Özgür Demirtaş
Şarkıcı Kıraç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kıraç'ın müziği tarzım değildir
Sevip dinlediğim birisi de değildir
Ama Özgür Demirtaş'ın tam bir soytarı olduğundan eminim
Medya maymunu t
Takmış peşine 3-4 milyon sokak iti
Havlayıp duruyor
Kıraç'ın buradaki ifadesi nokta atışı bir tespit ve tebrik ediyorum onu d
Dediğim gibi
Özgür Demirtaş tam bir medya maymunu
Daha fazlası değil...
ben size mevzunun doğrusunu yazayım. 2020 de (evet 2020de) dünya bankası eski kalkınma programı müdürü Bartu Soral, Özgür Demirtaş'ın bir yorumunu aptalca bulduğunu söylemiş. (ki bence de aptalcaydı) 13 Mart 2022de tam da Bartu Soral'ın Zafer Partisi ekonomi programını açıkladığı gün, Demirtaş Bartu'ya laf yetiştirince Bartu da Demirtaşın savunduğu Abd dayatması anglosakson liberal politikaların artık iflas ettiğini ve çözümün Atatürkün sunduğu karma modelde olduğunu söyledi. Demirtaş da bu fikri karalamak adına Venezuela ve Kuzey Kore benzetmesi yaptı. Bu çirkin ve yine aptalca benzetmeye bile alkış tutan Demirtaş fanları Bartuya laf yetiştirme derdine düştüler. Kıraç da 4 milyon insanın , hem de Türkiyede, neden bir finans profesörünü takip ettiğini yazınca Demirtaş iyice kontrolünü kaybetti. Bence Amerikancı politikalarının yüzüne vurulmasını sevmedi diyelim.
Bazen çok sevdiğimiz bir insan bile arada saçmalayabilir, aptalca fikirler söyleyebilir. Demirtaş değerli bir bilim insanıdır. Saçmalama hakkını kullanmıştır.
Okey, mynet yarısından aldığı için durup dururken çıkmış gibi olmuş, şimdi oldu 👍
eig için teşekkür ederim.
Borsa oynayan ekonomi takip edenler Özgür Demirtaşı bilir Kıraç müzisyen daha çok kişi tanır ama ilgi görmez Kıraç Özgür Demirtaş'ın yanında gereksiz bilgi gibi bir şey
Saçma tartışma eskide kaldi kıraç ama hala severek dinliyorum az sonra kiractan bir şarkı paylaşayım🤗
Evet bazı melodileri hala aklımda :) 👍
Kıraç hep dinledim dinlerim kalitelidir 🤗 teşekkür ederim siz hayitlattiniz sorunuzla🤗💃🧿🎻🎸
Teşekkür ederim 🤗
Klavye hatası hep yapıyorum yeni gördüm 😂
Rica ederim hatasız kul olmaz şarkısını paylaşma zamanınız gelmiş :)
Valla bildiğin sesli güldüm sabahta yorum yaptım klavye yine hata yaptı ben düzgün yazıyorum sandım ama facia telefona akıllı dediler yere düştü aklı gitti sizin bana yayınlanmş gerekirdi tarkandan hatasız kul olmaz diye😂
Cevap
12Cevap
ozgur demirtas muthis basarili ve bu basarisinida cok basit anlatimlarla paylasabilen bir kisi :)
bu tarz adamlarla heleki bos bir konuda tartismaya girmek kendini ezdirtmek olur :)
kirac in ayrica konuyu kibire getirmeside kompleks olmus :)
Özgür Demirtaş denilen adamın popülist söylemler hariç hiçbir özelliği yok.
Birde twitter da gündeme gelmek için beni kullandı yazmış keko:)
Kıraç adam gibi adam ve gerçek bir sanatçıdır.
@Pisi-cik2 EEEE profesör olması onu daha çok tanınır mı yapıyor?
Ya da profesör olması her şeyde muhteşem bilgilere sahip olduğunu, her söylediğinin doğru olduğunu mu gösteriyor?
Danışmanlık verdiği şirketler onun bağlantılarını kullanmak için mi ücret ödüyor yoksa, finansal açıdan alacakları pozisyonlar için mi Özgür'den destek alıyorlar?
3 gr aklın var onunla da bana yazmaya çalışıyorsun senin olmayan aklını s2m.
Ülkenin zeka ortalamasıni yansıtıyor yorumlar kıraç diyen var insanlar bu kadar bu kadar gündemden uzak olmamalı
Kıraç tabi ki onu tanimayan beli gunumuz kusaklari vardir da biz hep onun sarkilarini bildik dinledik
Kıraç i tanımayan mı var.
Diğerini ilk defa duydum
Gereksiz bir tartışma olmuş.
İkiside kendi dalında değerli insanlar.
ikisini de tanıyorum..
özgür demirtaş bildiğin hadsizlik yapmış..
İkisini de tanıyorum, ikisini de takdir ediyorum.. Ee?
Dolandırıcıları tanımam profesörü tanırım
Kıraçın tanınırlığı 2005 te kaldı.
İkisini de tanımıyorum
Özgür hoca ile alakalı yazmak prim yaptırıyor..
Kıraç
Kıraç bizim uşak
Kıraç
Tufan kıraç
Oldlar bilir özgür Demirtaş’ı
Hiç tanımıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?