Adanali kizla evlenir misiniz aileniz istemedi naparsiniz
Evlenilebilir
Evlenilemez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Vallaha görüştüğüm birisi vardı yıllar önce adanaya düğün için gitmişim o esnada tanıştık çok tatlı güzel bir kızdı sarışın hafif esmer bir kızdı kendisi aramız da çok iyiydi realde güvenlik görevlisiydi pırlanta gibi bir kalbi vardı.
Ama çok dik başllıydı yürümedi
Birde adanalı selanik göçmeni biri ile tanıştım onunla zaten yürümezdi imkansız bir şeydi o zaten çünkü yaş farkı çok fazlaydı.😊
Daha Adana'ya ayak basmayanlar medyanın püskürtmesiyle Adanalıları beğenmez olmuş sddfjf
Helal
Adanali olunca noluyor ki? ? Her şehirde her türden kız vardır. Adana'da o.. olmayan kızların hepsi candir. Zaten o kısım da azinliktadir. Adanali kizlarin videosundaki replay tusunu çökertenler burda laga luga yapmasın
Cevap
15Cevap
Niye? Adanalı Diye Söyle Böyle Bir insanmı Adanalıymış Bursalıymıs Ankaralıymış Hic Farketmez insan oldugu Zaman hıc Bır promlem yok Asıl konuya Gelelım bu konu Birazda olsa kürt sorunu Gibi oldu Düşünsene içlerinden 3 5 tanesı Serefsız Hepsını kotulemek olurmu ?
Şimdi aileler arasında tatsızlık çıkar, kızın ailesi düğüne bombalı eylem düzenler hiç gerek yok.
Yuh hshshsh
Sen evlen ADANA lı biriolarak ilk bombayı ben atacam...
Temiz kız olsun yeter bide egeli olursa tadından yenmez
Ya bosver sen egeyi adanali olsun mu sence
Olabilir yani niye olmasın
Adanalı kızla niye evlenilmesin düzgün biri oldukdan sonra bırakın şu ezik ruhlarını artık
Aynen
ne bu adana mevzusu. niye önyargılı bakilir ki. adanali oldu diye niye sorun olsun ki.
biraz büyük burunlu oluyorlar ancak aşk varsa neden olmasın?
Ne fark eder seversem dünyanın neresinden olursa olsun. Ailem bir ömür geçirmeyecek sonuçta. Bu konuda kimseyi karıştırmam
Adananın kızları kötü üne sahip. Ecem falan hep ordan
adanalı kızın neyi var bende yarı adanalıyım
insanlar memleketine gore yargılanmamali
Kızlarla evlenmem. 😕
Adanalı Kızlar iyidir
Akpli ve pkklı değilse ailem laf etmez
Adanalı kızın ne özelliği var
Adanali erkekle evlnir misiniz diolar ya bende adanali kizlari sorayim dedim bende adanaliyim zaten
Evlenmem 😄
Evlenilir her halde
Evlenilebilir
Adana ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar