Alina Boz’un saç modeli çok iyi olmamış mı? 😍
Nilsu Berfin Aktaş
Pelin Karahan
Alina Boz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
O gerçekten Pelin KARAHAN mı? Yoksa Bal mumundan heykeli mi?
Bir insan doğal güzelliğinin canına böyle okuyamaz. Hayır yakından görüp sohbet etmemiş biri olsam tamam diyeceğim! Kavak yellerini çekerken iş için bir çok görüşmemiz olmuştu oradan biliyorum..
#Just
Allah herkesin neşesini ve güzelliğini arttırsın. 😊 Ben de güzel havaların hayalini kurup türlü renklerde t-shirtler giyeceğimiz günleri kafamda canlandırıyorum. 😊 Şu zorlu günlerde çevremize olumlu bakıp, çevremize olumlu sinyaller vermek çok önemli. 😊 Kılık kıyafetimizden, duygu düşüncemize; hal ve hareketlerimizden maddî-manevî durumlarımıza her alanda güneş gibi parlayacağımız günler çok yakın 😊 Ünlüsü ünsüzü herkese cicili bicili bol mutlu edicili en güzel günleri diliyorum. 😊
amma duyar kastın beee bi gidin abii
Duyarla alakası yok bahar heyecanı benimkisi... Kıştan bunaldım sadece... Esen kalın...
hööfff baya baydın..
Pelin Karahan’ı çok beğendim, ilk ünlü olduğu zamanlardan beri doğallığını bozmadı bence. Hala aynı çizgide ilerliyor, bu saç rengi ve stili de çiçek gibi olmuş, alımlı kadın. 👌🏼
Nasıl doğallığını bozmadı yüzünde bı ton estetik var kadının olan güzelliğini yok etmiş resmen böylelerine bişey demek isterdim de saygı yani
Cevap
12Cevap
Şu ilk resimde ki kıza o kadar çok gıcık oluyorum ki, estetik ve dolguyla bir yerlere gelmesine rağmen “Estetik yapmıyorum ya” gibi bir cümleyi nasıl kurabilir anlamış değilim, Alina Boz her zaman kalbimizde
Alina Boz’a bayılıyorum, resmen bebek gibi bir kız. Kısa saç kadınları daha genç, daha enerjik gösteriyor bence. Yeni saç stilini çok sevdim o yüzden, çok yakışmış. 🌸
Sabah uyanıp yataktan kalkmış hallerini görmek lazım..
burada hepsinin saçları fönlü ve bakımlı
En kötü saç bile fönlenince güzel durur.
Saçtaki kusurları fön kapatır..
Diğerlerine göre en doğal duran saç en sondaki 3 numara bence
Alina Boz normalde de çok güzel bı kadın bu saç da çok iyi olmuş onda. Nilsuya yakistiramadim ben pek güzelliğini soldurmus gibi
Pelin Karahan tam bir barbie olmuş
Alina Boz ise çok asil ve duru gözüküyor
Güneş havasını ancak sarı saç estirir ama bu konu hakkında da ortadaki kadını seçmek istemem.
pelin karahan ne olmuş öyle yaa abii neden herkes birbirine benziyo laaan!
İlk baştaki kız kimmiş ya ilk defa gördüm çok tatlı duruyor.
Nilsu denen ünlümsü arkadaşın surat ifadesi beni benden aldı yalnız.
Bence de Alına Boz. Doğal duruyor, diğerleri ne yapmış kendilerine.
"yağmurlu günlere inat güneş havası estiren"
Erkek olsan sevgilin olmaz:)
Böyle saçma iltifat mı olur:)
Hahahahaha ben de aynısını dedim içimden
@irisloveunicorns 😂😂😂
Pelin karahanın tipi aşırı değişmiş tipi resmen diğer estetiklilerle aynı olmuş bence eski tipi daha iyiydi her bakımdan en özgün güzel olan Alina boz
Nilsununki hepsinden güzel ayrıca çok da güzel bi kişi 🙃
Pelin Karahan çok değişti nerde kaldı doğallığı bu kadının ya? Alina boz bence de
Pelin Karahan 180 derece dönmüş ya güzelliğinden eser kalmamış noolmuş bu kadına inanılır gibi değil
Bende tanımadım
Zayıflamış
Ve zayıflamasıyla tüm güzelliği sönmüş
Zayıflama değil bence estetiklerle bambaşka birisi haline gelmiş estetikli herkes gibi olmuş
Ay o pelin ne hale gelmiş öyle
Alına ya yakısmıs ta
Topuz yaptıgı zman da cok yakısıyor
Maşallah Alina Çok tatlı bir kız ya 🤭😍💖
Alina boz..
Diğerleri hiç olmamış.
kelime bulamıyorum hocam o denli güzel
Pelin Karahan’a bayıldım ben.
En doğal Alina duruyor
Pelin karahan suriyelilere benzemiş 😂
Alina boz
Nilsu çok iyi.