Sık sık agresif tavırlarıyla gündeme gelen Ozan Güven'in sosyal medya uzmanı olan sevgilisi Deniz Bulutsuz'u dövdüğü iddiası gündeme gelmişti.İddiaya göre, 45 yaşındaki ünlü oyuncu kendisinden 17 yaş küçük olan sevgilisi Deniz Bulutsuz geçtiğimiz hafta sonu kavga etti. Sözlü başlayan tartışma Güven'in genç kadını darp etmesiyle büyüdü.Deniz Bulutsuz, bir süredir aşk yaşadığı Ozan Güven'den şiddet gördüğünü iddia ederek şikayetçi oldu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bulutsuz, "1 saatten fazla ağır fiziksel şiddete maruz kaldım, evden çıkmama izin vermedi" dedi.(Mynet)
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Sokaktan geçen her ikinci adamla veya kadınla sevgili oluyorlar. 80 milyonluk ülke, 80 milyon az bir rakam değil. Elbette ki bunun meleği de psikopatı da olacak. Kadınlar da erkekler de sevgili tercihlerinde daha seçici olup karşılarındaki insanı biraz daha uzun süre tanıdıktan sonra ve kafalarının olgun bir şekilde çalıştığından emin olduktan sonra partner seçimine yöneldikleri taktirde, hiçbir sorun kalmayacaktır. Aşk kavramını laylaylom ve tamamen ciddiyetsizliğe bağlıyorlar. Seven biri, gerçekten seven bir insan sevdiğinin saçının teline bile kıyamazken, bunlar dövüyor, her türlü işkenceyi ediyor sonra da yok kıskancımdan yok sevgimden yaptım diyorlar. Bunun daha üzücü kısmı da sevgilisinden tokat yiyip "aa beni sevdiği için kıskandığı için yaptı" gibi zihniyete sahip olan hemcinslerim. Her iki cins için, başta insanlık için ciddi manada aşırı üzücü bir durum. Bir an önce toplum olarak toparlanmamız, "aşk" tabirini doğru bir şekilde anlamamız gerekiyor diye düşünüyorum. Teşekkürler 🌸
31 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
59Cevap
Bir tane saçma bir yorum gördüm altta. Ne yani kadın şiddete uğradığında hep “gündem olma çabaları mı diyeceksiniz?” Bunu yazan kadına ve bu zihniyete sesleniyorum: hiç ummadığınız kişiler şiddete eğilimli olabiliyor ve karşısında eğer fiziksel olarak üstünlük sağlayabileceği birisi varsa sinirlendiğinde kolaylıkla şiddet uygulayabiliyor. Şiddet yaşamayan insanlar kalkıp da bir zahmet yaşamadığı bir şey hakkında atıp tutmasın. O an ki korku, kurtulamayacağım kaygısı, canının acısından zaten bahsetmiyorum bunlar bir insanın hayal edebileceği boyutta şeyler değil heleki sonrasında gelen psikolojik sarsılma özellikle insanlardan korkma. Şiddet kimsenin uygulayabileceği bir şey değil ve bunun bahanesi olamaz. Kadına, hayvana ve erkeğe. Şiddetin her türlüsüne karşıyım kimin yaptığı da fark etmez.
30 Yorumla- s+1 yıl
Kadınlara tavsiye;
- 1) Para ve şöhret için bir erkekle takılmayın
- 2) Kendinizden 10 yaş büyük erkek takıntınızdan vazgeçin..
- 3) Bir tartın birlikte olduğunuz erkeği, şiddet eğilimi gördüğünüz anda uzak durun..
Sizler kötü yetiştirilmiş erkekler için rehabilitasyon merkezi değilsiniz. Erkekleri değiştirmek, onlara ebeveynlik yapmak sizin göreviniz değil!
70 Yorumla - +1 yıl
Allahım bu erkek ısdırabından korusun beni ve benim gibileri...
