Kıraç ve Özgür Demirtaş arasında en çok kim tanınıyor kavgası çıktı! Siz hangisini daha çok tanıyorsunuz?

Kıraç ve Özgür Demirtaş arasında en çok kim tanınıyor kavgası çıktı! Siz hangisini daha çok tanıyorsunuz?
Özgür Demirtaş ile şarkıcı Kıraç arasında kim daha çok tanınıyor tartışması çıktı. Kıraç'ın Özgür Demirtaş için "Bir finansçıyı hem de Türkiye’de, 4 milyona yakın insan niye takip eder?" Kim tanıyor seni bu kadar" sözlerine Demirtaş'tan yanıt geldi. Seni kim tanıyor sözlerine "Ben seni tanımıyorum", "Kim bu Kıraç?" diye tepki gösteren Demirtaş ile Kıraç arasındaki kavga çıktı. Kıraç'ın "Niye dört miyon kişi takip ediyor", sözlerine Demirtaş "ben de seni tanımıyorum" dedi. Ünlü şarkıcı Kıraç ise Demirtaş'a yanıt vererek "Açık söyleyeyim; Ben bıktım bu kibirden. Kim olmalıyım ki tanıman için kardeşim kim?" Sözlerine "Ben tanımıyorum" yanıtı geldi. En çok kim tanınıyor kavgası magazin gündemine oturdu.
https://www.mynet.com/ozgur-demirtas-ile-kirac-in-sosyal-medya-polemigi-gundeme-gelmek-isteyen-kim-varsa-bana-yaziyor-391472-mymagazin
Özgür Demirtaş
Şarkıcı Kıraç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: