Hangisinin güzelliği bir içim su?
Hazal Subaşı
Sevda Erginci
Özge Yağız
Melisa Aslı Pamuk
Ayça Ayşin Turan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hiçbiri, dışarıda bunlar gibi ve hatta bunlardan çok daha güzel kızlar var. Medyanın şişirmesinden başka birşey değil. Kamera önüne çıkmadan veya fotoğraf çekinmeden önce 3 saat makyaja girenden ne beklersin? Kameramanlıktan anlayanlar o fotoğraf veya videolarla nasıl oynayabiliyor bunları bilseniz aklınız hayaliniz durur
O değilde kızlar fena kıskanmış belli
Merhaba,
Ayça Afşin Turan dedim ama işin gerçeği hiçbiri çünkü o kadar bakım ile elbette hepsi birbirinden güzel olur.
Ama ünlü olmayan o kadar güzel düzgün kızlar var ki saymakla bitmez, sadece bacağını açmadığı için gündem de olmuyor.
Cevap
70Cevap
Valla hic birini begenmedim ünlü olmayan bazı kizlarimiz var ünlülere taş cıkartir onlarin güzellikleri bu yukarada ki resimlerde ünlilerin güzelligi aynı eşitlikte bana göre ne cok güzellerne de cok cirkinler
D dedim. Kaş göz gerisi söz demişler. Kaslari gozleri cok belirgin ve gogusleri digerlerine gore daha buyuk. A diyecektim ama gogus farkiyla D dedim. 😍
Bunlar kim ya? Ayça Ayşin dışında hiçbirinin adını bile duymadım Ayça'nın da amele gibi dişlerini gösterdiği bir fotoğrafını koymuşsunuz.
Televizyon izlemiyorum, herhangi bir Türk youtuberı da bir iki istisna dışında zerre kadar takip etmiyorum şahsen.
Türkiye de bir numaram feniz çakır sonra merve boluğur daha sonra melisa asli pamuk sac sirasi boyle seksilik sirasida böyle ama hem seksi hem tatli olan melisa asli pamuk hele o beni varya müthiş 🔥
Hiç biri beni etkilemedi..
Erkeklere sormak lazım 😃
Hiçbiri hiçbirine çok koyu yakışmıyor bence melisa aslı pamuk özellikle itici geliyor. Sevda erginciye de açık kumral yakışıyor.
Bunlar kim yav. hic ünlü olduklarini bile bilmiyordum
Hazal Subaşı ve Melisa Aslı gerçekten çok güzeller. Duru bir güzellikleri var. <3
Melisa bambaşka bir şey
ayça da az değil ama
diğerleri klasik
Melisa Aslı Pamuk ve Ayça Ayşin Turan arasında tercih yapmak zorunda kalıyorum. Şu an dünyanın en zor tercihi benim için.
Melisa Aslı PAMUK at teriminin can bulmuş hali öyle birisiyle insan yaşlanmaz gençleşir
Ben açıkçası itiraf ediyorum saça göre seçmedim. Neye göre seçtiğimi tahmin edersiniz.
Hazal Subaşı ateş ediyor resmen. Çukur dizisinde gördüm kendisini. Çok beğendim valla.
Bunlar ünlü olanlar bir de ünlü olmayanlar var der susarım
Linç yemek istemem ama Hande Erçel'in saçları cidden çok iyi bence.
Sevda bence minyon tipiyle o bakışlar yetiyor zaten
İçlerinde Özge Yağız daha tatlı görünüyor. Gözleri çok güzel özellikle.
Melisa Aslı Pamuk hariç diğerlerini bilmiyorum. O da koyu saçlarıyla ateş eder mi, bilemem...
Hiç biri... @sagofa potaya tek başına girer bunların yanin da 😂
hiç birisi
zaten kadınlara fiziki özellikleri üzerinden prim vermeyi sevmem
Özge Yağız bu kız 3ü1arada Güzellik, Seksilik, Karakter ;)
Hiçbiri tanımıyorum ilgilenmiyorumda ve eminim burada onlardan güzel arkadaşlar vardır
O kadar estetik ile herkes ateş eder🙄 önemli olan estetiksiz doğuştan güzel olmak.
Bize ne la kimin saçından ben kendi saçıma bakarım 😎
Özge nin dudakları ve bakışları çok Seksi. Fizigide güzel kızın
Özge yağın yemin'de oynayan mı
Ne ara ünlü olmuş o 😒
*yağız
Ünlü mü bunlar? Gerçekten hiç birini tanımıyorum.. Hepsinin saçları gayet bakımlı ve iyi.
Melisa Aslı Pamuk bana göre
Bu zayıf modası ne zaman bitecek artık? Ne zaman etli butlu modasına döneceksiniz?
Kadın dediğin siyah saçlı beyaz tenli çokta beyaz olmayacak çamaşır suyuyla yıkanmış gibi uzun bacaklı olucak kiloluda değil kemik torbasıda değil çıtı pıtı olucak
Hepsi estetik, hepsi makyaj, hepsi birbirine benzemiş. Güzellik algısı artık berbat bir hale geldi. Estetik ve makyajla herkes birbirine benziyor. Hiçbirini seçmedim.
hepsi çok sıradan ama hande erçeli koysaydın kesin ona oy verirdim
Melisa aslı pamuk, bir içim su gibi.. saçları da çok güzel.
Seçeneklerde yok ama kesinlikle Melike ipek yalova.
Melisa Aslı Pamuk'u çok beğeniyorum
Hazal subaşı barajım ol elektrik üretelim seninle güzelim 😍
Melisa'ya çok yakıştırıyorum o saçları ve ben'i..
Ayça ayşin turan'ın sadece gözleri güzel.
Melisa aslı tek geçer
kesinlikle ayça kaşı gözü dudakları ten rengi harika gerçekten bir içim su maşallah
Merve bolugur neden yok?
Ayç * benim canım bitiyorum kız sana 😘
Lan bunu da mı sansürlediniz
Ayça m
Melisa favorim çok tatlı hatun
Ayça yşin hariç diğerleri gayet iyi.
Kesinlikle Melisa Aslı Pamuk derim..
Burada yok ama bence kesinlikle Burcu Özberk
Hiç biri etkilemedi sadece hazal sempatik gibi
bilemedim valla zaten ilk üçü birbirine benziyor
Hazal ateş etmeyi bırak makineli ile tarıyor
Beğenmedim hiç birini
Serenay sarıkaya bence
Melisa Aslı Pamuk & Hazal Subaşı Efsaneler.
Sevda ergincide erik gibimiş kütür kütür
Sen sevda mısın yoksa.. tabi ki sevda daha güzel
Kesinlikle Hazal derim
fahriye evcen der susarım 🙃
bence harika bir kadın
Özge yagiza daha çok yakışıyor
nerenin unluleri bunlar
hiçbirinden bir cacık olmaz
Ayca daha doğal geliyor bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?