Amcasının oğlu tecavüz eder, baban namusu için tecavüze uğramış, o psikolojiyi gözünden götüremeyen masum kızını öldürür. Abisi acıkır, sofrayı kurmadı diye dövülür. Sevdiği işi yapmak ister, babası namus der susturur.
Tabi ki kadınların kaderi şiddettir adamım. Ama susmasını bilen güçlü ve sırtını duvara dahi yaslayamayan kadınların kaderi. Bizlerin kaderi oldu.40 Yorumla Ozan'ım neler yapıyorsun.. Ozan Güven'in entellektüellik bilgi birikimi çok yüksek ama ters, agresif bir kişiliği olduğu çok belli Haberi okuyunca da şaşırmadım Her şeyi elde etmiş, doymuş, geçmişler olsun sana #OzanGüven Umarım kibrinin altında can vermezsin
23 Yorumla- +1 yıl
@Siuhjo Okuma yazman yok sanırım? Ya da okuduğunu tam olarak anlayamıyorsun (!) Orada ben ironi yaptım. Cümlelerimin sonuna doğru da ne kadar kibirli olduğundan bahsettim
Bir de utanmadan gelmiş bana 'deveye diken size s. ken yarışır' diyorsun Annene, kızkardeşine gitse bu laf ortalığı yıkarsın - +1 yıl
Evet yüzü söylüyor agresif arıza bir tipim ben diye
- +1 yıl
1 saat kadın dövülür mü, bu ne vicdan yoksunluğudur, bu nasıl bir acizliktir! Bundan böyle Ozan Güven'in bulunduğu hiçbir dizi/filmi izlemeyeceğim. Reklamlarda görürsem asla o ürünü almayacağım. Dilerim ki en kısa zamanda ekranlardan silinir. Birde olayın içyüzünü merak edenler neyini merak ediyor? Dövmesine gerekçe verecek bir durum olabiliyor mu sizin kitabınızda? Nasıl aşağılık insanlarsınız ulan?
21 Yorumla- +1 yıl
iki tarafı da dinlemek zorundayız, yoksa doğru bir karar verilemez, masumiyet karinesi diye birşey var
Ben anlamıyorum yahu. Bu kadar kadın cinayetleri oluyor kadınlar ayaklanıyor, sosyal medya şiddete hayır diye yıkılıyor neden hala sonuç böyle? Buna çözümü devlet dışında kimse veremez. Bıktık artık gerçekten bıktık. Tayyip Erdoğan'ın her şeye gücü yeterken hala bu ölümlere dur diyemeyişini anlayamıyorum. Buna çok önemli ve ciddi bir DUR demesi lazım ki ahmak olan erkekler elini kaldırmaya bile korksun.
20 YorumlaNeden kaderimiz olsun? Şiddet hiçbir zaman kabul görülen bir şey olmayacak. Kadınların kaderi, çocukların kaderi de olmayacak hiçbir zaman. Kimse ister kadın ister erkek olsun; kimse kaderinde böylesine kötü bir şeyin yazılı olması hak etmez, edemez. Kaderimiz diyerek normalleştiremeyiz bunu. Bu normal değil ve buna alışmayacağız, alışmayacaklar.
10 Yorumla- +1 yıl
Çok şaşırdım şu an ve gerçekten ne okuyor bu insanlara anlamıyorum...
Kendini ifade etmekten aciz insanlar şiddete başvurur diyoruz fakat bunu gözönünde olan birde sanatçı dediklerimiz yapınca gerçekten ne oluyor biz insanlara diyorum.
Şiddetin her türlüsüne lanet olsun...10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
17 yas senden büyük biri ile evli degilsin birsey degilsin, neden beraber yasarsin, seciminizi dogru yapmiyorsunuz, gidip nerde bir karaktersiz var onu seciyorsunuz, sonrada derdinizin suclusu , hic alakasi olmayan biz erkekler oluyoruz..
