https://www.birgun.net/haber/yildiz-tilbe-ifade-verdi-kopekler-insanlari-yiyor-384402

Saçmalıktı yaptığı yorum ve zihniyet…
Devletimizin ve belediyelerimizin eksikliği gözler önünde. Toplatıldı onca hayvan ve yavru yetişkin ve yaşlı demeden bir çok canlı kısırlaştırılmak zorunda kaldı. Birçok insan bu bütçeyi ayıramadı ve akabinde bir çok teklikeli ırk diye adlandırılan bu canlar sokaklara ormanlara salındı. Sonuç ne oldu sokaklarda insanlara açlık yüzünden saldıran ya da diğer köpek gruplarına saldırıp birbirini parçalayan köpeklerle doldu.
Tv kanallarımız insanları manipüle etti ve hayvanlara zulm eden silah doğrultan Yıldız tilbe’nin de dediği gibi zehirli et verip zehirleyen insan haberleriyle dolup taştı. Peki bu canların suçu ne? Sokak hayvanı olarak yetiştirilmemesi mi? Yoksa sahibi tarafından kötü ( karanlık odada günlerce aç kalıp sonrasında önüne kedi ya da yaşlı köpeklerin atılarak öldürmeyi öğretilmesi, gamer yani dövüş köpeği olarak eğitilmesi) yetiştirilmesi mi? Burada suçlu kim? Hiç bir canlı ölmeyi hak etmiyor hele ki allahın dilsiz kulları..
biz insanlar eğer at gözlüklerimizi çıkartırsak çok şeyi görebilir ve müdehale edebiliriz. Birlik ve beraberlik içerisinde. Devletimiz belediyelerimiz zayıf beslemeler ve rehabilite merkezleri açısından barınakları bok götürüyor bir kaç tane sayılı barınak dışında. Barınaklar sanıldığı gibi güllük gülistanlık değil kaç kişi vardır barınak ziyaret etmiş ya da düzenli olarak barınak ziyareti gerçekleştiren KS de sorsak kaç kişi çıkar inan ben hiç zannetmiyorum.
Yıldız tilbeyi de esefle kınıyorum ve hatta o günden beri de hiç bir parçasını dinlemiyor protesto ediyorum…
Nekadar ünlü bir şarkıcı olursa olsun açıklamalarıyla kendini ifade etmede kötü. Belirtmek istediği insan yiyen sokak hayvanı tabiri bence devletin kayıtsız kaldığı ya da bilinçsiz cahil insanlar tarafından vahişletirilip sokağa bırakılan hayvanların insanlara ya da çokuklara zarar vermesini ifade etmek istedi diye düşünüyorum. Bu kadar ünlü bir şarkıcı olabilir ama fikirlerini ifade etmede yanlış kelimeleri kullanıyor. Evet şarkıcı olarak değinmek istediği şeyin haberlerini görüyoruz çocukların sokak hayvanları tarafından zarar görmesini bu çok ciddi bir mesele ama suçun sokak hayvanlarınada olduğu düşüncesi bizim yanlışlımız. Hayvan olarak suç sadece insanların oluyor bu durumda çünkü bilinçsizce hayvanların sokağa bırakılması, zor şartlar altında hayvanlara muamele yapılması, hayvanlara karşı bilincin toplumda çocuklara ve bireylere aşılanmaması bizi suçlu yapıyor hayvanları aşılayarak bir yere varamayız önce insandaki hayvan bilincini aşılamalıyız.
bende kendini doğru ifade edemediğini düşünüyorum
Ayn.
Aslinda kadini linc etseler de hakli taraflari var. Ozellikle cocuklar icin buyuk tehlike teskil ediyor sokak kopekleri.
Görsele bakarak , herhangi bir köpeğin yıldız tilbeyi yemek isteyeceğini sanmıyorum 😅
Cevap
6Cevap
Geçenlerde babannem gile gidiyodum yolda beyaz bir köpek saldırdı sahibleri ordaydı. Zor kurtuldum şahinlerine dedim bağlayın şu köpeğinizi. Neyse geçen yine gidiyodum yine saldırdı kaçtım sapkamdan tuttu kafamdan da tutabilirdi. hiçbir şey benim canımdan daha değerli değil. Bidhaa saldırır diye temkinli gidecem yine saldırırsa ölür bukadar basit.
Etçil hayvanlara çiğ et vermek onlara yarardan çok zarar veriyor. Bu yüzden insan kanı doğal besinmiş gibi geliyor. Daha dün bir anne köpek ısırıklarıyla 80 dikiş atılan çocuğu için “ben onu gözümden sakınırdım, köpekler acımadı” dedi. Hayvalara en büyük zararı biz veriyoruz. Onlar da bize iade ediyor. Çok üzücü…
Boş insan, ülke bunun gibi iğrenç mahluklarla dolu. O köpekler neden saldırıyorlar? Yaşam alanlarını gaspettik çünkü, şimdi ne uemek bulabiliyorlar ne de su. Çöpte bulduklarıyla ya da bulamadıklarıyla idare ediyor o hayvanlar. Şanslı olamayanlar da ölen köpekleri yiyorlar. Onları bu hâle sen, ben, biz herkes getirdi! Öldürmek yerine beslemek varken paraya kıyamayan bir hükümetten ne beklenir ki?
