasını doğru dürüst ödeyen birini görmedim. Erkekler bencil yaratıklar çocuklarını doyuracak parayı vermekten bile kaçıyorlar, yazıklar olsun. Tamam çocuk yoksa nafaka şart değil ama çocuğuna rağmen nafaka vermemek için kendini yırtanlara ne demeli
Ben öncelikle bu kadın neden bu kadar konuşuluyor anlamıyorum. Acun ile evlendi ve boşandı diye mi. Gerçekten Türkiyede ki popülerlik ve ünlülük kavramları o kadar saçma insanlardan oluşuyorki, şaka gibi bir ülkeyiz. Bunun en büyük örnekleri, Şeyma, enes batur, meryem can, danla biliç, kerimcan, bahar candan. Bu liste o kadar uzar giderki sayfalar yetmez.
Bu parayı veren Acun bunu o kafasına takmıyor diğerleri de takmamalı sonuçta bu kadından çocuk yapıp üstüne evlenende Acun... Erkekler de zannediyor ki her boşanan kadın nafaka alıyor. Aslinda Boşanıpda nafaka almayan çok kadın var.
Tek bildiğimin bize ne olması. İçtrn içe herkes seyma subasının hayatına sahip olmak istediği için kadına bu kadar nefret içerisindeler. Herkesin zengin koca laflarında dolanıp duruyor.
kadının dünya umurunda değil. bence acun bir çocuğu olsun dıye bu kadın ıle evlendı. çocuk oldu yolları ayırdı. kız konuşmayı bilmiyor ya bu adam bunu nasıl aldı bilmiyorum
Her şeyin bir bedeli. Evet Şeyma Subaşı nafaka alıyor yaşıyor ama şahsen ben onun hakkında söylenen bunca şey bana söylense kaldıramazdım. Psikolojim falan bozulurdu, kolay olduğunu düşünmüyorum.
Valla bu ülkede kadınlar ön planda hak hukuk yok o konuda bu yüzden evlenmeden önce sözleşme imzalattıracagim.. nafaka söz konusu değildir diye. Çalışsın kazansın niye vereyim
Bence nafaka cocugun egitimi ve bakimi icin verilmeli anne calismayip zordaysa eger ona verilmeli yoksa seyma gibileri nafaka paralarini baskalariyla yesin diye degil
Bu tür tip insanlara kadın demiyorum, kadınlara haksızlık olur. Acun da bu da medya maymunu olduğu için gündemde kalmak için yapmadıkları çirkef yoktur. Buna kadın demeyin hele ki çocuk sahibi olan bu annelerin yüz karası kadın olamaz.
Adam akli basinda biri tum bunlari goze almistir zamaninda 😂 konuya donersek diger kadinlari zan altinda falan birakmiyor herkes biliyor nafakalarin cok dusuk paralar oldugunu bu suru lideri gibi bir sey digerleri yetisemezde.😂
@kıvanç125 kızların paylaşımlarına baksana sitede birçoğu terkedilmiş bircoğu da hamile cenderede kısaca. onlara bunları yapanlar bir bardak su vermiyor. yazık oluyor insana. o yüzden devlet el atsın belki böylece mağduriyetler biter.
ya kız ertesi günü hapını içmemiş çocuk prezar vatif takmamış yanni ama sonuçta ihtimalleri düşünerek kız ilişki yaşamış devlet ancak hamile kalan kızlar için karar verir diğerleri için değil
Enayinin parasini yerler ama kesinlikle bu hos bir durum degil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Acuna koymuyor bu durum bence nedense böyle düşünüyorum 😂 kötü örnek teşkil ediyor o ayrı bu kadına özenen çok kızlarımız var. Yazık. Bence Gülse Birsel noktayı koydu.😀
Acun adami seneye survivor a alsin, bu karinin yedigi nanelerden iki rakip takim cikar. Takimlarin isimleri de survivor 2020 kaya matkaplari-pancar motorlari
En İyi Cevaplar