Adam secin, erkek degil.45 Yorumla- +1 yıl
Hım... Nerden düşünemiyor bu kadınlar dediklerinizi ya, vallahi aydınlandık şu an sayenizde. Şey yapsanıza o zaman, içinizde adam olanlar ve olmayanlar olarak ikiye ayrılın. Her şehirde böyle teşkilatlar oluşturun ve şehrin tüm erkeklerini şöyle bir gözden geçirin. Adam olmayanların yakasına da "haysiyet yoksunudur" yazıverin bir de, size zahmet. Sonrasında da karşımıza çıkan kişilerin etiketlerine bakarak hayatımıza alıp almayacağımıza karar verelim. Haklısınız.
- Cevap sahibi+1 yıl
@realistkoala 17 yaşında, babası yaşında bir adamla nikahsız aynı eve yerleşip oturan bir kadınımı şimdi savunuyorsun? sizler gözünüzü açmayın, bizmi suçlu olalım. Nerde bir piiiç var levhayı görün diye boynuna bizmi aaaasalım. Azcık hava, azcık gösteriş, azcık para, bir araba yetiyor size, macera arıyorsunuz, aradığınızı buluyorsunuz işte.
- +1 yıl
boşver kendine yol yapıyor, yarın birgün benzer bir olay başına ggelirse bahanem kenarda dursun diye :) ama yemezler
- +1 yıl
@realistkoala arkadaş haklı, düzgün kişileri seçmezseniz sonuçlarına da razı gelirsiniz, yok öyle hem karnım doysun hem de pastam dursun, her seçim yanında iyi-kötü bir bedel de getirir, aklınızı başınıza toplayacaksınız, o çooookkk övündüğünüz 6. hissinizi kullanacaksınız..
- Cevap sahibi+1 yıl
@müendisbey su 5 tane eksileyen pembe inan gider nerde bir serseri maco erkek var onla sevgili olur, dayagi yer, gelir burdada erkekler öcü der.
Hiçbir şeye şaşırmaya gerek yok, insanlık dediğimiz şey tamda budur, ünlüleri fazla abartıp tepeye çıkarmayada gerek yok, bizim toplum olarak kendimizi geliştirmeye, eğitime, kaliteye ihtiyacımız var. Şaşırmıyorum, toplum böyle.
40 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Gazeteciye öylesine soru sordu diye saldırmış ruh hastası bu adam. Herşey beklenir.
90 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bazı dangalaklar kadınların dırdırı bitmez hak ediyorlar falan yazmış. Bazıları da babası yaşındaki adamla olursa yaparlar yazmıs.
Bunları 9 ay karnında taşiyan annelere yazık olmuş.. Boşuna taşımışlarrr.
Kimse şiddeti hak etmez!! Her ne olursa olsun.. Şiddetin hiç bir türünü onaylamıyorum. Umarım sonuna kadar hukuki haklarını kullanır ve suçlu olan cezasını çeker..20 Yorumla - +1 yıl
Zaten bu adam ha bire agresif. Normal yani şiddet görmesi... Eh be kadın görmüyor musun adamın agresif hallerini tvde, ne diye kendine sevgili ediniyorsun... hadi sıradan biri olsa anlamayamazsın ama adamın dolu videosu var millete saldırırken...
10 Yorumla - +1 yıl
Fi dizisine karakteri tam oturmuştu, demek ki gerçek hayatta da öyleymiş gerçi bilemeyiz doğruluğunu 🤷♀️
40 Yorumla Fi de ki saplantılı role fazla kaptırmış kendini hiç sevmezdim zaten fazla agresif. Hukuk gerekeni yapar umarım bu pisliğe
40 YorumlaSasırdım mı hayır? Cunku bu ulkede cok buyuk bir oranda insanlar kendinden fiziksel olarak gucsuz gordugu kisiler eger ki onun dediklerind itaat etmiyorsa (sanki onun ozgur hur iradesi yokmus gibi) saldırıyor darp ediyor herseyi yapıyor. Ona su soruyu sormak lazım gucun bir tek o kadına yetti dimi? Diye sormak lazım.
20 YorumlaKader nedir ya? Bunu kabullenerek yaşamayı mı düşünüyorsunuz artık o kadar hassas bir konu oldu ki insanlar cümle kurarken bile defalarca düşünmeli. Bunların temel sebebi hukuksuzluk ve insanların her şeyi çabucak unutması. Bu adamın bundaki sonraki hayatında imajı düzelmemeli ve herhangi bir yapımda başrol falan almamalı.
20 Yorumla- +1 yıl
Kader değil karakter. Kendinden fiziksel olarak güçsüz olan birini darp etmek erkeklik değildir karşılığında nasılsa dayak yemeyeceğini bilerek kadına el kaldıran erkek korkak erkektir... Korkak olduğu için kendini bu şekilde tatmin eden erkeklerin karakteri bu 😊
20 Yorumla - +1 yıl
Bu işin çözümü %100 eğitim. Erkeklere kadına şiddetin çözüm olmadığını anlatmalı. Kadınlara da bağırınca ve istediğim gibi yaşarım demenin doğru olmadığı anlatılmalı.
20 Yorumla - +1 yıl
Nikahsız birlikte yaşamaları pek normal ama şiddet görmesi çok anormal.
Yesinler birbirlerini umrunda olmaz30 Yorumla - +1 yıl
ünlü olunca herkes ilah gözüyle bakıyor yapmaz etmez diyor ama kimin ne olacağı belli olmuyor. daha öncelerinde de yanlış hatırlamıyorsam paparazilere olan saldırgan tavırlarını da görmüştük. şiddetin hiçbir türü kabul edilemez, bahanesi de olamaz. şiddeti kader adı altında normalleştirirsek de hiçbir şeyi düzeltemeyiz
10 Yorumla - +1 yıl
Biz tüm masum kadınlar ve çocuklar bu haksızlığa hertürlü şiddete aldatmaya varıncaya kadar altından kalkamıyorsak üstesinden gelmemiz şart oldu bence. Kadın su gibidir erkek hatayı kalinbinda aramalı
Tanrı tüm masum kadın ve çocukları kötü erkeklerin ve kadınların şerrinden bizleri korusun. AMİN10 Yorumla - +1 yıl
Ozan Güven yapmaz öyle bişey bunların hepsi gündem olmak
416 Yorumla- +1 yıl
Galiba 👎 rekoru kırıcam cnbzncmxnv
- +1 yıl
Acaba şu eksi veren Kızlar neyin kafasını yaşıyor doğruları konuşmak herhalde suç
- +1 yıl
Onların kafaları güzel
- +1 yıl
ŞU ülkede en sıkıntı tipler Kızlar kusura bakma gerçekten ne desen de kaldırıyorlar kabul etmiyorlar inkar ediyorlar yaptıklarını ört bas edip duruyorlar hani bunlar eşitlik istiyordu nerde demokrası nerde düşünce özgürlüğü kutuplaşmış millet bir şey demiyorum
- +1 yıl
Bende kızım yalnız ama nedense öyle olduğumu düşünmüyorum ncndbcncj
- +1 yıl
Eksilere boğulmuşsun nedense onlarla aynı fikirde olmadığın için belli oluyor
- +1 yıl
Hahancvxnc aynen 9 olmuş
- +1 yıl
Ama bu adamın tipine güvenmiyorum yapmış olabilir de
- +1 yıl
Yine yine yine ve yine önyargı. Insanların dış görünüşleriyle yorun yapmamayı tüm Türkiye olarak öğrenmemiz gerekiyor
- +1 yıl
Herkes dış görüşüne bakarak yargılıyor ben dedim diye mi oldu
- +1 yıl
Herkes beni ilgilendirmez. Ben benim görüşüme yorum yapan insanlara göre cevap veririm
- +1 yıl
Çirkin olsa bu ön yargıyı kırmazsın emin ol ünlü olduğu için böyle diyorsun
- +1 yıl
Ozan Güven'in akrabası falan mısınız? "Kemalim yapmaz" der gibi Ozan Güvenim yapmaz mı diyorsunuz? Ne alaka ya? Gerçekten kafayı mı yediniz? Gündem olmak istese, insan böylesine travmatik bir durumda mı gündeme gelmek ister? Ya Allah aşkına salın artık kadınları, salın! Şiddet sadece fiziksel şiddet değil sizin gibilerin yapmış olduğu psikolojik şiddete de dayanıyor. Kafanızda o "OzanGüven" ininizi nasıl mükemmel bir konuma yerleştirdiniz bilmiyorum ama, ister o adam olsun ister bir başkası; şiddet, şiddettir!
