Güzellik çok göreceli bir kavram. Ama şuna eminim ki bunun neresi güzel diyen erkeklerin bu kadınla en ufak bir ilişki şansları olsa kudurmuş köpek gibi yerlerde sürünürler. Kimse kimseyi yemesin Türkiye'deki erkekler için damacana bile güzel geliyor.
İlla güzel olmak için sarışınlık beyaz ten renkli gözlü olmak gerekmez.. Bazı insanlar doğuştan gelen bir Aura' ya sahiptir. Bu yüksek Aura'sı girdiği her ortamda tüm insanları kendine çeker. Bence Hande Erçel"de Aura'sı yüksek olduğu için 2020'nin en güzel kadını seçildi..
Bizde reel görüşlerden çok fonemenlik kazanmış belli bir çapta hayran kitlesinin olıuştırduğu oylama önem kazanıyor Yni bi ünlünün hayran kitlesi sırf güzel diye oluşmaz ama kitle genişse oy alma potansiyeli de aynı paralelde başarı kazanır:)
Ne hande'si allahını seversen. Dünyada Slav, İskandinavyalı kadınlar bitti de o olacak. Zamanında bazlama surat denilirdi. Mina Fuijita çok ama çok daha güzel.
Zaten bu takipçilerle seçilmiş. Gerçek olsa ilk 1000e girmez. Sinirlendim ya
Hah ona karşı ne hissettigimi anlamak için sevgilim olmasi gerekiyor fakat Barbara Scarlett kendal cara bunlarla bırak sevgili olmayi bir fotoğraf larina denk gelsem erim erim eriyor hande ise çöp normal bir kadın hiç çekici değil
@Vladdraculaa hocam herkesin güzellik algısı farklı. Kesinlikle çirkin değil hande fakat en güzel kadın olamaz ya. Chloe ting öldü de haberimiz yok (örneğin).
Bazlama surat denildiği için bu senede bu olsun diye mi seçildi. Çok itici birisi duruyor. Gerçek jüriler seçseydi 1. olamazdı ya
biraz önce de yazdim bu kadar estetik yaptirmasina ragmen ona benzeyen bircok kiz çıktı yani essiz yuz hatlari essiz bir fizigi yok. daha guzelleri var diye düşünüyorum.
Abi ciddi ciddi bo kunu çıkardılar neye göre bu seçim anlamış değilim. Hilal altınbilek varken bu kim abi estetik derseniz hilal e Hande de de var ne alaka yani bu gayet normal bir kız.
Estetiksizken begeniyordum ama tamemen farklı biri oldu begenmiyorum oyunculuğunuda hiç begenmiyorum çok yapmacık geliyor... Tabi bunu eleştirmek bana Düşmez ama fikrim bu yönde
Bu haksızlık bence 2018-2019-2020-2021 ve 2030 a kadar dünyanın en güzel kadını seçilmeliydi kıza haksızlık etmişler muhtemelen kıskanan Türk kızları yapmıştır bu haksızlığı.
Estetikte var... Önceki hali daha doğal iyiydi bu kızı sevmiyordum nedense sonradan Bizim savaşımızda bu ermenileri destekledi tamamen gözümden düştü. Ve hakketmiyor türkiyede bundanda güzel doğal kadınlar var.