Ali İhsan Varol’dan 'eşine şiddet' iddiasına yanıt Eşine önce hakaret edip ardından şiddet uyguladığı yönündeki iddialar sebebiyle 3.5 yıla kadar hapis istemi ile yargılanacak olan ünlü sunucu Ali İhsan Varol, sosyal medya hesabından konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kelime Oyunu adlı yarışma programı ile ünlenen sunucu Ali İhsan Varol, gün içerisinde eşine şiddet uyguladığı ve mahkeme tarafından 3.5 yıla kadar hapis istemi ile yargılanması yönünde çıkan haberlere sosyal medya hesabından yanıt verdi.
Varol yaptığı paylaşımda "Böyle bir iftiraya karşı sessiz kalınamaz. Konuşsam da kadının beyanı esastır. " dedi. Ne Olmuştu? Ünlü sunucu Ali İhsan Varol'un eşi Ayşe Varol, Aralık'ta Sarıyer Polis Merkezi'ne giderek eşinin kendisine önce hakaret ettiğini, ardından da yumruk attığını söylemişti.
İstanbul Ailenin Korunması Bürosu tarafından başlatılan soruşturma tamamlanmış, iddianameyi kabul eden Asliye Ceza Mahkemesi de Ali İhsan Varol'un 3.5 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanmasına karar vermişti.
Ali İhsan Varol:"Böyle bir iftiraya sessiz kalınamaz". Sizce kadının şiddet iftirası attığı ortaya çıkarsa ne olacak?
Kadın seveni ezen, ezeni seven bir mahluk olduğu için karısını döven tüm erkekleri el üstünde tutan kadınlar nankör ve riyakar doğaları gereği kendilerini el üstünde tutana da türlü entrikalar yapıp komplolar kurar ve iftiralar atarlar. Çünkü kadın heryerde kadın...
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bahsettiğin o tarz faşistlikleri kadınlar yapmıyor, feminist erkek düşmanı kadınlar yapıyor. Tüm kadınları genellemeyelim. Her kadın erkek düşmanı feminist değildir. İyi kalpli kadınlar da var.
Bu haber külliyen yalan. Karısını da çok merak ediyordum. Yazık uygun olmamışlar. Bu adam hayatta bunu yapacak biri olamaz. Çok ayıp, insan eşine bunu yapar mı, iftira atar mı...
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki kadın iftira atmış ise kadına ne ceza verilmeli?
Ben de inanmıyorum pek ama yine de yüzde 100 kanıtlara bakılmalı. Kamera ve ses kayıtları. Adaletin yapması gereken şey yüzde 100 kanıtlarla olayı aydınlığa kavuşturması. Yani "kadın beyanı esastır" a göre değil, "yüzde 100 kanıtlar esastır" a göre yargılama yapılması lazım. Ama Türkiye'de be yazık ki adalet diye bir şey yok, hukuk zaten hiç yok. Bu ülkeye neden hukuk fakültesi açılıyor ben onu da anlamıyorum zaten.