- +1 yıl
@realistkoala evet öyleyim
- +1 yıl
@realistkoala Haklısın tabi ki şiddet herkes uygulayacak tipte sırf bu ünlü diye yakışıklı diye yapmaz diye olamaz ama ünlüler bu yaptığı tek sefer değil bazıları var gündem olmak için yapabiliyor
- +1 yıl
@Kartal-Bulut ben ünlü diye yapmış olamaz gibi bir cümle kurmadım. Belki tanıyorumdur ha ne dersiniz? Para için veya şöhret için kurulan ilişkilerin sonu böyle biter. Herkes ettiğini bulur, herkes yaşattığını yaşar. Ben de , sen de. Lütfen boş boş yorumlar yapmayınız
- +1 yıl
Kesin dövdüğü kanıtlanmış mı o zaman yorum yapmak gerek, iftira falanda olabilir. Yaptıysada cezasını çeksin inşallah
20 Yorumla - +1 yıl
Bu adam normal duruyordu, böyle bir şey yapacağına pek ihtimal vermiyorum. Neyse, belli olur en sonunda. Gerçekse geçmiş olsun kıza.
20 Yorumla - +1 yıl
İnanamıyorum ya! Nasıl bir haysiyet yoksunluğudur bu! Bu ve bunun gibi "insan müsveddeleri", hepiniz Allah'ınızdan bulun, hepiniz!
20 Yorumla Neden eski sen böyle bişey yoktu bir düşünün baaakem , eskiden erkekler kadınlara söz hakkı vermezlerdi şimdi tam tersi oldu anlayın.
10 Yorumla- +1 yıl
Bu adamdan beklerim ben, televizyondan anlıyorum ne olduğunu tipinden buram buram salaklık akıyor neyse ki kadın susmamış, kabullenmemiş gerçek yüzünü ortaya çıkartmış böyle bir adamın!
10 Yorumla - +1 yıl
Kaderleri değil adam seçmeyi bilirlerse herşey bir tık daha iyi olur diye düşünüyorum
40 Yorumla - +1 yıl
Bu adam gerçekten iyi değil. Daha önce oynadığı fi dizisinde ki karakteri bence gerçek ruh hali..
20 Yorumla - +1 yıl
Kabullenilecek mevzu değil. Kader denilip geçilemez.
20 Yorumla - +1 yıl
Adamın dövdüğü belli değil. Şiddet kadının kaderi mi başlığı aferin karar verilmiş herhalde
20 Yorumla Kadınlar şiddeti seviyor yarın ozanın yeni sevgilisi olur ya bu bir kadını dovmustu olayı umursanmaz
20 YorumlaYeyip içiyorlar aylarca takılıyorlar aralarında bir anlaşmazlık çıkınca da hemen böle şeyler sölüolar gerçekse ceza alsın tabiki ama değilse de deniz bulutsuza yaptırım olmalı
20 Yorumla- +1 yıl
Bu adamda agresiflik vardı;
Her zaman belli oluyordu
Şaşırmadım hiç nedense20 Yorumla Ozamn guvensiz kadina el kaldiran erkeklerk doveceksin ki o aciyi hissetsinler
10 Yorumla- +1 yıl
Üç gün sonra merdivenden yuvarlandı der şikayetçi olmaz
10 Yorumla - +1 yıl
Şiddete uğramak kadınların değil, serseri erkek seven kadınların kaderidir.
