Aklıma gelen ilk isim Pınar Deniz oldu. Bir ara estetik mevzu dönmüştü ancak eski hali diye sürdükleri resimlerde de çok güzel❤ Bariz kilo vermiş tabii ama ben o kadar büyük bir değişim göremedim.
valla komik geldi, hande erçelin estetiksiz yüzü hatta estetikli yüzü de öyle dünyanın en güzel yüzlü 100 kadını arasına girecek kadar güzel değil, şişik geliyor bana oldukça. özge yağız desen resimlerine baktım klişe türk kadını yüzü sokağa çık buna benzer birçok yüz var. bana göre güzel türk kadını yüzü tuba büyüküstün, eda ece, biran damla yılmaz veya farah zeynep abdullah olabilir ama bunlar değil.
Özge Yağız'ı beğeniyorum ama Hande Erçel doğal bir kadın değil. Beren Saat, Tuba Büyüküstün genç jenerasyondan Hafsanur Sancaktutan, Alina Boz seçilebilirdi. Popülariteye göre seçilmiş isimler kısaca. Ahım şahım güzellik yok.
Özge Yağız da Hande Erçelde estetik güzellerinden. Estetiksiz halleri çokda dikkat çekici değilken şu an gayet güzel kadınlar oldular. Doktorlarının adını öğrenmek lazım
@asaza0 bence bunda reklamın da daha etkin bir rolü var. Hande Erçel ile ilgili yurtdışında bir çok hesap ve sayfa var. Fan grupları da bunu kullanıyor.
@asaza0 jenerasyon farkı burada işte. Hande'yi beğenen kitle Z kuşağı. Sanal dünya ile çok daha içli dışlı ve daha etkin. Sen sadece olaya beğeni açısından bakarak değerlendirme yapıyorsun. Yani, bunları da düşünmek gerekiyor.
ben 22 yşndayım 26 yşndaki biride z kuşağı oluyor yni beğeni açısından bakmıyorum kendi fikrimce tuğba büyüküstünü beğenmiyorum hande erçelede bayılıyor değilim ama tuğbadan daha güzel şöyle bir incelediğimde yüz yapısı şekli bakışlar handenin daha iyi tuğba daha silik kalıyor hande baskın görünüyor yüz hatları falan daha dikkat çekici bunu başklarıda bu şekilde görmüşkü seçilmi her renkli gözlüye bizim türk insanları güzel dedikleri için seninde tubayı beğenmen normal ikisinin arasında kıyasladım tabiki bana kalırsa çok daha güzel ünlülerimiz var
dünyanın en güzel kadınları neden ünlülerden seçiliyor ne alaka? dünyada kaç milyon kadın yaşıyor ve aralarında sadece tanınmış olanlar seçiliyor bu kadınlardan ülkemizde ve dünyada daha güzel olan kadınlar yok mu sizce? tabiki var fakat ünlü değiller.
Diğerini bilmiyorum da Hande erçel hep estetik ya bu kadın önce hiç böyle değildi yani bu kadar estetiği sana yapsak ya da bana yapsak emin ol biz daha iyi oluruz
Sonuçta gidipte bu kadınlar zorla ismini yazdırması seçilmişler bu listeyi yapanlar tarafından oyuzden ben pek eleştiri yapamam herkese göre güzellik kavramı farklı bana göre de scarlet ablamız çok guzel ama yaşlandı oda :)
güzellik yarışmaların da da bunun gibi durumlarda da kriter, estetik olmaması olmalı bence. bu şaçmalıktan başka bır sey değil. estetikçisine ödül verin o zaman. harika doğal güzel kadınlar var.
Kim seçmiş, nasıl seçmiş? Bunlar reklam, itibar etmeyin. Ayrıca Hande Erçel denilen reklam balonunu da bu kadar şişirip, insanlara abtal muamelesi yapmayın.
dünyada o kadar mükemmel güzel kadınlar var ki bunlar nasıl giriyor ilk 100 e anlamıyorum sadece sanatçıları veya ünlüleri seçiyorlar oysa ünlü olmayan o kadar mükemmel kadın var ki
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Aklıma Pınar Deniz geldi, vatanım sensin dizisinde bayılıyodum. Ama o da sanırım yanak inceltmiş falan diğerlerine benzemiş.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Dünyanın en güzel yüzlü kadını unvanını hakeden kişi bence Hande Erçel değil. Güzel dediğin estetiksiz olur.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Okadar estetikle herkes güzel olur. Bir eski hallerine baksınlar
Ne kadar kıskançsınız ya ikiside çok güzel kızlar dünyada da çok beğeniliyorlar siz beğenmezseniz kaç yazar. Ayrıca sokakta daha güzelleri var demişsiniz napsinlar tüm sokakları gezip güzel kız avına mı çıksınlar? ünlüler arasında yapılması çok doğal o yüzden.
O kadar etkileyici bir kadın ki tanıdık bana Sen Çal Kapısındaki dizideki başrol bu kız Hande Erçel dediğinde ismini çok duyduğum kişi bu muymuş demiştim
Özge kesinlikle bunu hak ediyor ve ilk 10'a girmeyi, hatta birinciliği hak ediyor. Hande çok abartılıyor. Türklerden Tuba Büyüküstün, Beren Saat ve Hazal Kaya'yı aday gösterirdim.
Güzeller ama bu en güzel değil ya. Çok abartılıyor...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hande erceli güzel bulmuyorum fiziği iskelet misali yüzü desen yanak çene komple estetik yapmacik bir kadın çok daha doğal güzelleri var oyunculuğu kötüden haberler başladı öyle öyle bazlamayla ünlü oldu ünlü edilecek yani yoktu yani heo kötü haberlerle ünlü oldu
Türk ünlülerde yüzünü güzel bulduğum sadece Melisa Döngel var bu listeye girer dediğim... Reklam pazarlama vb ne kadar önemli anlayın işte... Hande güzel mi evet güzel Türk ortalamasının üstünde ancak bu listeye girer mi hayır