İsveç güzellik teknolojilerinin yaptığı ankette en güzel yaş alan ünlü Mehmet Aslantuğ (58) ve Nebahat Çehre (75) seçildi.Sizce en güzel yaş alan ünlü hangisi?
En güzel yaş alan ünlüler Nebahat Çehre ve Mehmet Aslantuğ seçildi! Sizce en güzel yaş alan kadın ve erkek ünlü kim?
Doğru bir seçim olmuş fakat Nebahat Çehrede illa ki estetik vardır diye düşünüyorum, yine de hakkını yememek lazım yüzüne nazaran fiziği de çok güzel kadının. Mehmet Aslantuğa diyecek hiçbir söz yok zaten çok sempatik ve aynı anda karizmatik bir adam, karakterini de çok beğeniyorum tam bir beyefendi.
Mehmet aslantugu çocukken izlediğim eşi arzum onan ile oynadığı diziden bilirim sıcak saatler diye bir diziydi ve harika bir diziydi atv de oynardı halen hatırlarım 7 yaşındaydım. Seçilmesine sevindim ama nebahat çehre nedir ya ajda pekkan dururken. Kadın 3 darbe gördü 😀
bir de Brad Pitt var o da 55 yaşında ama adama gülerken gözlerinin yanında ki kırışıklık bile yakışıyor 😅 Bu arada KS olarak babanı merak eşdyor olabiliriz kıyaslamak için 😂 😂 😂
Fena seçim değil özellikle Nebahat Çehre çok doğru ama başka da çıkar. Mesela Ender Saraç babamla yaşıt ama neredeyse oğlu gibi. En düzgün yaşlanan en karizmatik ve hareketliliği geçmeyen Mehmet Ali Erbil'i seçmeliydiler erkek tarafını.
Saçma , nebahat çehrenin yaşı çok ileri olmasına rağmen böyle olduğu için hakkıdır. Ama mehmet aslantuğ 57 yaşında ve o yaşlarda onlarca sayabileceğim daha iyi kadınlar ve erkekler var. Hülya avşar 55 yaşında ve hala bomba. Hakan peker mehmet aslantuğdan daha yaşlı ve çok çok daha genç gösteriyor.
Yaşlanmıyor dedikleri bunlar mı, maymuna benzemeye başladıkları için mi yaşlanmıyor deniyor, insanların kendileri dar kafalı oldukları gibi fikirleri, buluşları ve öngörüleri de öyle kıt bir anlamda dile geliyor, güya araştırma şirketi olacaklar, işleri insanların algılarını tahrik etmek, karşılarına bir iki maymun çıkarıp bakın bunlar yaşlarına göre genç kalabilmiş olanlar diyerek, iki yüzlüluğün ve yalanın önümüze sunuluşu böylece tamamlanmış oluyor.
En güzel yaş alan derken kilo aklıma geliyor ☺ nebahat şarap gibi kadın. Bu tür insanlara cami yıkılmış ama mihrap yerinde deyimi kullanılıyor. Nebahat de öyle
Nebahat Çehre yıllara meydan okumasını biraz da Kafkas genlerine borçlu. O da benim gibi bir Gürcü ❤️ Ben de 32 yaşında olmama rağmen insanlar beni 20’li yaşlarımın başlarında zannediyor 😎
En İyi Cevaplar