10 Yorumla Hanımefendi kendi hakkını gayet güzel savunmuş. Umarım hak ettiğini bulur.
10 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten yaptıysa baya ayıp etmiş cezası ağır olmalı
10 Yorumla - +1 yıl
Doğru mu bilmiyorum ama eğer doğruysa zaten belliydi böyle bir olay olacağı
10 Yorumla - +1 yıl
Bu adamın hakkı dayak hiç sevmem Cem Yılmaz 'ın uydusu
10 Yorumla - +1 yıl
Sanırım bu adamın ciddi bir öfke kontrol problemi var
12 Yorumla Adamın suratından belli sorunlu olduğu.
Seçimler bazen çok etki ediyor.10 Yorumla- +1 yıl
Bazı kadınların, toplumda oluşan bu hassasiyeti çıkarlarına uygun bir şekilde kullandığını düşünüyorum.
Eğer haklı ise karşı taraf en ağır cezayı almalı elbet. Şiddet kesinlikle kabul edilemez!10 Yorumla - +1 yıl
Ne ozan güven ne de deniz bulut gram umurumda değil
40 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Mal o adam sinir hastası, salak , beyinsiz
Keşke sevgili olmasaymis onunla20 Yorumla - +1 yıl
Kadına şiddet ünlü ünsüz kimseye yakışmıyor
70 Yorumla - +1 yıl
Tek kişinin beyanıyla kesin yaşanmış gibi lanse edilmesi ne kadar doğru? Birde karşı tarafı dinlemek lazım. Şiddet var dediyse hemen mutlaka ama mutlaka doğru söylüyordur kafasını terkedin. Daha önce de bu tarz iftiraya maruz kalan kişileri gördük. Mesela Ahmet Kural..
10 Yorumla Sen de onu dövseydin bu ne ya şiddet anında eliniz armutmu topluyor😓
20 YorumlaKadınlar ne zaman şiddete meyilli erkeklerden tahrik olmayı bırakırsa o zaman önemli bir adım atılmış olur.
30 Yorumla- +1 yıl
1 saatten fazla mı darp etti😁uzun süre çıkartmadı da hasar olmalı. Hala birlikte ve şikayetci olmadıysa aptaldır
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ozan güven kim ya. Iyi olmuş baban yaşındaki adamlarla kiristirirsan oyle olur snsns
12 Yorumla- +1 yıl
oyle deme kanka ya 😂ama sende haklisin parasi, var diye erkege yapisirsan boyle olur nerdese benim omrum kadar fark var aralarinda
- Cevap sahibi+1 yıl
@betulselmaalbas ayenn öyle knk bunlar kadın 3 5 yaş büyük olsun ayaklanirlar dedesi yaşındakiler ile çıkanlara kimse ses etmez. Müstehak diyorum 😂
Kadın kaderi değildir kadınlar da arada sırada kaşınıyor işin açıkçası
10 Yorumla- +1 yıl
bu ülkede adam akıllı yasalar getirmezsen sonuç bu olur
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Bazı kadınlar hakediyor ses etmeyin bir erkek durduk yere kadın dövmezzzz kadınlara allah çene vermiş lanet bir çene dertleri bitmez hastalıkları bitmez bit bir bit bit bit başının etini yerler adamın çekilir çile değiller
01 Yorumla- +1 yıl
Erkekler ak kasik mi la davar
Ask yasadigimi adam parasiyla satin aldigi birseyden memnun olmamis iade etmis bence 😀
00 Yorumla- +1 yıl
Abartmayın arkadaş kadınların kaderi mi şiddet diye sanki herkes kadın dövüyor
10 Yorumla - +1 yıl
Umarım buda Sıla-Ahmet kural muhabbetine dönmez.
30 Yorumla Ünlü ya hani hemen düşersen böyle olur
20 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
ERKEĞİN KADINA ŞİDDET UYGULAMASI RUH HASTALIĞIDIR
Merhaba Fangoria,
Ozan Güven'in yaptığı iddia edilen bu davranışın bir benzerine Ahmet Kural - Sıla ilişkisinde de şahit olmuştuk ve toplum olarak Sıla adına hem çok üzülmüş hem de gerilmiştik...