Yıldız Tilbe hafif kafadan çatlak ve o deli ve
Çılgın halleri olmasaydı bu harika besteleri şarkı sözlerini nasıl yazabilirdi?
Delidir ne yapsa yeridir diye bir tabir vardır ya işte o hesap..
Yıldız bu herşeyi söyler.
Onun söylediklerini kaale alanın Yıldız kadar aklı vardır.🙋♀️ ⭐⭐⭐
Yani... 14 yıldır köpeğim var ne beni yedi ne de bir başkasını... Köpek sahibine benzer derler ya mantık o... Çocuk gibi düşünmek gerek nasıl yetiştirirsen öyle olur. Ayrıca saldırgan köpekleri yok etmektense onları barınaklarda beslemek ve ihtiyaçlarını karşılamak daha mantıklı.
Köpekler insanları yiyor konusunda haklı ama o köpekleri yok edin demesi haksız olduğunu gösterir. Sabah işe veya okula giden insanlar bir sokak dolusu köpeklerin içerisinden geçmek zorunda kalıyor. Buna sokak köpeklerinin takibi veya eğitimi gibi şeylerle önlem alınması gerekiyor
Haklı, insanlara saldırıp ölmelerine sebebiyet veren ne kadar köpek varsa hepsi itlaf edilsin, yazık değilim 11 yaşındaki ku arabanım altında kalıp 20 gün sonra öldü, yazık değişimiydim çocuğa, benim çocuğuma saldıracaklar ne kadar saldıran başı boş köpek varsa hepsini gebertirim
Aynennnnn eksilemıs kezbanlar
Bu kadını ciddiye alan var mı? Şaşırıyorum gerçekten. Bahar Candan ne ise onun bir gömlek üstü sadece fazlası değil. Sınırlı ehliyetli birisinden bahsediyoruz.
insan yiyen insanları da infaz edelim o zaman, doğayı kirleten, denizleri doldurup bina yapan, hayvanlara işkence eden, yayılmacı tür, iklimlerin değişmesine neden olan, bazı hayvan türlerinin yok olmasına neden olan, hayvanlarında canı olduğunu düşünmeden deneyde kullanan
Aslnda ısırılan insanlara üzuldügü icin bir öneri de bulunmak istemis ama işte adı caniye çıktı kelimeler ne kadar onemli insanı vezir de ediyor kepaze de
Bunların olmayan beynini neyse. Nasıl sevileceğini bilmiyorlar ama maşallah bunu biliyorlar. Boş yapmış gene ya. Beyni olan bu kadar konuşur işte.
valla yıldız tilbe vicdanli bir kadın birseyi soyluyorsa bir bildigi var kopeklere zarar verin anlaminda asla soylememistir bundan eminim
Haklılık payı var ama kendini yalnız telaffuz ediyor ve infaz edin kısmında haksız. Her canlının yaşama hakkı vardır.
Başıboş köpek çok bi çaresi bulunması lazım çocuklar çok mağdur oluyo görüyoruz
Bu kadını çok severdim.. Daha fazla batmasa kendini savunmaya çalışıp, savunulacak yanı yok çünkü.
Değil. Bir hayvan kesinlikle ölmemeli hemde bir insan uğrunda asla ölmemeli
Aşırı boş konuşmuş. Sokakta gezen katiller, tecavüzcüler, pedofililer bu kadar konuşulmadı be.
kendini doğru ifade edememiş. pitbull saldırılarından bahsetmeye çalışmış bence
Ya sen pudra şekerine devam et nabican sokaktaki gariban kopekleri
Yildiz tilbe çoğu ünlülerdn vicdanlı ben onun ve kıraç kadar vatansever görmedim. Ulan bi köpek çoğunuz saldirsin kardeşinize size kolunuz bacağının kopsun sizi görürüm. Kadın bu tehlikeli saldırgan köpekleri alın demiş yildiz tilbe yi yedirmem.
Aklı olmayan bu hayvanlari bir sebepten infaz edebiliyorsak o zaman kadin katleden cocuk tecavüzculerinin kafasını kesip sokaklarda sergileyelim?
Nefret ediyorum kopeklerden adım bası 2 kopek yuzunden yarım saat baska yollar arıyorum!
Bundan sonra yıldız Tilbe'de bitmiştir benim için
Hangi kafayla söylemişti bakalım
Saçmalamış
Iyice abarttılar..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?