Efsane Arda Kural geri dönüyor 😍 2 ayda 14 kilo veren Kural, eski hallerine dönmek için çok çaba gösterdiğini dile getirdi. En büyük motivasyonu da sosyal medyadaki güzel destek mesajlarından aldığını söyledi.
Arda Kural

Baya gençleşmiş kendine gelmiş. Fit fizik insanı başka bir boyuta taşıyor.
Kilo ver deyince ortalığı ayağa kaldıran Türk kızlarından da aynı performansı görmek istiyoruz..
Şu çocuk keşke bu durumunu medya ile paylaşmasaydı emin ol kendi açısından çok daha iyi olacaktı..
Zaten tipi yerinde ya.. Bir şekilde döner eski haline sorun yok.
Şizofreniyi atlatmak gerçekten büyük azim gerektiren bir şey. Ben anksiyete hastalığı geçirdim yıkıldım resmen bu adam hala çaba sarfediyor helal olsun
Ya çok hoş olmuş çok mutlu oldum onu böyle gördüğüme.
Arda Kural'ı her zaman sevdik zaten ondan hiç vazgeçmedik. Sağlığına kavuşmasına sevindim gerçekten.
Cevap
30Cevap
Ulan erkek olduğum halde ben bile ne yakışıklı adam diyordum emret komutanım izlerken. Leonardo ile çok benziyor diyordum. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur. Rabbim tüm hastalara Şafii adı ile şifa versin inşAllah 🤲
bu çocuk ünlülerin yüzde 95 ine 10 basardı ama olmadı rahatsızlanması engelledi
Ayyy çok sevindiiiimm. Sağdaki yeni haliyse hâlâ taş gibi. Ya bu adam o kadar tatlı sempatik ve yakısıklıydı ki Türkiye'nin nazarı değdi :((
Sevindim. Ne yakışıklı çocuk maşallah nazar değmiştir. Kardeşimde takip ediyor. Umarım eski sağlığına kavuşur.
Çok sıkıntılar çekti Allah yardımcısı olsun. Hastalığını ilk duyduğumda hem çok ürkmüş hemde çok dua etmiştim
Eski haline dönmesine çok sevindim hala çok yakışıklı gülüşü mükemmel
Saçlarını da o şekilde uzatırsa benzer. Yüzü hala aynı. Biraz daha zayıflaması gerek. Onun için de çaba gösteriyormuş.
Bilinçli mi yaptı bilemiyorum ama muazzam bir pr çalışması. Alelade bir oyuncu iken hikayesi olan, küllerinden doğan bir adam haline geldi.
Nedense bugün bu fotoğrafını görünce çok mutlu oldum! Çok zor şeyler yaşadı, toparlanıyor olması çok güzel bir haber. Gençliğine tekrar kavuşuyor. 🤩
Kim demiş Türk erkekleri cirkin diye. Bana, benim gibilere ve Arda kural gibi ünlülere bakın milyonlarca var bu ülkede böyle 😂
Skskskssk
ne yaparsa yapsın ilk haline asla dönemez o hali türkiyede tek
Bugün gördüm bendr haberi. Emret komutanım da ki haline benzemiş. Adam genclesmis
Eğer böyle durum yaşamasaydı da şu an ki hali bu olurdu yaşı be geçen zaman gereği. Maşallah😊
Sarışın ilgimi çekmiyor ahshshshhshs benzemiş ama helal olsun
Off taş valla benim haberim yok ne rahatsızlığı vardı
Seviyorum bu adamı ya yavaş yavaş eski haline dönüyor demek
Ay psikolojisi çok kötüydü. İyi olmasına çok sevindim. Yine çok yakışıklı olmuş evet. ⭐️
Helal olsun helal olsun.
Tüm güzellikler Arda'yla olsun.
Yürekten tebrik ediyorum
Pubg videosu çeken bi adam vardı 2. de ona çok benziyor
Bu adam 41 yaşında olduğuna kesinlikle inanmıyorum adam harbi tipi falan iyiymiş
Bu adam Türkiye'de gördüğüm en yakışıklı oyuncu. Adına sevindim 🙏
Eskisinden daha iyi olmuş umarım hakettiği yere gelir
Sağdaki hali son hali değil bence. Hiç kırışıklığı yok vardı normalde.
Bu çocuk harbi kendine gelmesi kendi yararına isabet olur ve bir çok ünlüye bin basar bence
Abi bu adam bana çok sempatik geliyor gerek oyunculuk gerek karakter her konu da samimi
Düşenin dostu olmazmış , elinden tutan olsaydı bu hale düşmezdi
Allahım nasıl tatlanmış nasıl ballanmış yerimmm ahhh💋👅😍
Arda kural adamdır ( askerlikle ilgili diziden sevdim )
Hoş geldin buro
Harbiden benziyor yauv helal olsun adama toparladı kendini 😀
Bu adam var ya efsaneeee. Rahatsızlanmasaydi ne Çağatay ne Tolgahan ne Burak ne başkası... Bence hepsini sollardi.
Harbiden toplamış baya. Kilo çok çökertiyo insanı ya
çok karizmaa herif, yakısmış
on tane çağatay eder.
Onun adına çok sevindim eskisinden de iyi olur inşallah
İpman gibi maşallah 😃
https://youtube. com/shorts/7lWIjYoLbwA? feature=share
Toparlanmaya başladı sonunda, kendi kendine tribe girip kendini mahvetti adam.
Küçükken emret komutanım izlerken resmen aşıktım Ferit'e inşallah TV ye de döner.😄
Aşk adam be, çocukluğumdaki prensimdi eski halini dönmesine nasıl sevindim anlatamam 😊❤️
Ya ama çok yakışıklı valla
ah ah en yakışıklı Türk erkeklerinden biri
Yerli Leonardo resmen.
Çok tatlı olmuş. Eskisi gibi ☺☺☺☺
Eski hâlinden daha yakışıklı olmuş.
Adam gerçekten yakışıklı, Dicaprio gibi
Aaa evet eski haline dönüyor resmen
Çok yakışmış ya umarım düzelmiştir
Gerçekten ya sahalara geri dönmüş
Sac falan da ektirmis iyi iyi 😂
Benziyor yakışıklı adam
Gercekten yakışıklı oyuncu çok beğenirim
adam neydi ne oldu kim bilir nede olacak?
Baya fark olmuş helal olsun
Ne güzel toparlamış kendisini..
Olacak olacak iyiler mutlaka kazanır
Ayy çok tatlı olmuş 😀
Bu adam çok tatlı len
Daha çok yakışıklı bi hal almış 😊
bu adamın kafa nedne gitmişti yaa?
Gamzeleri çok tatlı bayılıyorum
Adam çok yakışıklı. Zayıflaması onun yararına.
Bu da genç kaldı. Evlenmeyenler genç kalıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?