Oğulcan Engin, Seda Sayan&Çağlar Ökten ilişkisini onaylamadı. Nihaka gitmeme kararı aldı. İddialara göre Seda Sayan da oğlunun oyuncu Miray Daner ile ilişkisini onaylamamıştı.
Mayıs'ta evlenecek olan Seda Sayan'a oğlundan veto! Aileniz tekrar evlense nikahına gider misiniz?
Ajjss oglu yok diye evlenmiyomu yani şimdi bence oglu hakli seda sayanin hayatına girenler hep ünlü olmak için giriyor annesini kullandirmak istememiş demekki
Kendine yakışan biri olursa karşı gelmem. Yaşlanmak içim bazen birime ihtiyaç duyar insan vende olsam bu kadar yaş farklı olan biriyle asla izin vermezdim.
Yani ben ailemden ne olursa olsun beni desteklemesini isterim bu yüzden kararından hoşlanmadıysam söylerim ama yinede mutlu gününde yanında olmak isterim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
O kadın dada ne yiv kalmıştır ne set boru gibi olmuştur hiç tat da vermez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ajjss oglu yok diye evlenmiyomu yani şimdi bence oglu hakli seda sayanin hayatına girenler hep ünlü olmak için giriyor annesini kullandirmak istememiş demekki
Kendine yakışan biri olursa karşı gelmem. Yaşlanmak içim bazen birime ihtiyaç duyar insan vende olsam bu kadar yaş farklı olan biriyle asla izin vermezdim.
Yani Allah affetsin şu soldaki Seda Sayan'ın oğlu olmasa -yani öyle ma*la mülke doğmasa- kimse dönüp suratına bakmaz, elden geçirmediği kadın kalmadı.
Gitmiştim istemeye istemeye annemi kırmamak için kjhsks
Her ne olursa olsun annesi onun en mutlu gününde yalnız bırakmamalı, destekçisi olmalı.
Apacık vaatler verilmiş anlaşılmış bir ilişki aralarındaki
Ailemden birinin onayının olmadığı bir evlilik yapamam ben, millet nasıl da rahat
O değil de Kadın 60 ında Bilmem kaçıncı evliliğini yapacak ben de daha 26 da tırt
Ayıptır sorması bu kaçıncı kocası? 7 civarı bir sayıydı yanlış hatırlamıyorsam.
kac kere evlendi bu kadin oglu rezil olmaktan cekiniyor haklida
Giderdim ama kaç kez evlendiğinede bağlı ama yinede saygı duyardım
7 ci koca olunca neyine yaşı olmuş 50. Oğlu yaşında çocukla evleniyor. Bende Oğulcan gibi yapardım
Analı oğullu memlekette el değmedik kız/asam bırakmadılar bee
İkisi de sussun
Adam*
Giderim tabii ki ama dokuzuncu kez evleniyorsa gitmem
Anası ne ki danası o olsun. Çarpık ilişkiler silsilesi. İlgiye muhtaçlık jigolo arıyor kendine işte.
Yani ben ailemden ne olursa olsun beni desteklemesini isterim bu yüzden kararından hoşlanmadıysam söylerim ama yinede mutlu gününde yanında olmak isterim.
O kadın dada ne yiv kalmıştır ne set boru gibi olmuştur hiç tat da vermez
Çocuğuna önemli bir olay gibi gelmiyor sıradan geliyordur
Oğulcan da evlenecem diye beklesin:)
Nikahı basarım ya ne gitmesi?
Kadın kocaya doymadı haklı oğlu bence
Gram altın bile takarım
Arkadaşlar hangisi oğlu?
Bence oğlu miras'a ortak istemiyor 😂
Oğlunun buna hakkı olduğunu sanmıyorum
Bence altın fiyatlarından dolayı gitmiyor 😂
Oğulcan önce kendine baksın😅
her şey tamam. Koskoca adamın adı neden Oğulcan?
Gitmem, ne gerek var yahu derim yani!
bidahakine gider artık :)))
ee daha yeni mi aklına gelmiş ilişkiyi onaylamamak
hayır gitmem..
ikisi de beni kaybeder..
7 taneye ses etmemis 8. mi koymuş?
oğlu yaşnda yanndaki zaten
Seda Sayan'ı sevmiyorum.
Ohiooo
hayır, asla gitmem.
Hatun kocaya doymadı ama kendi tercihi
Gitmem..