"Şiddete uğramak kadınların kaderi midir?" şeklinde sorduğun için o perspektiften yanıt vermek istiyorum.
Ne yazık ki öyle... ...
Doğanın kanunu böyle:
Gücü yeten yetene...
Biliyorum bu yanıt kimsenin hoşuna gitmez, benim de hoşuma gitmiyor.
Ancak, Deniz Bulutsuz son olmayacak,
Sıla da olmadı zaten!
Ünlüler bir yana, halk arasında yaşanıp duran o kadar çok şiddet olayı var ki...
...
Erkeğin kadına saldırması sadece erkeğin eğitim seviyesi, toplum içindeki yeri, genel kültürü vs ile ilgili değil elbette. Bunların da her biri ayrı ayrı önemli ve örneğin sadece eğitimsizlikten kaynaklanan şiddet olayları da oluyor tabii ki...
Benim tanık olduğum çoğu olayda bu durum bir psikiyatrik vakadır, pek çoğu da alkol ile bağlantılı...
Bir kadeh alkol alınca bambaşka bir insana dönüşen, adeta canavarlaşan çok örnek biliyorum.
Bu erkeğin sağlığına da çok zarar veren ciddi bir hastalıktır.
Yıllar içinde tanık olduğum olayları haberleştirirken doktorlarla yaptığım görüşmelerden edindiğim pek çok tecrübe oldu. Bu derece aşırı saldırgan kişiliklerin tedavisi ancak psikiyatri kliniklerinde mümkündür.
Ve çok uzun, sabırlı olunması gereken bir süreç gerektirmektedir.
Fakat ne yazık ki bu durumdaki erkeklerin yüzde 90'ı, durumlarını bal gibi bildikleri halde hiç bir zaman tedavi olmayı düşünmezler. Arkadaş ve aile çevreleri de çoğunlukla onlara hastalığı kondurmaz.
...
Erkeğin suç işlemesini tetikleyen - ki kadınlara yaşatılanlar bal gibi suç - hastalık ve sebepleri bulup tedavi edilmedikçe, o kişinin böyle bir arızayı ortaya koyması kaçınılmazdır.
Olan hep zavallı kadınlara olur. Çünkü, beyindeki arıza herhangi bir sebeple tetiklenip de o kriz anı geldiğinde yaşananlar, artık tam anlamıyla gücü gücüne yetene durumudur ve bu ne acıdır...
...
Evet, bu yaşananlar 'Kadınların Kaderidir', çünkü bazı erkeklerin psikiyatrik arazlarını önleyecek bir aşı, ya da kadınlara arızalı erkekleri önceden haber verecek bir sensör sistemi yoktur,
Allah, bütün kadınları hasta ruhlu erkeklerden korusun.
Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim, Evet çok üzücü bir olay bu, her kes fikrini yazıyor. Yazdığınız "Allah bütün kadınları hasta ruhlu erkeklerden korusun"cümlesi için kadınlar olarak çok teşekkür ederiz. Duanıza Amin diyoruz hepimiz.👏
@Boyesa ben teşekkür ederim...
Rica ederim efendim 🙏
Hocam düşüncelerinize kesinlikle katılıyorum, bu çok acı bir durum, belki de evrimin bir kodlama hatası.
Yanlız merak ettiğim bir şey daha var ki, bence bu da evrimin bir hatası, inatla maço erkek isteyip, ne ilişkisinde kadar şiddet görsede sonra ki ilişkilerinde inatla maço erkek seçmeye devam eden, kibar ve centilmen erkekleri erkek olarak görmeyen kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu konuyu hep merak etmişimdir çünkü normal bir insan kendisine zarar vereni değil, iyi davranını seçer, bu tip kadınlarda acaba şiddet eğilimli erkeklerin kadın versiyonu olabilir mi?